Har handlet hos Classic-Center flere gange uden problemer, og med hurtig levering. Ved en enkelt bestilling blev der leveret en forkert vare. Situationen blev dog særdeles hurtig rettet, og min E... Voir plus

Service helt i top. Havde bestilt lidt forhjulslejer til min gamle Morris, men opdagede ved en tilfældighed at der manglede én kugle ( ! ) i det ene leje. Ikke det store problem, da jeg havde kø... Voir plus

Havde alt hjemme hvad vi skulle bruge, leveret indenfor 24 timer med GLS. Det kan vist ikke gøre mere smidigt! Dog kunne der godt være mere beskrivelse af de enkelte varer, og hvor meget der følge... Voir plus

1. Magasin de pièces détachées automobiles
  2. Fournisseur de pièces de carrosserie
  3. Magasin de produits chimiques automobile
  4. Magasin d'accessoires automobiles
  5. Accessoires pour voitures

Informations provenant de diverses sources externes

Classic Center er eksperter i reservedele og vejledning til klassiske biler. Hos os finder du reservedele, tilbehør, udstyr og beklædning til MG, Triumph, Austin Healey, Mini, Morris Minor, Land Rover, Jaguar. Vi levere hurtigt og billigt med GLS. E-mærke

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Fremragende levering

Kunne afhente ordren under 24timer efter bestilling. Emballeringen var ud over forventet, forsendelsen blev bl.a. delt i to uden ekstra omkostning, tror det var for at undgå beskadigelse af produkterne. Dele af god kvalitet til en fornuftig pris, kan kun anbefale Classic-center.dk

15 juillet 2025

nemt og hurtigt

Dejligt nemt, og hurtig levering. Samt en lille ekstra KOP jeg fik med min bremse væske. Mange tak :)

Kan fint anbefales, og produkter står godt bekrevet på siden.

1 octobre 2024

Absolut tilfreds

Havde alt hjemme hvad vi skulle bruge, leveret indenfor 24 timer med GLS.
Det kan vist ikke gøre mere smidigt!

Dog kunne der godt være mere beskrivelse af de enkelte varer, og hvor meget der følger med i et sæt, fx. Om alle bolte, møtrikker og pakninger følger med.

23 juin 2022

fuld tilfredshed, god service.

Ved en enkelt bestilling blev der leveret en forkert vare. Situationen blev dog særdeles hurtig rettet, og min E-mail besvaret i løbet af 2 timer. Dette selvom det både var udenfor normal arbejdstid og i ferietid.
Mange tak til Christian på den front.
Dagen efter modtog jeg den korrekte vare samt et returseddel.
Jeg har være yderst tilfreds med håndteringen af både ordre og eventuelle problemer.
Kun en god anbefaling herfra.

17 août 2021

Service helt i top.

Service helt i top.
Havde bestilt lidt forhjulslejer til min gamle Morris, men opdagede ved en tilfældighed at der manglede én kugle ( ! ) i det ene leje. Ikke det store problem, da jeg havde købt ekstra.
Sendte en mail, og fluks blev der sendt et helt nyt sæt uden beregning. ( heller ikke verdens dyreste; 92,80 ).

Se det er service i verdensklasse.
Mvh. Slangespecialisten, Rødvig.

18 novembre 2020

Bare helt i top

Bare helt i top. Gode vare og super hurtig levering. og venlig betjening, hvis man ringer til dem. Ingen dumme spørgsmål. Og rimelige priser
Gøsta Madsen

24 mai 2020

Kanon service

Kanon service.
Fik hjælp ned i mindste detalje.
Spurgte virkelig ind til mit Morris Mascot projekt.
Gav mig tips og tricks som gjorde mange ting nemmere end det ellers ville have været 😊
Jeg kan virkelig kun tale positiv om dem og vil til en hver tid anbefale dem.
Med hensyn til pris kan jeg godt se jeg kan sparre lidt ved at handle i England.
Men hjælpen og hurtig levering gør at jeg ikke vil handle andre steder.

4 mars 2019

Right dårlig oplevelse

Right dårlig oplevelse.
Køber aldrig hos dem igen.
Vil ikke bytte en del til noget andet. Det vil de ikke.
Lovede flere gange at ringe tilbage med informationer jeg manglede, ringede aldrig.
General rigtig dårlig service.

27 février 2019