Hyggelig lokal cafe der laver lækre burgere. Skøn terrasse og super god kold rose. Sødt og service mindede personale. Kommer helt sikkert igen.

Hyggelig café med vildt god burger og lækre pomfritter. Fik klassisk burger, lavet af de lækreste råvarer og en Bettys lemonade Kommer helt sikkert igen 🤗

Dårlig Service Der gik omkring 20 minutter før at han overhovedet tog bestillingen, da vi så bestilte, så var der noget på menukortet der ikke existerede længere. Vi havde også bestilt noget på men... Voir plus

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

3,3

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg var for nylig på Café Number One

Jeg var for nylig på Café Number One, og desværre kunne de ikke imødekomme mit behov, da jeg er allergisk over for tomater. Selvom jeg bad om at få dem fjernet fra min burger, nægtede de. Det var en skuffende oplevelse, og jeg vil ikke anbefale stedet til andre med fødevareallergier.”

22 mai 2026

Maden var fantastisk 😎

Maden var fantastisk, personalet super søde, vi kommer gerne igen men lyden i lokalet var dårligt ville være rart hvis de gjorde noget ved det og så tror jeg de havde glemt at gøre rent på toilettet den dag

14 juin 2025

Kedelig mad

Kedelig mad, smagte ikke af særlig meget. Ventede meget længe på at få sin mad. Skulle selv hente bestik osv. Personalet var meget forvirrede. Generelt en dårlig oplevelse.

29 mai 2025

Jeg var virkelig skuffet over mit besøg…

Jeg var virkelig skuffet over mit besøg på Coffeeno1. Kaffen var svag og smagsløs, som om den havde stået og simret hele dagen. Kagerne så godt nok flotte ud, men de smagte tørt og kedeligt. Derudover var personalet uengageret og virkede mere interesserede i at snakke indbyrdes end at betjene kunderne.

Stemningen var heller ikke særlig god. Musikken var alt for høj, og der var ikke særlig hyggeligt. Bordene var klistrede, og der lå skrald på gulvet. Jeg følte mig ikke velkommen.

Alt i alt var det en dårlig oplevelse, og jeg kommer ikke igen. Der er masser af andre caféer i byen, som er langt bedre.

3 avril 2025

Kommer klart igen

Dejligt lys café med venligt og imødekommende værtspar.

Valgte en clubsandwich med kylling.

Virkelig lækker, lækker bolle og perfekt stegt kylling. Og prisen er meget rimelig.

Kommer absolut igen.

19 décembre 2024

Super oplevelse

Super oplevelse, maden kunne ikke gøres bedre. Jeg kan bare sige at det er også et super hyggeligt sted. personalet er de sødeste man kunne tænke sig at få service af.

12 octobre 2024

Både god til brunch og aftensmad

Efter en svømmetur på Amager strand var det fantastisk at spise burgere hos Coffee no 1. Alle var glade ved bordet, og blev godt mætte. Parret der har stedet er super venlige og servicen er i top. Så gør dig selv den tjeneste at smutte forbi. Vi har flere gange også nydt deres brunch som også er i top og man kan mærke det er mennesker der værdsætter gode råvarer.

20 juillet 2024

Dårlig Service

Dårlig Service
Vi havde også bestilt noget på menukortet, hvor så efter at han havde taget bestillingen kommer ud og siger at det var de udsolgt af.
Intet plads indenfor, jo mindre man vil ånde andre i nakken.

11 mai 2024

Ville aldrig sætte min ben der igen møg…

Ville aldrig sætte min ben der igen møg beskid min mad er slet ikke færdig tjerne synes det er hyggelig at snakke med kokken i køkken en at passe sit arbejde. Om det så var det sidste sted jeg kunne spise ville jeg aldrig gøre det.og ham der stå i køkken kunne godt lære lidt om at hold rent

3 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit