Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fedt koncept med butik og frisør og dertil hørende produkter! Bruger selv kun frisøren, men kan klart anbefales. Altid glade og imødekommende. Nemt at bestille tid på nettet og Maria er altid k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid smilende personale de hygge om en Fantastiske vare - kan altid finde en spændene værtinde gave. Skønt festtøj og tøj til hverdagen Frisør spændende koncept at kunne stiles til fest med fris... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Maria hos By Krag er en super dygtig frisør der gør er super godt håndværk og så er der en dejligt service når man kommer! Er ikke andet end super tilfreds med resultatet af måde klipningen, permane... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

BY KRAGH er et nyt koncept. Vi har lavet nogle rigtig hyggelige rammer, hvor vi har lavet et shop in shop koncept. Dvs at vi har etableret en frisør midt i butikken. Det er Maria Kragh som er frisør og Mickropigmentist der vil stå i frisør “ Hjørnet” OG tilbyde permanent makeup. Alt i mens man kan shoppe tøj, tasker, frisør og skønheds produkter fra vores store udvalg i butikken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn webshop med lækkert udvalg og…

Skøn webshop med lækkert udvalg og lynhurtig levering

20 novembre 2019

Hej Stina,

Tusind tak for dine ord her på Trustpilot. :-) Dem er vi meget glade for.
Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for længe om at få pengene retur

Alt for længe om at få pengene retur, når man returnerer varer.
Ingen direkte e-mail link fra hjemmesiden.

11 novembre 2019

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at du deler din oplevelse med os, og selvom der i nogen tilfælde er tale om en knap så god oplevelse eller anmeldelse er det alligevel med til at forbedre os og se tingene fra nye vinkler.

Vi har hele tiden haft vores kontaktoplysninger på vores webshop. De har bare ligget nederst på siden. Efter din anmeldelse her på trustpilot har vi reflekteret over det du har skrevet, og har derfor nu gjort vores kontaktformular lettere tilgængeligt. Helt i toppen af vores webshop i (Menulinjen) kan du nu finde vores kontakt formular. Vi håber det gør det lettere for både dig samt nye besøgende på vores site.

I forhold til returnering af dine penge, har der været tale om en misforståelse som nu er løst.

Du ønskes en dejlig dag, og tak for dine input.

God handel

God handel, hurtig levering - varm anbefaling fra mig

2 novembre 2019

Hej Birgit,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. :-)
Vi er utrolig glade for at hører at du har haft en god oplevelse med din handel her hos os.

Vi glæder os til at se mere til dig.

Havde bestilt en kjole

Havde bestilt en kjole, men fik den aldrig. Pludselig fik jeg pengene tilbage, men hørte aldrig hvorfor jeg ikke modtog kjolen.

30 octobre 2019

Kære Julie,

Mange tak for anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er frygtelig kede af den oplevelse du haft med din bestilling.

Som du kan se her på Trustpilot, så er størstedelen af vores anmeldelser fra tilfredse kunder.
Den eneste måde vi kan sikrer en god forretning på, er at have en velplejede kundekreds og sikrer os at vores service er i top, så når du har en sådan oplevelse er det bestemt ikke noget vi er glade for at hører.

Vi har også rigtig travlt og vi vil derfor ikke afvise at der simpelthen er sket en fejl i vores system, som gør at din ordre er gået tabt.

Hvad det helt konkret skyldes kan vi ikke lige spore os ind på, men vi vil frygtelig gerne finde frem til sagen i fællesskab.

Du må derfor meget gerne kontakte os på 55775055, så vi kan finde frem til en løsning eller på anden vis få afsluttet din henvendelse på fornuftig vis.

Vi ønsker dig en dejlig dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldt ud tilfreds med mine vare

30 octobre 2019

Kære Malene,

Tak din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er utrolig glade for at hører at dine vare lever op til din forventninger.

