À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Informations provenant de diverses sources externes

Med mange års erfaring samt altid opdateret med de nyeste teknologier, kan vi tilbyde vores kunder, private, erhverv, boligforeninger, den offentlige sektor m.m. en optimal løsning i forbindelse med alle VVS opgaver – store som små.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedre sent end aldrig

Jeg trækker min kritik tilbage. Selvom CHVVS ikke mener at have påført min bil en skade, har firmaets forsikringsselskab ikke destomindre i dag meddelt mig, at de vil dække skaden, og så er mellemværendet mellem firmaet og mig ude af verden.

19 mai 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Uprofessionelt og utroværdigt

CH VVS er ikke til at stole på. De laver generelt et rigtig uprofessionelt stykke arbejde, deres blikkenslagere virker ikke til at have styr på deres fagekspertise og de er fulde af gode undskyldninger. Der findes meget bedre vvs'ere i København og omegn, hvorfor jeg vil anbefale andre at kigge andetsteds, hvis de ønsker udførsel af vvs-arbejde uden en masse problemer og bekymringer...

2 février 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Faktura pålagt med dele som aldrig var…

Faktura pålagt med dele som aldrig var anvendt, adskillige opringninger for at udrede regningens størrelse. Ingen tilbagemelding, før CHVVS sendte en kreditering, uden forklaring og i den grad uden den mindste beklagelse. Det blev desværre understreget efter sidste opkald, da jeg udbad en forklaring på et forløb som ikke var ordenligt. Desværre kan jeg kun beskrive oplevelsen af udbedringen som arrogant, da jeg citat "fik det som jeg ville ha det", dvs fik lov til kun at betale for det, som rent faktisk var anvendt i min beskedne byggesag. Råd: Hold øje med timer og dele anvendt, derudover blev arbejdet udført som forventet.

14 novembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Chvvs laver fejl på fejl

Chvvs har en underentreprise på nye radiatorer og tilpasning af rør til disse i en ejendom med 65 ejerlejligheder. Stort set INTET bliver lavet korrekt. Radiatorer sættes skævt, nogle vendes helt omvendt, rør fra gulv til radiator er voldsomt skæve, radiatorerne "larmer" som en motor - og det kan skyldes både det ene og det andet, som man ikke kan finde ud af at afhjælpe. Man sætter maks varme på uden at montere termostater, man opdager ikke at grunden til manglende varme er en fejl i en veksler - men forklarer det udelukkende ved mgl udluftning. Listen er lang. Indehaver Brian bortforklarer mere end han løser. Kan på ingen måde anbefale virksomheden.

12 novembre 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionel service

Meget professionel service. Forstår at lave tingene som ønsket og til priser der afspejler realistisk tidsforbrug og med materialer i korrekt kvalitet. Har anvendt firmaet flere gange og er ikke i tvivl hvem jeg bruger fremover.

30 août 2018

Fandtes der stjerner lavere end 1

Fandtes der stjerner lavere end 1, havde de fået denne. Magen til sjusk skal man lede længe efter. Efter ca. ½ år går afløbsrørene fra hinanden med deraf medfølgende vandskade under vor vask og på underboens loft. Når man ringer og beder dem komme er svaret dette: At det ikke er deres fejl og jeg kan blot anke til ankenævnet, hvis jeg er utilfreds, samt at vi kun har 3 mdr. reklamationsgaranti, hvilket er en fed løgn, da vi har 2 år iflg. ankenævnet. Vi står nu med et ikke funktionsdygtigt køkken, hvilket CH er ligeglad med.

18 avril 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig håndværk og passer ikke tiden

Vvs'er endte med at skade flere fliser da han skulle skifte vandrør så vi nu skal have en murer ud.
Kom næsten to timer for sent til begge aftaler.
Overholder ikke aftaler.

Kan ikke anbefalede dem.

18 décembre 2013
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus