Jeg må indrømme, at jeg faktisk blev lidt overrasket, da jeg så nogle af anmeldelserne herinde. For vores oplevelse på CC Restaurant har været god – hver eneste gang. Når man træder ind... Voir plus
Sushi fra denne forretning plejer særdeles at være god som take away food men netop denne gang var maden ikke særlig god. Kødet var dårligt og flere fra familien fik dårlig mave efter at have spist... Voir plus
Fik bord… Langt fra fyldt restaurant…ikke engang halv fyldt… for tildelt bord… det trækker som om man sad udenfor… bestiller… lang ventetid… spørger om vi må flytte bord… fint nok … øl kommer…bestilli... Voir plus
Hvorfor har dette sted egentlig ikke bedre anmeldelser?
Når man træder ind, bliver man mødt af et virkelig sødt og imødekommende personale. Stemningen er afslappet, og man føler sig hurtigt velkommen.
Vi vælger næsten altid den “åbne” menu, hvor man kan spise alt det sushi, man kan, til en fast og heldigvis rimelig pris. Det er en farlig ordning for selvdisciplinen… men en fantastisk ordning for sushi-elskere.
Sushien er altid meget frisk (og min familie er ellers ret kritisk). I dag var bestemt ingen undtagelse. Frisk laks smager bare bedre – og her smager den rigtig godt.
Som en ekstra bonus er der fri kaffe og te samt nogle overraskende gode is. Efter et solidt sushi-måltid føles det næsten som en lille dessert-belønning.
Restauranten er pænt indrettet, meget ren og faktisk ret rummelig. Og man går derfra både mæt i maven og glad i humøret efter at have spist sig igennem de små sushi-kunstværker.
Så enten har vi været usandsynligt heldige hver eneste gang vi har været her… eller også fortjener stedet simpelthen bedre anmeldelser.
Uanset hvad glæder vi os allerede til næste besøg – også selvom vi hver gang går derfra og siger: “Nu kan vi altså ikke spise sushi i en måned.” (Mærkeligt nok holder det løfte sjældent særlig længe.)
Maden var ikke frisk
Det var tydeligt at hverken ris eller crispy var frisk. Det smagte gammelt og uden fyldighed. Risene var ved at falde fra hinanden fordi de var så indtørrede. Chrispy var kold og utrolig tør, føltes gammel i munden.
Tak for mad, og at føle mig snydt for 400 kroner
Værste oplevelse med sushi fra CC.
Værste oplevelse med sushi fra CC.
Alt var virkelig uappetitligt, det smagte klistret og i hvert fald ikke frisk.
Vi bestilte det til levering og endte med at smide alt ud, sidder nu og har lyst til at brække mig.
Kan se på tidligere kommentar at folk har fået madforgiftning hvilket vi faktisk sidder og tror at vi får.
Hold jer væk derfra og spis hellere en rugbrødsmad.
Hvis jeg kunne give mindre en 1 stjerne så ville jeg bestemt havde gjort dette.
Mad forgiftning
Min datter bestilte sushi den 10/4 2025. En time efter hun spiste maden, fik hun mad forgiftning. Hun har været syg hele natten og er stadig syg i dag. Ud fra anmeldelserne kan jeg se, at det ikke er første gang, at nogen får mad forgiftning efter at de har spist på CC Restaurant. Stedet er selvfølgelig meldt til fødevaremyndighederne.
Værste sushi jeg nogensinde har fået i…
Værste sushi jeg nogensinde har fået i kbh. Maden smagte ikke frisk, hverken ris, fisk eller grøntsager. Fæl smag. Smagte af at have stået i køleskabet for længe og fået smag af gammel køleskab. Eller også havde det bare stået ude fra aftenen før.
Uanset hvad- brug hellere et par 100,- ekstra på noget der kan spises- et andet sted
Et af de bedste sushisteder
Et af de bedste sushisteder. Vi har altid fået friske varer, de bedste ris og der er taget hensyn til allergier. Vi handler der ofte.
Der skulle slet ikke gives en stjerne
Der skulle slet ikke gives en stjerne! Gammel mad, med den pris forventer jeg at sushien er frisklavet, men alt, ris, fisk og kylling, var tørt og smagte ‘gammelt’. Restauranten kan bestemt ikke anbefales!!
Kan ikke anbefale denne sushi…
Kan ikke anbefale denne sushi restaurant.
Maden var ikke frisk. Risene var fra dagen før og fisk og kylling var tørt. Der var ikke noget af det vi fik som var frisk. Smagte bare ikke godt. Vi begge fik dårlig mave. Aldrig mere sushi derfra.
Dårlig service og arrogant personale
Bestilte mad til 10 personer i god tid og fik bekræftelse på levering kl 19. Kl 18.30 blev maden leveret. Jeg klagede over den tidlige levering, da mine gæster ikke var kommet. Der var 25 grader ude, så jeg kunne ikke lade maden stå ude, og kødet ville blive koldt.
Svaret var at det var normalt, når de havde travlt. De tilbød et gavekort på 6% af købsbeløbet. Da jeg ikke var tilfreds med den kompensation, fik jeg beskeden, at så tog de maden med igen. Efter 20 minutters ringen frem og tilbage fik jeg 12% rabat og et flabet svar. Jeg fik ikke velkomstdrink med mine gæster, sushien var lunken, risen halvtør og forårsruller og kødet koldt.
CC Sushis svar: vi har mange kunder og travlt, så det er ikke vores problem.
Dårlig sushi!
Dårlig sushi!
Alt var dårligt, der var alt for meget ris og så skulle vi selv spørger efter hjælp til bestilling af drikkevare…..
Vi bestilte et par stykker
Vi bestilte et par stykker, alt for meget ris og det er nogle alt for kæmpe stykker. En af sushierne var meningen de skulle være med noget crispy men det var overhovedet ikke crispy det var bare tørt. Forårs rullerne smagte dog rigtig godt 😊🤞🏻
Der var et hår i vores sushi
Der var et hår i vores sushi. Risen var heller ikke frisk som gjorde at det var rigtigt svært at tygge maden. Man fik hurtigt mistet apetitten. Vi kommer ihvertfald ikke tilbage.
Aldrig igen. Hold jer væk!!!!
Jeg tror ærlig talt at de andre anmeldeser er robotter.
Dårlig sushi. Det var så klamt og ikke friskt. Flabet medarbejder. Håber alle ser det her og aldrig spiser der. Hold jer væk.
God sushi til prisen
God sushi til prisen, hurtig levering. Kan anbefale man bestiller gennem deres egen hjemmeside, man sparer meget ift Wolt/just Eat. De giver tit extra chilimayo og man får rigeligt soya, når man bestiller sushi. Min kæreste og jeg elsker det
Don’t waste your money!!
Vi bestilte en menu som på billedet så super lækker ud, MEN da vi afhenter det kan jeg allerede efter et kort kig ned i posen se at det sådan set bare ligner ris det hele uden fyld og på ingen måde lignede den menu vi havde bestilt.. der er absolut INTET gjort ud af at få det til at se appetitligt ud! Det hele er smækket hurtigt sammen med 15% fyld og 85% ris! :( Decideret SPILD af penge! Køber aldrig fra dem igen!!
I highly recommend that you visit CC
I highly recommend that you visit CC, the sushi was impeccable. I want this place to make my last meal before I pass away. Amazing dating facilities as well
Fin oplevelse alt ok kommer gerne igen
Madforgiftning
Ville stærkt fraråde folk at spise/bestille derfra. Bestilt noget mad over Wolt fra stedet hvilket resulteret i 24 timers mad forgiftnings mareridt for både min lillebror og jeg.
Kan ikke anbefales.
Happy night together.