1. Restaurant
  2. Café

Informations provenant de diverses sources externes

Cafe Værftet i Sandvig - en anderledes restaurant på Nordbornholm

2,4

Bas

Værftet Lalandia Søndervig

Vi var et fødselsdags selskab på 17 mennesker, og fejrede weekenden i lalandia / Søndervig.
Lørdag d. 27 Sept skulle middagen nydes på Værftet inde i Lalandia centret.
Fødselaren havde på forhånd indhentet menu ønsker fra gæsterne, så personalet på Værftet kunne være på forkant.

Meeen, det første vi mødte var en besked om, at de ikke havde flere rejer, til de som havde bestilt stjerneskud, men man kunne få mere fisk i stedet.
Det var ikke det smagsløgene havde sat sig op efter.
Undrer mig, at der i dagens løb ikke var taget højde for denne bestilling.

Jeg bestilte så istedet en Tapas, men som absolut ikke tilnærmelsesvis lignede den på deres menukort, dog velvidende at der kan være varianter.
Men pølseskiverne og røget kød var tørre i kanterne, og pølseskiverne var så meget lig nogle der var taget ud af en pakke fra en butik.
Osten var 3 tykke stænger.
Oliven var desværre også bløde.

Udover det havde selskabet bestilt tid til kl 18.30, da det ville passe ok med de småbørn, som var med.
Og bestilt på forhånd, kom vi lidt før.
DOG ventede vi alligevel 45 minutter, på at det første mad kom.
Trætte børn, som skulle aktiveres og til sidst ikke rigtig spiste noget pga træthed,og istedet sidde ved forældrer.
Forældre, som plejer at spise `pænt`med børnene, skulle nu have de 4- 6 årige på knæet imens de selv spiste.
Vi måtte gentagne gange selv henvende os til personalet, som slet ikke virkede service minded.

Pomfrites, som var bestilt ekstra til en menu, måtte vi gøre opmærksom på, da de mente alle havde fået deres mad.
De kom så senere, kolde og uden tilbehør / aioli, som vi så også igen måtte bede om.

1 ung mand,som var den bedste service minded gjorde dog sit bedste for os.
Men underlig med så mange ansatte i restauranten og 2 piger stod fast i baren, og en 3. gentagne gange gik derop, for at snakke, så vi skulle helt op til hende, for at få kontakt.

Alt i alt en ærgelig oplevelse, som desværre prægede vores humør.

Næste gang, vil jeg spise ved et af de små hyggelige steder, der ligger på stillevejen oppe imod lejlighederne og feriecentret.

27 septembre 2025

Der er ikke styr på noget som helst…

Der er ikke styr på noget som helst overhovedet. Tjenerene farer rundt som høns uden hoveder, de glemmer drikkevarer og bestik. Bestillinger tager langt over 1 time selvom man sidder og spiser der. Sidst fandt mkn ven et stort stykke plastic i sin pizza. Min pizza var tør og kedelig og ikke med ekstra ost som jeg havde bedt om

23 août 2020

Super hyggeligt sted

Det er en super hyggelig cafe, maden er ganske god. Men det er ikke det som giver det store indtryk, det er simpelthen atmosfæren som er helt speciel.

Alt inventar er doneret, så der er ikke 2 ens knive eller gafler men det er det som er med til at give den hyggelige oplevelse. Og var også et kæmpe hit for knægten.

15 juillet 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit