À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer deskundige en hartelijke psycholoog.

Ik heb het afgelopen jaar een aantal gesprekken gehad met psycholoog Stephanie van der Stap over o.a. hechting, parentificatie en de gevolgen van verslavingen. Stephanie is een professionele en hartelijke psycholoog die vanuit haar grote deskundigheid en vanuit haar persoonlijke ervaring denkt en handelt. Ze beschikt over grondige kennis van zaken, ze is empathisch en houdt de touwtjes stevig in handen. Ik wens iedereen die een hulpverlener inschakelt een psycholoog als Stephanie toe. Ook met regiebehandelaar Caroline Korsten heb ik goede ervaringen.

17 décembre 2025

Caredate

Organisatie die slecht in elkaar steekt. Na intake zou ik telefonisch gebeld worden om behandelplan te bespreken, dit duurde wel geteld 2min wat 90euro kost…. Slechte organisatie, ik zou er niet voor kiezen.

4 novembre 2025

Beter dan je denkt

Ik moet zeggen, ik schrok in eerste instantie heel erg van de slechte reviews. Maar Na advies van mijn huisarts (ik heb hieruit ook een verwijsbrief gekregen) heb ik caredate toch een kans gegeven, en met succes. Binnen een week had ik een intake gesprek en kon ik de week daarna beginnen met mijn sessies op afstand (beeld bellen). Dat vond ik zelf heel erg fijn, gewoon in je eigen veilige omgeving. Nu zijn we een aantal maanden verder en kan ik zeggen dat ik enorme stappen heb kunnen maken met mijn psycholoog. Je moet wel goed kijken wat voor specialiteiten je psycholoog heeft en waar jij zelf behoefte aan hebt. En als deze niet matchen, zoek je gewoon een ander. Verder adviseer ik goed te kijken naar je eigen risico en stel alsjeblieft vragen hierover, aan caredate EN je zorginstelling. Ik sta bijvoorbeeld aangesloten bij IZA. Hier heb ik vooraf zowel aan Caredate als aan IZA gevraagd wat mijn verzekering, eigen risico, en wat voor extra kosten er eventueel bij komen kijken. Wees hierin erg helder. Zo vermijd je onverwachte hoge kosten.

10 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat is dit een slechte organisatie

Wat is dit een slechte organisatie, geen contract met bijvoorbeeld VGZ !
Hierdoor hoge kosten die niet worden vergoed ! Zeer hoge tarieven, waardoor men boven maximale vergoedingen uitkomt , daardoor alsnog hoge eigen kosten.
Men kan ook geen betalingsregelingen afsluiten, want ze accepteren geen betaling in termijnen. En aan het einde van het verhaal ben je nog niet geholpen, alleen een hoop geld kwijt !!!!

28 octobre 2025

Schaamteloze zorgcriminele organisatie

Onduidelijkheid over kosten. Uiteindelijk hoge factuur en nog 1 na het vervolg gesprek. Geen zorg ontvangen, alleen hoge facturen.
Door ontstane discussie reviews gaan zoeken en geschrokken van wat ik tegenkwam. Huisarts ingelicht van wie de praktijk mij doorverwezen had. En een bericht achtergelaten bij Radar. Ik kom graag in contact met andere gedupeerden.

23 juin 2025

Heeeeeelllllll slecht

Heeeeeelllllll slecht
Zeer slecht. Oplichters😡😡.
Ze werken als Psycholoog maar staan nergens ingeschreven. Pas op mensen. Ze maken je echt geestelijk niet beter. Alleen maar slechter.

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Review Caredate / Bettine Schreuders (uitgebreid)

Ik wil via deze weg aanvullende informatie geven over mijn eerdere ervaring met psycholoog Bettine Schreuders, verbonden aan Caredate en haar eigen praktijk ‘Binnendelijnen’.

Op haar profiel op Caredate, haar eigen website en LinkedIn-pagina presenteert mevrouw Schreuders zich als “psycholoog NIP”. Na contact met het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) heb ik echter zwart op wit ontvangen dat zij niet bij hen geregistreerd staat. Ook is zij niet vindbaar in het BIG-register.

Toch voert zij deze beschermde titel openlijk, en wordt ze op Caredate als zodanig gepresenteerd. Naar mijn mening is dit misleidend voor mensen die in kwetsbare situaties op zoek zijn naar professionele zorg.

Ik ben zelf geen cliënt van haar, maar zorgprofessional én ouder van iemand die wél met haar te maken heeft gehad. Mijn zorgen betreffen niet alleen het onterecht voeren van een titel, maar ook het feit dat een privébericht van mij zonder toestemming is doorgestuurd naar mijn dochter, hetgeen in strijd is met de AVG.

Ik heb inmiddels melding gedaan bij:

Het NIP (die bevestigde dat zij geen lid is)

ConsuWijzer

Het Landelijk Meldpunt Zorg

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Caredate zelf

Tot op heden heeft niemand ingegrepen, terwijl deze zorgverlener zich op meerdere plekken nog steeds als NIP-psycholoog profileert.

Als ouder, maar ook als zorgmedewerker, maak ik me grote zorgen over deze gang van zaken. Mensen die hulp zoeken, moeten kunnen vertrouwen op de juistheid van titels en de veiligheid van hun persoonlijke informatie. Ik deel mijn ervaring in de hoop dat anderen goed geïnformeerd hun keuzes kunnen maken.

Miranda Kuijper

14 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een hele en fijne ervaring gehad…

Ik heb een hele en fijne ervaring gehad bij caredate met psycholoog Wendy van Herwaarden- Meester uit Almere. Ik had PTSS en veel psychologen vonden mij te “zwaar” om mij te behandelen. Wendy wilde het wel aangaan en mij helpen! Ze maakte op korte termijn al plaats voor mij. Er volgde een intake gesprek en een gesprek met de regie coördinator. Maar het belangrijkste is dat ik een hele goede klik had met Wendy. Ze is professioneel en empatisch ze behandeld je met verschillende therapie vormen die bij je passen. Na 10 intensieve maar goede en gek genoeg fijne behandelingen sta ik veel sterker en positiever in het leven! Kortom ik gun iedereen Wendy van Herwaarden-Meester in het leven als je hulp nodig hebt. De financiële afhandeling ging bij mij helemaal goed! Alles werd vergoed door de zorgverzekeraar.

1 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarschuwing: Onterechte Facturering door CareDate – DIEN KLACHT IN!

Ik wil iedereen waarschuwen voor de werkwijze van CareDate. Na mijn aanmelding voor behandeling werd mijn traject abrupt beëindigd toen de behandelaar met zwangerschapsverlof ging. Zonder dat er enige daadwerkelijke behandeling heeft plaatsgevonden, ontving ik meerdere facturen voor administratieve handelingen die werden gedeclareerd alsof het om behandelingen ging. Dit lijkt op valsheid in geschrifte!

Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en roep andere gedupeerden op om hetzelfde te doen. Je kunt een klacht indienen via nza.nl en overwegen om aangifte te doen wegens valsheid in geschrifte.

Ben jij ook gedupeerd door CareDate en ben je het zat? Deel dan jouw verhaal met ons via Digitaleburgerrechten punt nl/caredate.

Laten we samen actie ondernemen tegen deze malafide organisatie!

3 septembre 2023

Geen wachttijden, snelle start

Ik zie hier veel 1 ster reviews en daar schrok ik van toen ik een afspraak had gemaakt met een psycholoog bij caredate. Maar het tegendeel is voor mij bewezen. Ik had snel hulp nodig en heb via caredate een psycholoog gevonden die binnen een week een intakegesprek kon doen. Het waren afspraken op locatie in de buurt en gelukkig klikte het gelijk. Via mijn huisarts heb ik een verwijsbrief kunnen regelen waardoor caredate het bij mijn verzekering kon declareren (verzekerd via onvz). Ik heb zelf niks hoeven te betalen. De psycholoog via caredate was er op het moment dat ik dat ontzettend hard nodig had terwijl ik overal tegen wachttijden aanliep. De regiebehandelaar belt je om te checken of alles voor jou ook goed verloopt. Een goede klik met je psycholoog was voor haar ook van belang. Kort gezegd. Mijn ervaring is alleen maar lovend en ontzettend blij met het bestaan hiervan.

13 juin 2024

Sturen valse hoge rekeningen

Sturen valse hoge rekeningen! Zeer teleurstellende ervaring met Psychologie Praktijk Lach. Informatie over facturering werd niet tijdig gecommuniceerd, hoewel dit wel werd beweerd. Caredate geeft aan dat ze hogere tarieven hanteren als je via de verzekering wilt betalen. Ze willen de rekening niet intrekken en mag niet meer rechtstreeks betalen aan Psychologie Praktijk Lach. Geen hulp of oplossing geboden, wat zeer frustrerend was. Absoluut niet aan te raden. Ze dwingen je om via de verzekering te betalen zodat ze meer kunnen declareren. Ga er niet mee in zee.

3 juillet 2024

Sturen zomaar hogere facturen

Sturen zomaar hogere facturen, terwijl dat niet afgesproken was. Valt ook niet mee te praten, want het zou in de voorwaarden moeten staan. Als ik hiernaar vraag kunnen ze dit niet aantonen. Totaal niet begripvol en nu mag ik aardig wat rekeningen betalen.

1 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring gehad met…

Zeer slechte ervaring gehad met Caredate, zeer onprofessioneel. Ontvrandwoordelijk bedrijf.

Een half jaar lang, opzoek naar hulp en door een hele grote en stomme fouten door caredate, ik nu helemaal naar mijn gevoel in de pinarie zit.
Heb van caredate helemaal niks met hun opgeschoten.En raad het zeeeeeer af.

10 janvier 2023

Geldwolven

Geldwolven. Hoge facturen die we maar deels vergoed kregen omdat ze niet aangesloten zijn bij Ohra. De facturen waren niet transparant en ontzettend hoog. Op 16 mei was de laatste afspraak en vandaag kreeg ik nog een factuur van 43 euro voor 5 minuten afsluitend consult. Toen ik om uitleg vroeg bleek het te gaan om het sturen van een standaard mailtje. Schandalig. Nooit meer Caredate!

31 juillet 2023

Oplichters zijn het.

Oplichters zijn het.
Na de intake. Vastgesteld dat ik een PTSS heb opgelopen. Eerste EMDR. Onthoudt even mijn computer is up to date. Zoom etc het werkt perfect.
Er kwam online geen geluid tot stand. Van ellende uiteindelijk het geluid via de telefoon wat krakkemikkig was. Dus beeldscherm werkte maar geluid via de computer dus niet.
De EMDR begon. Ik had al mijn twijfels bij online therapie. Gaat het balkje op het scherm snel op en neer " dat hoort zo "
Begint de hond van de therapeut op de achtergrond te blaffen. Bleek dat de tuinman bezig was bij het zwembad. En de therapeut ging gewoon door met de sessie.
De 2e sessie meer dan een kwartier gewacht. Geen therapeut te bekennen. Ze had mij kunnen bellen.
Klacht ingediend. Karel " Caredate " schreef dat hij mij gesproken had en dat er was afgesproken dat ik de helft niet hoefde te betalen. Als tegemoetkoming.
Ik heb echter nooit een man gesproken. Wel een therapeut maar die was vrouwelijk.
Ik ben gestopt met deze bende oplichters.
Karel doet zich voor als Stéphanie. Hoe krijg je het verzonnen. Bewijs heb ik in mijn bezit. Ik heb de gesprekken opgenomen, waar ik nu heel blij om ben.
Als je de website leest !!! Dan staat er duidelijk dat als de zorgverzekeraar de kosten niet vergoed, dat Caredate dit dan voor haar rekening neemt.
LEUGENS EN BEDROG. ik heb hier een rekening liggen van bijna € 300,-
Ingediend bij VGZ met als antwoord dat Caredate geen contractpartij is en ze dus niets vergoeden.
CAREDATE STUURT NU EEN DEURWAARDER OP MIJ AF.
Op alle vragen die ik stel krijg ik steevast geen antwoord.
Zo gaat de zorg wel heel duur worden voor iedereen.
Ze doen zich voor als een groot bedrijf, maar in werkelijkheid zijn het een paar miserabele oplichters.
Tot ziens in de rechtbank Caredate. En dit is geen bluf. Openbare zittng dus ga ik horde journalisten uitnodigen.
Gelukkig heeft VGZ mij geholpen om een nieuwe psycholoog te vinden in de buurt en nooit meer online sessies.
Caredate kennende zullen ze alles ontkrachten.

26 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus