Peter Beier Chokolade A/S Avis 6

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

6 avis

Super dårlig kundeservice og grådig ejer hillerød

Jeg har købt is hos jer mindst én gang om ugen, og denne gang kom jeg for at købe 2 liter is, blot fordelt i 2 bokse, fordi de store bokse fylder for meget, og jeg kun har plads til én ad gangen.

Alligevel blev jeg opkrævet 318 kr. i stedet for 279 kr., som er prisen for 2 liter. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg selvfølgelig forventede at få 2-litersprisen, når jeg reelt købte 2 liter is, men fik at vide, at det ikke kunne lade sig gøre.

Jeg foreslog derefter at få det samlet i én stor beholder, så der ikke burde være nogen forskel i prisen, men det kunne heller ikke lade sig gøre.

Jeg føler mig som kunde hverken værdsat eller godt behandlet. Det her fremstår ærligt talt som smålighed og grådighed, og det er svært at forstå, at man vil miste en fast kunde på den måde.

14 avril 2026

Peter Beier Hillerød.

Peter Beier Hillerød.
Gode og smagfulde produkter. Og her er desværre altid garanti for langsom betjening og dårlig service. Denne gang nåede vi et yderligere lavpunkt. Efter at have lagt over 100 kr, spurgte vi om vi kunne få en lille ske, denne skulle vi dog betale 1 kr for! Fair nok hvis man ikke køber andet i deres butik, men dette er indbegrebet af dårlig kundeservice.

22 juin 2025

Virkelig god service fra Amalie på St. Kongensgade

Virkelig god service fra Amalie på St. Kongensgade.
Stor tak til Amalie S. L. i butikken på St. Kongensgade.
Vi var lidt udfordrede af forskellige ting ift. serveringen af vores afternoon tea. Amalie var utrolig kompetent, imødekommende og serviceminded. Hun fik flot rettet op på en uheldig situation.
En medarbejder, I kan være virkelig glade for :)

12 février 2024

Ydmygende behandling fra personale og alt for varm chokolade

Ved besøg på Peter Beier kædens Axel Towers café på Vesterbrogade 2 i København, fik vi som fortovsservering serveret kogende varm drikkechokolade.
Personalet advarede os ikke om drikkens ekstreme varme, og der var ingen advarsler at læse.
Jeg ventede nogle minutter som man plejer med varm chokolade, og smagte så forsigtigt på drikken, hvorefter jeg straks brændte tungen og ganen kraftigt.
Jeg gik straks hen til samme personale og fortalte, at jeg havde brændt mig på drikken, og spurgte om jeg derfor kunne få noget koldt i munden, f.eks. lidt vand (stedet serverer også kolde drikke og har isterninger tilgængeligt).
Svaret var, at “det kan vi desværre ikke tilbyde, men du kan købe en kold mineralvand for 16 kroner".
Da jeg forbløffet svarede, at det da var utroligt, at hun ikke kunne tilbyde mig noget koldt nu til at stoppe forbrændingen med, svarede personalet, at “du kunne da nok regne ud at sådan noget chokolade er meget varmt". Efter flere minutter med tungen under det kolde vand fra hanen på stedets toilet var der kø til toilettet, og jeg bad derfor igen personalet om hjælp, og foreslog selv en isterning. Svaret var: "Du mener en isklump? Det kan min kollega nok godt sørge for". Herefter bad hun sin yngre kollega om at give mig isterninger, hvilket jeg fik. Måske cirka 5-7 minutter efter at forbrændingen var sket. Jeg fik ingen undskyldninger, ingen beklagelser, og kun hjælp fordi jeg flere gange indtrængende bad om den. En ydmygende oplevelse på en relativt dyr café.

20 septembre 2023

- Ikke meget at råbe hurra for.

- Ikke meget at råbe hurra for.
Trods tekefonisk aftale om, ordren (7077412) skulle leveres, i morgen, d 22/4, blev det bestilte så afleveret i dag d 21/4, og ødelagde dermed overraskelsen. Da jeg opdagede I havde afsendt, allerede i går, skrev jeg øjeblikkeligt til jer,for at høre nærmere. Det gad I så ikke at svare på.
Hvor er det ærgerligt jeg valgte jer som leverandør.

21 avril 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit