Der gik koks i afsendelsen fra butikken, som efterfølgende blev fulgt op på af butikken, og jeg har nu fået mine vare.
Köpte REMIfront vindruta system till min Fiat Ducato. Leveransen var försenad med tre veckor. Delarna som kom var bristfälliga. Billigcamping.dk vill inte ta sitt ansvar som säljare utan hänvis... Voir plus
bestilte vare ( konsol til vw Buzz ) som var angiver som lagervare. Fik at vide a det ville tage et par dage, stadig ikke modtaget noget 3 uger efter, men ringede og fik et næbbet svar at jeg kun... Voir plus
1 stjerne, fordi man ikke kan give 0.... Afgav bestilling 1. juli. Modtog ordrebekræftelse og hørte så ikke mere.... Forsøgte at ringe 8. juli, da det bestilte jo skulle bruges i sommerferien....... Voir plus
Ubberudvej 121, 5491, Blommenslyst, Danemark
- dorthe@skcaravan.dk
- www.campingshop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
fuld tilfreds :-)
Kom efter 2 dage, skrev hvad farve ville have og ingen problemer + pakket forsvargeligt ind.
Køb hos Champingshop
God betjening, ingen forsinkelse , eneste anke er at der ikke i ordre bekræftigelsen ikke står : Varen er på lager , men det er dog temmelig uvæsentligt , når alting ellers går fint.
øv øv
orderbekreftelsen røg i spam mail ,som den eneste af alle mine julegavekøb på nettet ,så jeg fik dobbel bestilt min gave det koster mig så 90 kr at få den sendt retur

Réponse de Campingshop
Meget tilfreds
Kan klart anbefales. God service og prima vare,leveringsforløbet perfekt
alt i skønneste orden.
hurtig billig ,hvad kan man ønske mere ?
kan kun anbefales
Meget tilfreds.
Det var en hurtig behandling af ordren og jeg fik lynhurtigt de varer jeg havde bestilt. De bestilte varer svarede til billeder på hjemmesiden og svarer fuldt ud til mine forventninger
Tilfreds
Er tilfreds med at handle med firmaet, men undrer mig over hvorfor så mange firmaer higer efter ros.
Der da aldrig nogen skraldemand eller kassedame der har sendt mig spørge skema om hvor mange stjerner de kan tilkomme ?
Hvis noget går helt galt eller helt godt når jeg handler med et firma skal jeg nok sige det til dem.
Mvh
Kield
Tilfreds
Fin side, nem at finde det jeg skulle have. Alt virker som det skal.
Hurtig levering
Hurtig levering, ekstra gave, det er jo altid godt... Vi handler hos jer igen.
fremragende produkt
i forbindelse med stor kildesortering i min kommune er det rart at kunne købe et produkt (dobbelt skraldespand) som virker, er æstetisk og billigt