1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Drawing upon over three decades experience of developing award-winning resorts, CLC World is a family-owned business built on strong foundations. We have grown to become Europe’s largest independent resort operator, building a dynamic and diverse collection of international resorts and hotels found in some of the world’s most desirable destinations. In our opinion, the cornerstone of a great holiday begins with fabulous accommodation. The fact that we plan, design and build our own flagship resorts is a testament to this, setting us apart from others in the industry and bringing a great deal of reassurance to our Members. Whether it’s a hotel room, apartment, self-contained lodge, suite or townhouse, they know that owning a holiday home under the CLC World banner means carefully-considered and professionally-designed living spaces with amazing vistas and first-class facilities. But it isn’t just fabulous accommodation that is on offer. CLC World operates all its resorts in order to deliver on its mission statement; “exceeding your expectations”. So whether it’s dining in our myriad restaurants, cafes and delis, relaxing in our spas or working out in our fully equipped gymnasiums, CLC World is working for you. We are industry leaders in designing and launching new holiday and property ownership products, affording our Members the best opportunity to fully or part-own residences at any of our stunning resorts in Austria, Orlando, Tenerife, Aegean Coast, Costa del Sol and the UK.

1,3

Mauvais

1 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Expérience CLC

Bonsoir, je me permets de venir faire un commentaire sur mon expérience avec CLC resorts.. Le mot est faible , nous sommes dans système de machine à argent ou le client n'est rien , non considéré, aucune valeur, juste votre argent . Vous devez dépenser !
Le commerce et le tourisme de masse pour seniors . Dépensez chez nous ,pas ailleurs.. La notion de prison dorée prend tout son sens !
Vous signez des contrats pour 3, 5, 19 ou 25 ans ..
Extrêmement déçu de l'ensemble, au une qualité de service clients.. dernier en date .. Vous avez le taxi réservé.. ok. Retour pour l'aéroport, ah non ! C'est pas inclus a vous de faire la réservation vous même avec 2 valises de transport pour vélo !
Bref.. Une de plus !
Extrêmement déçu...

19 septembre 2019
Logo de CLC World

Réponse : CLC World

Cher(e) Dominique,

Merci d’avoir pris le temps de poster un avis sur Trust Pilot. Nous sommes très déçus de ne pas avoir pu répondre pleinement à vos attentes. Si vous souhaitez en discuter davantage, merci de bien vouloir nous contacter par email à customerservice@clcworld.com

CLC World Resorts & Hotels

Afficher les avis dans toutes les langues. (1 006 avis)