Vi håber at se dig igen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom i kontakt igennem instagram med…

Jeg kom i kontakt igennem instagram med en ansat i Bykragh, og fik super hurtigt svar på mine spørgsmål og god service! Hurtigt levering til butikken på pre-ordre varer!

27 octobre 2019

Kære Michele,

Det glæder os utrolig meget at hører at din henvendelse hos os er behandlet hurtigt og effektivt hele vejen igennem, og du har oplevet det tilfredsstillende. :-)

Vi glæder os til at se mere til dig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kundeservice og hurtig…

Rigtig god kundeservice og hurtig levering! Jeg er meget tilfreds med mine køb, alt har været i orden!

26 octobre 2019

Hej Nina,

Mange tak for din anmeldelse. :-)
Dejligt at hører at du har oplevet en god kundeservice og at alt har været i orden hele vejen igennem.

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

Byu Kragh

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid perfekt til min alder.

Dejlig forretning med en masse lækkert tøj og en super frisør.

25 octobre 2019

Kære Laila,

Tusind tak for din kommentar her på Trustpilot.
Den er vi rigtig glade for, og det glæder os at du syntes om udvalget af tøjet samt vores frisør.

Vi ønsker dig god dag, og glæder os til at se dig igen.

By kragh

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik tilsendt en forkert kjole

Fik tilsendt en forkert kjole. Den jeg havde bestilt var åbenbart udsolgt, så de sendte en anden i stedet for. Jeg kontaktede Bykragh og fik af vide jeg bare kunne sende retur, men så ville det jo bare koste mig flere penge.. Bedre de havde kontaktet mig og sagt kjolen var udsolgt så jeg selv kunne beslutte om jeg ville have en anden.

23 octobre 2019

Kære Lene,

Først og fremmest vil vi starte med at sige tak for din anmeldelse her på Trustpilot.Vi er glade for at du har taget dig tid til at kommentere din oplevelse.

Vi sætter pris på både gode og knap så gode anmeldelser.
Dernæst må vi også sige at vi selvfølgelig er rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse.Det er bestemt ikke vores intentioner og absolut ikke vores DNA.

Vi medgiver dig fuldt ud at hvis du har fået tilsendt en helt anden kjole end den du har bestilt, uden at være blevet informeret om det, så forstår vi udmærket at du ikke finder det tilfredsstillende. (Det ville vi heller ikke selv gøre).

Du skal selvfølgelig heller ikke betale en returfragt for en fejllevering. Den udgift vil vi aldrig påføre vores kunder hvis fejlen er vores.

Hvor kommunikationen er gået galt, kan vi desværre ikke svare på, men vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at finde en god løsning på sagen.

Som du også kan se af størstedelen af vores anmeldelser her på Trustpilot, så har de fleste kun gode og positive oplevelser, og det vil vi også frygtelig gerne have at du får. Vi har kun en god forretning ved at have et højt service niveau, og beklager meget at din oplevelse ikke har været den bedste.

Du må meget gerne kontakte os på tlf. 55 77 50 55, så vi lige kan drøfte sagen og finde frem til en god afslutning på dit køb.

Rigtig dejlig dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem shopping og hurtig levering

Nem shopping og hurtig levering - kan anbefales.

23 octobre 2019

Kære Elena,

Det glæder os at du har haft en god oplevelse og tusind tak for din kommentar her på Trustpilot. :-) Det betyder meget for os at du har brugt tid på at kommentere din oplevelse.

Rigtig god dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med mit køb…

Jeg er meget tilfreds med mit køb ,syntes i har nogle skønne ting, ikke sidste gang jeg handler der.
Hilsen Birgitte.

21 octobre 2019

Kære Birgitte

Det betyder meget for at at du har brugt tid på at kommentere din oplevelse. Det glæder os at du syntes om vores udvalgt og at du har haft en god oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen. :-)  Du ønskes en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig butik & personale.

18 octobre 2019

Kære Lundstrøm,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Den er vi rigtig glade for, og det glæder os at du har haft et godt møde med vores butik og personale :-)

Fantastiske søde kvinder

Fantastiske søde kvinder, god og hurtig service

8 octobre 2019

Kære Jennifer,

Mange for din kommentar her på Trustpilot. :-) Den er vi meget glade for.
Dejligt at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Dejlig butik med et bredt sortiment 😄

Dejlig butik med et bredt sortiment 😄
Bestilte kjole på deres hjemmeside og kunne hente den i butikken dagen efter. Hurtig levering og super betjening i butikken, da jeg havde bestilt for stor en størrelse..

3 octobre 2019

Kære Pia,

Vi siger tusind tak fordi du har taget dig tid til at kommentere din oplevelse ved at handle hos os :-)

Det glæder os at du har haft en god oplevelse og at du har oplevet at både service og levering har været i orden.

Det er en af de ting vi vægter utrolig højt :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt service og nærvær når jeg…

Perfekt service og nærvær når jeg kommer i ByKragh. Hvad enten det er for at købe tøj eller få ordnet håret

1 octobre 2019

Kære Gitte,

Tusind tak for din kommentar her på Trustpilot. :-)

Vi er taknemlige for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og vi er selvfølgelig rigtig glade for at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Rigtig dejlig dag til dig.

Fantastisk butik og Webshop

Fantastisk butik og Webshop! Hurtig levering på webshoppen. Elsker at komme i butikken, man bliver altid mødt med et smil og får hjælp og inspiration til nye styles!

29 septembre 2019

Kære Stine,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at kommentere din oplevelse her på Trustpilot. :-)
Det glæder os at hører at du finder både vores butik og webshop spændende. Vi kæmper hver dag for at have det bedste både på shoppen og i butikken, og bruger utrolig meget tid på at finde frem til de styles som rammer rigtigt :-)
Rigtig dejlig dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service 😊 hyggelig butik

Altid god service 😊 hyggelig butik, og bedste frisør 😊

27 septembre 2019

Kære Kristina,

Mange tak for din kommentar her på Trustpilot. :-) Det er dejligt at hører at dit møde i butikken opleves positivt.

Min nye yndlings butik!

Jeg bestilte noget tøj på By Kragh og valgte afhentning i butikken, da jeg skulle hente min kjole i butikken, blev jeg mødt af en utrolig indbydende butik og en meget smilende og venlig medarbejder. En virkelig god oplevelse. Og bliver uden tvivl min nye yndlings butik!😍

27 septembre 2019

Kære Monica,

Tusind tak for din tilkendegivelse her på Trustpilot. :-)

Når vi hver dag kæmper for at gøre både vores butik og webshop inspirerende for vores kunder, så er det yderst dejligt at modtage en positiv tilbagemelding som denne.

Det glæder os at du både bliver mødt med smil, men at du også fremadrettet ser gode muligheder i at handle hos os. :-)

Vi glæder os til at se dig igen og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god frisør og lækker tøjbutik

Super god frisør, altid med et smil på, og lækker butik med tøj til min hustru og to døtrer.

24 septembre 2019

Kære Lars

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. :-)
Det glæder os at du og din familie kan lide at komme hos og at du bliver mødt med et smil.
Vi glæder os til at se dig og din familie igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig fin webshop med mange lækre…

Rigtig fin webshop med mange lækre varer og kort leveringstid. Eneste minus er at jeg aldrig modtog en leveringsbekræftelse.

23 septembre 2019

Hej Lotte,

Vi siger tusind tak for din feedback. :-) Vi er utrolig glad for din kommentar her på Trustpilot.
Vi skal ikke kunne sige hvorfor du ikke har modtaget en ordrebekræftelse. Det er noget vores system pr. automatik sender afsted, og hvorfor det ikke er sket i dit tilfælde må vi beklage meget.

En ordrebekræftelse skal alle vores kunder naturligvis have, men systemerne har beklageligvis fejlet i det her tilfælde.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus