Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enestående telefonisk service. Ringede fra Kbh og ville købe. Vi fik betalt og ordnet al mht adresse og levering over telefonen. Ydermere blev der sendt div foto's for at "godkende" varen. Absolut e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de camping

Écrit par l'entreprise

Camping Parken fører de nyeste campingvogne, autocampere og udstyr - både i butikken og i webshoppen. Hos os er kvalitet og service en selvfølge og vi glæder os til at se dig og din familie i vores forretning. På gensyn!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Servicen var meget flot

Servicen var meget flot , og alt var helt i top fra start til slut. Vi fik en grundig og fin introduktion til vognen , inden vi kørte afsted . Derudover var det en stor fordel , at vi kunne have vores egen bil stående sikkert hos dem , mens vi var på ferie .
Vi kan kun anbefale stedet til andre , der overvejer at leje en autocamper .
Mvh Gitte og Poul

26 mars 2026

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Hej Gitte og Poul. Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse. Mvh Team Camping Parken

En klasse oplevelse i Herning

I en for mig, max presset sag rakte jeg ud til CP og Nicklas Jensen for skifte af to vandhaner pga. frostskader. Trods kun 8 arb. dage til påske og campingstart 2026 i DK, fandt Nicklas og team plads til at yde mig support! Tusind tak :o) Vejen fra Horsens til Herning var kort, ift. den oplevelse jeg fik.
Fem store stjerner og de varmeste anbefalinger til værkstedet og Nicklas, min nyeste ven!

25 mars 2026

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Hej Peter. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg giver fluks roserne videre til Nicklas og hans team :-) Mvh Team Camping Parken

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en super oplevelse

Det var en super oplevelse. Vi lejede en autocamper uge 39, for første gang, men det er ikke sidste gang, en fantastisk oplevelse at køre i autocamper.
Helt igennem en super service. Sød venlig og meget hjælpsomt personale, som får vores bedste anbefaling.

18 septembre 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse. Vi glæder os til at se jer igen.

Mvh Team Camping Parken

Fantastisk service

Fantastisk service – hele vejen igennem!

Jeg skriver sjældent anmeldelser, men her er det på sin plads.

Vi oplevede en service, som jeg ikke troede fandtes længere: imødekommende, nærværende og med overskud fra start til slut. Vi blev mødt med varme, fik kompetent rådgivning. Det hele foregik i en atmosfære af stolthed, ægte interesse og glæde ved arbejdet – noget man sjældent møder.

Aldrig har vi følt os så trygge ved at leje

29 août 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at I havde en god og tryg oplevelse. Vi forsøger virkelig at gøre os umage hver eneste gang.

Vi håber at se jer igen.

Mvh Team Camping Parken

Leje af autocamper

Vi lejede en autocamper i 2 uger, som bare var så fin og total i orden ved afhentning.

Nem at komme i kontakt med, hvis der er behov for det.

Helt klart anbefalelsesværdigt.

10 juillet 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse. Mvh Team Camping Parken

Great Service

It was a really great service from Niklas and his team! Very helpful, very friendly, very fast and very customer focused! Every time again!!!
Thanks so much again!

18 juillet 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Thank you so much for your review, it means a lot to us! All the best from Team Camping Parken

Lejede en Autocamper i uge 22

Lejede en Autocamper i uge 22, som var over al forventning. Ny lækker bil, kompetente medarbejder som gav super instrukser. Dejlig ferie selv om vejret ikke artede sig fra den gode side, så tak herfra. Kan kun anbefales. Vh Erik Krese

23 mai 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en så flot anmeldelse. Vi er meget glade for, at I havde en god oplevelse. Mvh Team Camping Parken

Noté 5 sur 5 étoiles

Lejet van til en tur til Norge.

Lejet van til en tur til Norge.
En virkelig flot vogn til to personer.
Vi fik en virkelig god behandling ved både afhentning og aflevering.
Vores varmeste anbefalinger herfra.

26 mai 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er meget glade for, at I havde en god oplevelse. Mvh Team Camping Parken

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi lejede en autocamper hos Camping…

Vi lejede en autocamper hos Camping Parken Herning i påsken, og jeg var virkelig imponeret over den service vi fik hos dem. Udlevering af vognen var nem, og det samme var afleveringen, hvor de var meget fleksible med dag og tidspunkt for hvornår vi skulle være tilbage med vognen! Jeg kan helt klart anbefale dem.

22 avril 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse. Mvh Team Camping Parken

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og professionelt værksted.

Fik i forbindelse med køb af brugt autocamper en helt uovertruffen kompetent vejledning samt service i salgsafdelingen.
Vi har efter følgende haft brug for garanti arbejde på camperen og her har vi oplevet en helt enestående service og goodwill samt et værksted der utrætteligt løste udfordringer på et højt professionelt niveau.
Firmaet kan anbefales på det kraftigste som kompetent, yderst services orienteret og en indgået aftale overholdes punktligt.

2 avril 2025

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os. God påske til jer :-) Mvh Team Camping Parken

Rigtig flot arbejde.

Vi har fået lavet en skade på vores kofanger på autocamperen, meget flot arbejde.

Mvh. Chris Olesen
Campingbussen på tur.

15 novembre 2024

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Hej Chris. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ødelagde lige så meget som de lavede på…

Ødelagde lige så meget som de lavede på vognen og nu bliver vi ignoreret
Vi havde sendt vores campingvogn ned til campingparken Herning for at få monteret en mover og laver en skydedør
Men de har så ødelagt noget finer på badeværelset da de har fikset skydedøren og da vi efter flere forsøg har forsøgt at komme i kontakt med dem bliver vi stadig ignoreret så nu skriver vi her for at advare andre mod deres metoder

6 septembre 2024

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Hej Daniel. Vi er glade for at høre, at du har været godt tilfreds med arbejdet på skydedøren og montering af mover. Inden du kommer for højt op i dine beskyldninger, vil vi forslå, at du kommer her med din vogn og fremviser problemet, så vi i fællesskab kan se på, hvad der kan være årsagen. Vi kan ikke se på de fremsendte billeder, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, at vi skulle kunne have ødelagt finéren i badeværelset i forbindelse med reparation af skydedøren.

Lejede en Autocamper i uge 34

Lejede en Autocamper i uge 34, som var over al forventning. Ny lækker bil, kompetente medarbejder som gav super instrukser. Bedste ferie nogen sinde, så tak herfra. Kan kun anbefales. Vh Per Hansen

16 août 2024

Hej Per,
Tusind tak for de 5 stjerner, og de meget fine ord!

Sådan skal det gøres.

De gør det de siger de gør.
Købte ny Sunlight T67 her i maj i år, selve handlen gik rigtig godt, og alt var som aftalt, da vi afhentede bilen ca 3 dage efter, med alt udstyr som aftalt.
Selvfølgelig kom der et problemer med vores køleskab efter ca 3 uger, men værkstedet var meget hurtig til at beslutte den ikke skulle repareres, men monteres et nyt køleskab, hvad der blev gjort meget hurtig.
jeg kan kun varmt anbefale både salgs afdeling og værksted.

1 août 2024

Réponse : Camping Parken Herning A/S

Hej Tage. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi giver ordene videre til salg og værksted.

Køb af brugt telt.

Utrolig god behandling ved køb af brugt telt ,og en særlig tak til Mathilde for god service ,dette firma kan varmt anbefales .

2 juillet 2024

Hej Jimmy,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik haglskade i Italien i sommer på…

Fik haglskade i Italien i sommer på vores autocamper!
Camperen blev takseret og der blev aftalt dato for Rep Alt blev Rep som aftalt uden problemer
Det var mere omfattende end beregnet men det det tog Nicklas Jensen sig af så stor tak til ham👍😊

20 mars 2024

God og hurtig service.

Super god betjening og service på værksted og salgsafdeling, da vi havde vores Sunlight I69 til service.

11 mars 2024

Hej Peter,

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen. Det betyder meget for os!

Vi ønsker dig en god dag.

Som sædvanlig god service

Så har vi lige hentet vores spritnye Dethleffs Pulse GT autocamper. Det var vores 3. handel med Camping Parken Herning.
Tusind tak for altid super god service !!

mvh Bjarne Kristensen

2 février 2024

Hej Bjarne
Tusind tak for jeres anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus