Pæn tørrestativ plus godt opfundet system i plastik til håndtering og fastgørelse af tørresnor. Til dem, der har indvendinger mod slappe snore pga. problem med dette system, træk alle snorene til enke... Voir plus
I needed some spare parts for a large Brabantia flip top bin. I Looked on Amazon and eBay, nearly all on these sites were not actual Brabantia spares only comparable. The prices were similar or more... Voir plus
Har bestilt en reservedel til vasketøjskurv d. 21/7, og senere sent en besked til deres kundeservice d. 9/8-26. Kan ikke får kontakt med dem, hvis en del er i restordre få jeres systemer opdateret så... Voir plus
Fandt Brabantia-online.dk på søgning og checkede om der var nogle dårlige anmeldelser Så bestilt to ting fredag middag, der var på lager. Deres bekræftelse sagde afsendelse mandag, men jeg skulle br... Voir plus
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, Danemark
- info@brabantia-online.dk
- www.brabantia-online.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 10 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Nem overskuelig hjemmeside
Nem overskuelig hjemmeside, og lynhurtig levering👍
Fin pris og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Meget positivt forløb og Meget hurtig.
Meget positivt forløb og Meget hurtig levering, kom før end beregnet.
Købte et strygebræt
Købte et strygebræt, super kvalitet.
Der gik dog nogle dage inden det blev afsendt, men er helt tilfreds med købet.
Pakken kom uden problemer og varen som…
Pakken kom uden problemer og varen som ønsket
Super godt
God hjemmeside.
Nemt at finde det jeg skulle bruge.
Hurtig levering.
Jeg giver ikke mange stjerner
Jeg giver ikke mange stjerner, jeg har endnu ikke modtaget min pakke som jeg kan se blev afsendt d 3/6, pengene har I trukket som er Ok. Jeg forventer at modtage min pakke evt d. 6 eller 7/6, for jeg har jo betalt men ikke modtaget min pakke
Lækkert kvalitets strygebræt
Lækkert kvalitets strygebræt, god service og hurtig levering, kan varmt anbefales!
Go kvalitet og hurtig levering
Hurtig levering
Bestilte en formiddag og modtog min ordre dagen efter. Uden nogle problemer. SÅ er det skønt at handle på nettet.
Hurtig og sikker betjening.