De ringede dag før og sagde vi kunne få autocampere, et par timer tidligere. Super, alt virkede og iorden.
Vi fik depositum tilbage efter ca 1 måneder. Tak for en god ferie Frank og Bente
Lej din autocamper på lejautocamper.dk! Vi har kun nye autocampere, så du får en god oplevelse på din ferie.
Hjørringvej, 9400, Nørresundby, Danemark
Lad vær med at booke hos Lejautocamper.dk.
Man skal rykke gentagende gange for svar når man skal have depositum tilbage.. Jeg har hverken fået svar eller depositum tilbage endnu!
Virkelig dårlig service!
Vi lejede en autocamper i 2 uger.
Camperen var i fin stand og rengjort, alt var som aftalt og hurtig svar undervejs på turen med de spørgsmål vi havde.
Da min lille børnefamilie og jeg gerne ville leje en autocamper, fik vi flink og venlig service, hvor vi af sælgeren blev forsikret, at "det var sikkert at leje hos dem, for det kunne aldrig blive dyrere end dét depositum, man betaler. Det dækker nemlig selvrisikoen."
Pludselig kunne vi ikke rigtigt få fat i denne ansatte, og da lejeperioden nærmerede sig var sælgeren ikke ansat længere fandt vi ud af, men igen, servicen havde været fin, følte vi.
Op til lejeperioden genlæste vi også betingelserne, der var tilsendt. Her stod der fortsat ikke noget alarmerende. Blot dét, som sælgeren havde sagt.
Den nye servicemedarbejder, som tog over, var igen flink, hjalp meget og sammen havde vi lange snakke om, at "man skulle opføre sig ordentligt, og at de også gerne ville give folk sikkerhed og gode oplevelser".
Da lejedagen kom, var hjælpen igen stor og vi trillede afsted. Vi fik endda lov, at få autocamperende aftenen inden. Det var super.
Tingene begyndte langsomt at falde fra hinanden i autocamperen. Håndtag, der faldt ud. Knapper, der faldt af. Stole i bussen, som pludselig røg ud af lås MENS man kørte osv. Men grundlæggende dog en fin oplevelse at køre i camperen.
På turen forvilder vi os ud på en meget smal bjergvej, og her ridser vi desværre bilen. Det er vi enormt kede af, og informerer naturligvis forhandleren herom.
"Øv, så får vi ikke vores depositum tilbage, men fair nok...", tænkte vi.
Da vi er færdige med at rengøre bussen efter en okay ferie, så kommer vi til at køre lidt for hurtigt over et vejbump på vejen hen for at aflevere, og igen fortæller vi ærligt om dette. Det lød ikke super godt, men igen, havde vi heller ikke lige fået fortalt, at 10-15 km/t for meget over et vejbump kunne være katastrofalt.
Vi spørger også pænt om de vil have en liste over de 8-10 fejl og mangler vi fandt på camperen på den uge vi var afsted. Det vil de gerne.
Da vi ankommer til SKODA med camperen, så er det desværre en helt anden modtagelse, der møder os.
Tre ansatte kommer løbende ud i nærmest koreograferet stil, og begynder at inspicere bilen med lygter og alt muligt (ved højlys dag) nærmest inden vi har parkeret. Da vi roligt forklarer dem, at vi jo ingen steder går, så falder de lidt ned, selvom oplevelsen fortsat er enormt grænseoverskridende.
Igen, her er INGEN der fortæller os om, at der venter ekstraregninger. Vi taler blot om, at dette naturligvis skal trækkes fra depositummet. Og de 'undskylder' (læs; forklarer) deres opførsel med, at "de jo har mange kunder, som nægter at stå ved de skader de har lavet på bilen".
Vi hører i lang tid ikke noget fra dem, men pludselig modtager vi en regning på yderligere +6.400kr oveni det depositum på 6.000kr vi ellers allerede har betalt, med forsikringen om, at det var det maksimale det kunne komme til at koste.
Vi vender - igen venligt - tilbage og fortæller, at vi som sådan ikke synes at det er uretfærdigt, og at vi er kede af, at vi har skadet deres camper, men vi informerer dem også om, at deres sælger i sit salgsarbejde har fortalt, at depositum var det maksimale man kunne komme af med. Vi tilføjer yderligere, at vi igen har gennemlæst vores betingelser, og heller ikke kan se anden information her.
"Men sådan er det ikke. Det må I tage vores ord for", er dét svar vi får tilbage i første omgang.
Vi spørger igen indtil om det kan være rigtigt, og fortæller at sælgerens forsikring om den maksimale udgift var hovedårsagen til, at vi overhovedet gik med til at leje.
Denne gang sender de så et digitalt link på deres betingelser, men uden bevis for, hvornår dette link sidst er blevet opdateret eller lignende.
Vi fortæller dem, at vi ikke nødvendigvis nægter at betale, men at vi ønsker en skriftlig bekræftelse på, at de anerkender at deres sælger har lovet noget andet, men at de fastholder, at vi skal betale ekstra alligevel.
De nægter og begynder at kontakte os telefonisk. Vi gør det klart at vi ønsker at dialogen skal foregå skriftligt. De nægter gentagne gange.
Her modtager vi også mails der kalder os 'dumme', siger at det er allemandsviden osv.
Vi giver dem igen muligheden for at anerkende deres beslutning skriftligt, og så hører vi ikke yderligere. Længe.
Nu er vi så blevet kontaktet af advokater, som fastholder - uden nyt i sagen - at vi skal betale, og at de nægter at sende en skriftlig bekræftelse på processen.
I skrivende stund er det d. 24. oktober, og de har nu valgt at oprette en retssag, men fortsat uden at dokumentere noget som helst, og de nægter eksempelvis fortsat at udlevere bevis på, at deres digitale betingelser ikke bare er opdateret senere.
Skal naturligvis nok opdatere løbende, så andre kan følge med i forløbet og forhåbentligt undgå en lignende situation.
Vi havde en dejlig ferie, men lægger vi fejlene på camperen sammen med den efterfølgende proces, så kan vi ikke give mere end én stjerne samlet.
Første men IKKE sidste gang, vi lejer hos Lejautocamper.dk
De små problemer vi havde med camperen var fordi vi ikke kendte den, men Martin var hurtig til at forklare hvad vi skulle gøre.
Så fem stjerner herfra.
Vi lejede en autocamper hos lejaotocamper.dk.
Da vi hentede den var den ikke rengjort ordentligt indvendigt, hvilket de også selv bemærkede!
Efter vi var kørt derfra, så vi, at nakkestøtterne til bagsæderne manglede, så den var ikke sikkerhedsmæssig i orden. Dem fandt de desværre aldrig.
I Italien begyndte aircondition anlægget at svigte, dette har de dog formentlig ingen skyld i!
Overleveringen af vognen var meget travl, og fejl og mangler blev ikke gennemgået. Da vi afleverede vognen, måtte vi insistere på, at de gennemgik den, så vi ikke risikerede at der var skader vi ikke var skyld i.
Da depositum skulle tilbagebetales, glemte de det, så efter 3,5 uge måtte vi rykke for det.
Vi har selvfølgelig klaget over fejlene, men de beklager blot. Dette er langt fra ok, da de selv er meget tydelige omkring deres høje gebyrer for fx manglende rengøring, hvilket vi selvfølgelig mener bør gå begge veje!
Jeg kan kun på det kraftigste fraråde at leje en autocamper her, da de overhovedet ikke har styr på tingene!

Réponse : Lejautocamper
Endnu engang lejet autocamper hos lejautocamper, hvor alting var fejlfrit - kan varmt anbefales.
Super fin service af Martin og Lars.
De små udfordringer der altid vil være når man ikke kender autocamperen blev taget seriøst og lydhøre overfor forslag til evt. ændringer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.