Alles was netjes en tijdig georganiseerd, de toegang tot e-connect werkte goed, de online omgeving. De locatie was goed in Eindhoven, zaal wat aan de kleine kant en snel warm, wat voor een hele dag on... Voir plus
L'entreprise a répondu
De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
De training voldeed niet aan de verwachting.
Ik had meer praktische tips verwacht waar je als pensionaris rekening mee moest houden.
De begeleidster/trainster was niet inspirerend en niet daadkrachtig. Ze schommelde een beetje mee met de verschillende windrichtingen binnen de groep.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Ik heb de opleiding als heel positief ervaren. De trainster gaf praktische handvaten mee, die gelijk toepasbaar waren, waardoor je de effecten kon ervaren.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Misschien had ik te hoge verwachtingen,
maar ik vond de training 50 plus en duurzaam inzetbaar niet wat ik ervan verwacht had. Het materiaal wat we kregen was vrij summier. Een te dure training voor wat je ervoor krijgt.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Leerzame en interessante training, goede serviceverlening en prima locatie!

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Goede training, met een mooie balans tussen theorie en oefening, gegeven door een inspirerende trainer. Dank je wel voor deze leerzame dagen.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Ik heb meerdere cursussen mogen doen bij BVO, van alle trainers heb ik ongelofelijk veel geleerd. Als je een cursus of opleiding wilt volgen dan kan ik BVO erg aanraden.

Topper van een trainer;
Hele leerzaam inter actieve training gehad, waar je niet inzakt qua energie. Alles wat er gezegd is, heb je ook echt wat aan. Super leerzaam en raad deze training en Trainer iedereen aan!

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
De training project matig werken is een goede training en geeft je handvatten om werkstromen meer gestructureerd aan te pakken.
Wat jammer was is dat er weinig ruimte was voor praktijkvoorbeelden vanuit de deelnemers. Er wordt vaak teruggegrepen naar de ervaringen van de trainer zelf, die niet (altijd) aansluiten bij de vraag/behoefte van de deelnemers.
Niet iedereen is bezig met overnames en interventies in grote bedrijven. Ook kleinere werkstromen, bijvoorbeeld procesverbeteringen, verdienen het om meegenomen te worden in de uitleg.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Goede training waarin ook ruimte was voor persoonlijke ervaringen en casuïstiek. De trainer dacht echt mee om hem op maat te maken en keek waar de behoefte lag.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Het bracht me aanvullende inzichten in de beïnvloeding van het gedrag van individuen en groepen door meerdere theorieën op dit gebied op een plastische manier te behandelen.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Fijne opleider die goed ingaat in de materie en aandacht heeft voor de student.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Een geweldige coach die ontzettend veel van haar vakgebied weet. Dat merkte je ook tijdens de training. Helder, direct, maar ook op een manier waarbij men zich comfortabel voelt om volledig mee te doen.
Verder was de cursus qua inhoud ook zeer goed. Heb ontzettend veel nuttige skills geleerd, die ik direct in mijn werk toe kon passen.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Met de training Assertief op het werk, heb ik geleerd hoe je de kleine zaken kunt oppakken. Feedback geven en feedback ontvangen, open en eerlijk naar elkaar toe zijn, helpt de verbetering te bewerkstellingen. Begin klein en werk samen met een budy om elkaar scherp te houden. Als je niet terug reflecteerd, beland je weer in de oude situatie!

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
De cursus is wat mij betreft een aanrader. Docent past bij de cursus en maakt connectie met cursisten. Voldoende gelegenheid voor het bespreken van ingebrachte vragen.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Heb nu 3 opleidingen gedaan het afgelopen jaar, alle 3 even goed!

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
Professionele trainer van cursus Presenteren. Zij legde alles goed uit met duidelijke voorbeelden en interactieve opdrachten. Na de presenteeropdracht gaf zij goede feedback.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
De training assertiviteit was erg interessant.
We hebben het boek niet gebruikt in de lessen waardoor de training meer interactie had en ook niet saai werk. Goede uitleg en veel nuttige tips gehad.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
De docent op mijn assertiviteit training, aangeboden door Boertien Vergouwen Overduin, had veel ervaring in het onderwerp en bracht de lesstof en dus de theorie met veel praktijk voorbeelden. Er was ook veel ruimte voor eigen inbreng. Situaties waar je zelf tegen aanloopt. Dat was heel waardevol.

Réponse de Boertien Vergouwen Overduin
En savoir plus sur les différents types d'avis.