Peter Beier Chokolade A/S Avis 298

TrustScore 3 sur 5

2,8

Jeg købte en æske med valgfri chokolade stykker, det var en gave til min mand, han udtaler “Jeg har aldrig smagt så godt chokolade før” ‘Min mand er meget kvalitets bevist, så den udtalelse må... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte fire flødeboller online til afhentning hos Peter Beier Chokolade. Ordren viste en førpris på 140 kr. og en tilbudspris på 110 kr., så det fremstod umiddelbart som et tilbud. Da j... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kære Peter Beier. Hvor er det bare ærgerligt at I har valgt at fjerne brunch og afterroom tea fra jeres menu. Det undre mig rigtig meget , da vi altid har set mange kunder nyde netop disse 2 ting... Voir plus

1. Chocolatier
  2. Café servant des chocolats chauds

Écrit par l'entreprise

Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

298 avis

A répondu à 79 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Det var en mega dårlig oplevelse man…

Det var en mega dårlig oplevelse man for ingen information om hvor meget tingene koster man for det nemlig først at vide når man har købt det.😡

15 avril 2026

Kære Liv
Tak for din anmeldelse.
Vi er naturligvis ærgerlige over at læse din oplevelse, men vi kan samtidig ikke genkende beskrivelsen af, at man ikke får oplyst priser hos os.
Alle vores varer er som udgangspunkt tydeligt prissat i butikken, og vores personale står altid klar til at hjælpe og oplyse priser, hvis der måtte være tvivl. Man er derfor aldrig nødt til at gennemføre et køb uden at kende prisen. Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gerne undersøge sagen nærmere, hvis der konkret har været noget, der ikke har været tydeligt. Du er meget velkommen til at kontakte os med information om, hvilken butik og situation det drejer sig om på kundeservice@pbchokolade.dk

Misvisende tilbud og urimelig merpris for emballage

Da jeg kom ned i butikken, kunne jeg se, at en flødebolle koster 25 kr. i løssalg. Fire flødeboller koster altså 100 kr. Det betyder, at jeg betalte 110 kr. for noget, der ellers ville koste 100 kr., alene fordi det lå i en plastikæske. Og når den almindelige pris er 140 kr., betyder det i praksis, at man betaler 40 kr. for emballagen. Det finder jeg helt ude af proportioner.

Jeg synes, det er en misvisende måde at prissætte varen på. Det ligner et tilbud, men reelt betaler kunden ekstra for indpakning, man ikke nødvendigvis ønsker.

Medarbejderen i butikken var sød og forstående, så min kritik er ikke rettet mod hende, men mod virksomhedens prissætning. Jeg ville gerne have haft pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre.

På den baggrund kommer jeg ikke til at handle hos Peter Beier Chokolade igen.

13 avril 2026

Kære Cam B
Tusind tak for din feedback.
Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.
Vi har sendt dig en mail direkte, som svar på den mail du også har sendt til vores kundeservice, med en nærmere forklaring samt et forslag til løsning, som vi håber, du vil tage godt imod.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Kære Peter Beier.

Kære Peter Beier.
Det virker da også som om at antallet kunder er faldet efter dette tiltag. De caféer ( lyngby og Frederiksberg)
hvor vi altid har set fyldte caféer er der nu meget færre kunder . Ihvertfald de gange vi er gået forbi.

4 avril 2026

Kære Helle,
Vi forstår godt, at det kan være ærgerligt, når ens favoritter forsvinder fra menuen. Til gengæld har vi introduceret nye, spændende serveringer, blandt andet vores chocolatetasting-menu, som allerede har haft stor succes, og flere nye søde tiltag er på vej.
Vi håber, du har lyst til at kigge forbi igen og opleve det, og måske finde en ny favorit.
Du ønskes en dejlig weekend :-)

Den bedste chokolade der kan købes

Super lækkert chokolade vi har købt siden Peter startede i Slangerup derefter i Stenløse og nu hvor vi bor på Lolland køber vi over internettet der er for langt for os gamle at kørebanen vi har fulgt Peters store fremgang vi forærede den sidst købte forærede vi væk de der fik æsken sagde nej det er Peter beier chokolade jeg troede ikke de på Lolland kendte chokoladen men det gjorde de

Kære Marianne,
Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, i har fulgt os siden Slangerup. Det sætter vi stor pris på.
Du ønskes en dejlig dag :-)

Den lækreste chokolade, prøv den, og I bliver hurtig afhængige😉

“Jeg har aldrig smagt så godt chokolade før”
‘Min mand er meget kvalitets bevist, så den udtalelse må give Peter Beier chokolade *****+ mange flere *
Æsken kom op på hans kontor, gemt i en skuffe, så det er kun ham der nyder chokoladen😋

26 mars 2026

Kære Vivi,
Tusind tak for de fine ord, og dejligt at høre din mand nyder sin chokolade :-)
I ønskes en dejlig dag.

God betjening i Ørsholt Gods Gurre

23 mars 2026

Hej Anita

Tusind tak for din anmeldelse, jeg har delt den med personalet på Ørsholt, som blev meget glade.

Med ønske om mange fremtidige gode chokolade- og isoplevelser.
Christine, Peter Beier Chokolade

Skuffende

Skuffende! Var med familien på Peter Beier i går ( Lyngby) der var ikke en eneste kunde i butikken, men tre ekspedienter. De sansede os ikke, så efter et godt stykke tid måtte vi selv bede om betjening. Vi bestilte 3x varm kakao og pandekager med jordbær og flødeskum.
1: flødeskummen var ikke rigtig flødeskum, men den man kan købe på dåse.
2: når man kan tilkøbe flødeskum og jordbær til sine pandekager forventer man, at det er jordbær og ikke syltetøj. Så burde det fremgå af skiltningen. Når man betaler lige godt 120 kr for en kop kakao og en pandekage bør kvaliteten være i orden!

7 mars 2026

Hej Gitte

Vi beklager jeres oplevelse. Der var netop kommet nye skilte, og der var desværre en fejl, som vi fik rettet med det samme.
Jeg vil dog understrege, at vi ALDRIG bruger flødeskum fra dåse i vores butikker – vi anvender økologisk fløde og laver altid rigtig flødeskum fra vores flødeskumsmaskine, som man kan se flere steder i butikken.
Du er meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere dialog.
Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

Hurtig levering

Hurtig levering. Møglækker chokolade. Kan også anbefale at besøge Peter Beier i Gurre. Imødekommende og fortællelystens personale, og hvis man er heldig er PB der selv.

24 février 2026

Hej Karen

Tak for din anmeldelse, det glæder os meget at læse den!
Med ønske om mange fremtidige gode chokolade- og isoplevelser. Christine, Peter Beier Chokolade

Det smager godt men alt for dyrt

Det smager godt men alt for dyrt. Børn fik en lille kugle is. Er spist i 2 minutter🫣

3 mars 2026

Réponse : Peter Beier Chokolade A/S

Vi er kede af, at du synes, det er dyrt. Vores priser ligger på niveau med andre steder is butikker, og vi gør os umage for at levere god kvalitet. Og ja – god is spiser man desværre hurtigt 😉🍦

Fastelavnsris til voksne ...

Fastelavnsris til voksne ...

Jeg bestilte et fastelavnsris til min far og var "sent ude". Det blev bestilt d. 12. februar og ankom d. 13. i god stand og rigtig pænt.

Af forskellige årsager har jeg ikke smagt på det, men min far er glad.

12 février 2026

Réponse : Peter Beier Chokolade A/S

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at det har skabt glæde.
Med ønske om gode fremtidige chokolade- og isoplevelser
Christine, Peter Beier Chokolade

Helt som forventet og som det plejer

Helt som forventet og som det plejer, så er det igen igen en super fin oplevelse at handle og få tilsendt chokolade æsker (som er til lidt "ekstra gaver" ) ❤️🙏

5 février 2026

Hej Fam. Hvidtfeldt

Tak for din anmeldelse, det glæder os at læse I er glade kunder hos os.
Med ønske om mange fremtidige gode chokolade- og isoplevelser Christine, Peter Beier Chokolade

Bliver aldrig fan af Peter Beier

Bliver aldrig fan af Peter Beier. Har købt lidt forskelligt forskellige stede og bliver skuffet hver gang.
Chokolade tør
Is er enten for sur, Sød eller ingen smag
Personale snobbet

30 janvier 2026

Det er en god is, MEN ........

Det er en god is. MEN PAS PÅ hvis du bestiller over nettet. Du kan ikke være sikker på at få den ønskede vare til tiden, idet deres systemer - som Peter Beier selv erkender - ikke understøtter dette.

30 décembre 2025

Hej Kuneen
Jeg beklager du ikke har fået din bestilling til tiden. Du må rigtig gerne skrive på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance.
Med venlig hilsen Christine

Bedste anbefaling

SØDESTE PERSONALE. DEN BEDSTE MAD
Har været der et par gange nu og alt er altid i top klasse, ja det er lidt til den dyre ende men det er virkelig pengene værd.

19 janvier 2026

Hej Liv
Tak for din anmeldelse, det er dejligt at læse at i er glade for vores produkter og vores personale. Vi glæder os til at tage imod jer igen!

Svært at bedømme kvalitet er den afleveret

Svært at bedømme kvalitet, når jeg ikke selv er modtager men sender det til andre.
Det ville være rart med en kvittering, når jeres chokolade er afleveret.
jeg ved reelt ikke om den ligger på en pakkecentral eller om den er leveret

7 janvier 2026

Hej

Tak for den feedback, det er helt sikkert noget vi skal tage med i vores overvejelser, da det selvfølgelig er rart at vide om ens gave er kommet frem.
Med venlig hilsen Christine

Very good experience!

Very good experience!

Hej Franco
Thank you for your 5 star review! 🍫
Best regards Christine, Peter Beier Chokolade

Købte en roulade med marcipan og blød…

Købte en roulade med marcipan og blød nougat til jul. Det var ikke nogen god oplevelse, langt fra, marcipanen var så tør, at end ikke den bløde nougat kunne få fat, den var virkelig TØR......

18 décembre 2025

Hej Lisbet

Jeg er ked af at høre at rouladen var tør, det skal den bestemt ikke være! Du må rigtig gerne skrive til mig på kundeservice@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance.
Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

Bare så lækker chokolade…mange…

Bare så lækker chokolade…mange varianter, at vælge imellem. Kan varmt anbefales.

14 décembre 2025

Réponse : Peter Beier Chokolade A/S

Tak for den fine anmeldelse. :)
Med venlig hilsen, Christine Peter Beier Chokolade

Choklad med hemleverans beställdes

Choklad med hemleverans beställdes. Chokladen är den bästa vi vet och ville förära en ask i gåva. Tyvärr fick gåvomottagaren åka och hämta den på utlämningsställe då leverantören påstod att mottagen inte varit på plats. Det hade de varit och då erkänner fraktmannen att de försökt leverera på fel ställe. Ytterst pinsamt att vi fick meddela gåvomottagaren att de själva skulle hämta ut gåvan. Så det blir bara tre stjärnor och ni bör se över de ni anlitar till frakt.

Hej Annika
Tak for din anmeldelse. Vi beklager at der har været problemer med leveringen. Vi tager den selvfølgelig videre til vores leveringsservice, så det ikke sker igen.
Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade.

Skøn oplevelse

12 décembre 2025

Réponse : Peter Beier Chokolade A/S

Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at tage imod jer en anden gang :)
Med venlig hilsen, Christine Peter Beier Chokolade