Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Completvvs har en god hjemmeside med deres eget, leverandørens og EAN varenummeret. Dvs. jeg kan være helt sikker på hvilken vare det er. Bestillingen nem og hurtig. Jeg blev nødt til at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringstiden er mere vildledende end vejledende. Bestilte 3 radiator den den 18 marts. Med leveringstid på 12-14 arbejdsdage. Helt ok. Den 1 april får jeg en opdatering at leveringen først var den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet lever fuldt op til forventningerne. Men stjernene angiver min glæde over hvor hurtigt varerne blev ekspederet og modtaget. Bestilte torsdag aften og modtog natten til lørdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte to pakninger til min VOLA-vandhane. Det viste sig, at jeg havde bestilt de forkerte pakninger og endte i juletravlheden med ikke at få sendt pakken retur i tide. Efter lidt dialog med kund... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Rénovateur de salle de bains
  2. Magasin d'articles de salle de bains
  3. Prestataire de réaménagement de cuisine
  4. Magasin de matériel de plomberie

Écrit par l'entreprise

CompletVVS.dk er en dansk webshop, der tilbyder et stort udvalg af VVS-produkter til både private boligejere og professionelle håndværkere. Vores ambition er at gøre det nemt og overskueligt at finde de rette løsninger til hjemmet – uanset om det gælder renovering, nybyggeri eller mindre forbedringer i hverdagen. I vores sortiment finder du produkter inden for blandt andet badeværelse, køkken, varme, installation og ventilation. Vi arbejder løbende på at tilbyde moderne og funktionelle produkter, som kombinerer kvalitet, design og attraktive priser. Hos CompletVVS.dk prioriterer vi en god og tryg kundeoplevelse. Derfor har vi fokus på personlig service, hurtig levering og professionel vejledning gennem hele købsprocessen. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge de rette VVS-løsninger, og vi ønsker at gøre processen så enkel og problemfri som muligt. Vi samarbejder med velkendte producenter og leverandører for at sikre et sortiment med holdbare produkter i høj kvalitet. Samtidig følger vi udviklingen i branchen tæt, så vi kan tilbyde løsninger, der matcher moderne behov og boligtrends. Hos CompletVVS.dk handler det om mere end bare produkter – det handler om at skabe gode oplevelser, høj kundetilfredshed og løsninger, som vores kunder kan have glæde af i mange år.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Alt som forventet

4 décembre 2025

Hej Svend Aage
Skønt at læse at alt levede op til forventningerne, og når forventningerne så samtidig var høje, så er det jo rigtig skønt :-) Tusind tak for anmeldelsen her.

Fin hurtig service.

Hej Maiken
Du får mange tak for denne dejlige 5-stjernede anmeldelse, og for værdsættelsen af vores hurtige service :-)
mvh. Jan / CompletVVS

Alt i top

Skulle bruge store antal af samme varer.
Ringede og fik dem til at lave et tilbud.
Hurtig svar retur. Bestilte og fik leveret dagen efter.
Alt gjort til perfektion.

7 décembre 2025

Hej Claus
Tusind tak for en meget fornem anmeldelse, og for beskrivelsen af hvor godt det hele forløb :-) Det er noget vi glæder os over, og sætter stor pris på.

Noté 3 sur 5 étoiles

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Jeg bliver dog irriteret over en lille vare der ikke kan gå i stykker bliver sendt i en kæmpe papkasse

3 décembre 2025

Hej Dorte
Tak for anerkendelsen af den fine service hos os :-)
Og ja, det kan jeg ærlig talt godt forstå. Det går nogle gange lidt stærkt med at få pakket varerne på vores centrallager, og da meget af vores lager er robotstyret, kan der nogle gange blive foretaget nogle ikke så optimale emballage-valg :-)

Filter quooker

Købte et filter

7 décembre 2025

Hej Henrik
Det tyder på at det købte filter kom godt og korrekt frem til dig :-)
Så siger vi tak for den gode anmeldelse her :-)

Meget fin service.

Fik først bestilt forkert blandingsbatteri til quooker, fik byttet uden problemer.
Pengene blev først trukket da vi modtog varen meget fin service.
Meget glade for at nu have koldt - varmt og kogende vand i samme blandingsbatteri.
Tak til Completvvs.

23 juillet 2025

Hej Mogens
Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse :-) Godt at vi kunne være behjælpelige med det korrekte blandingsbatteri, så du kan få fuld glæde af Quooker'en :-)
mvh. Jan / CompletVVS

hurtig ekspedition 👍

Hej Tove
Tusind tak for en dejlig anmeldelse du har givet os! :-)
Rigtig glædeligt at det gik stærkt med at få ekspederet din ordre :-)
Vi håber at du får lyst til at handle hos os igen en anden gang :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig handel

Hej Lisbeth
Rigtig dejligt at du har været tilfreds med at handle hos os :-)
Tak for de pæne ord, og den lige så pæne bedømmelse :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Er umuligt at få fat i firmaet.

Er umuligt at få fat i firmaet.
Har købt en vandvarmer som ikke bliver sendt.
Har modtaget en ordrebekræftelse på at varen blev sendt for 2 dage siden, men der er ingen tegn på at varen er blevet sendt, og ingen hjælp at hente.
vil gerne afbestille, men det er heller ikke muligt.
Hvordan får man kontakt??

2 décembre 2025

Hej Tinna
Tak for din beskrivelse herinde :-)
Du kan naturligvis ringe til os inden for vores åbningstider, og vi svarer også på de skriftlige henvendelser, så hurtigt det overhovedet er muligt. Der er bare meget travlt i øjeblikket, grundet Black Friday- og juleindkøbene.
I forhold til din ordre, så kan du være sikker på at pakken er afsendt fra os af, når du får besked om det. Men der er også nogle forsinkelser hos alle transportører i øjeblikket, også pga. førnævnte travle periode. Så det gør at registreringerne på pakkerne ikke kommer så hurtigt, som vi alle sammen godt kunne ønske os :-) Der må vi alle sammen være lidt tålmodige.
Nej, du kan ikke afbestille en vare, der er afsendt. Så er vi ude i en retursag, hvis du ikke længere ønsker produktet.

Dårlig kvalitet og service

Købte for under 2 år siden et højglans badeværelse håndvask med opbevaring
Fortalte om mit badeværelse at der var åben vindu når jeg bader og at jeg har forhæng for
Idag er der allerede skader som de frasiger sig selv om de rådet mig til lige præcis den vare
Dårlig service dårlige rådgivning og ingen erstatning

4 décembre 2025

Hej,
vi er nogle stykker der har læst din sag igennem, og jeg ved at leverandøren også har været ind over, i forhold til en løsning og mulig reklamation.
Men når vi ser det billede du har fremsendt af dit badeværelse, så er badeværelsesmøblet mast inde i et mikroskopisk badeværelse - 1,5-2 kvadratmeter vil jeg skyde på - og helt tæt på brusekabinen. Når du derudover ikke har ventilation på badeværelset, så kan det simpelthen ikke undgås at der kommer fugt, og at det med tiden vil kunne ses på badeværelsesmøblet. Det er uundgåeligt.
Så der er både vi og leverandøren nødt til at afvise reklamationen, ud fra de omstændigheder der gør sig gældende.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering , men dyr fragt til hjemmet.

28 novembre 2025

Hej Søren
Tak for din feedback her.
Fragtgebyret på de 149,- skyldes at din ordre på bloksalt vejer 24 kilo, og det er for meget til at ordren kan sendes som almindelig postpakke :-)
Så der er vores eneste mulighed at sende det som pallelevering, og der er fragtgebyret naturligt lidt højere.

Hurtig og god service 👍

25 novembre 2025

Hej Jan
Tak for denne flotte bedømmelse af os, og for værdsættelsen af den gode service du er blevet mødt med :-)

God pris og god service

God pris og god service

Hej Dulal
Du får tak for at du har udarbejdet en 5-stjernet anmeldelse til os :-)
Rigtig skønt at prisniveauet og vores service har faldet i din smag :-)

Er mine penge væk?

Jeg har købt en vandhane til 3500,- 11 November 2025.
Jeg får imidlertid repareret den gamle vandhane og vil sende Complet VVS-vandhanen retur. Jeg opretter sagen på deres hjemmeside , køber en returlabel til 50,- og sender den følgende dag.
POSTNORD - registrering viser at den er afsendt den 19. November og “afhentet” 20, november.
Nu skriver vi 1. December, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur og hver gang jeg skriver en mail eller ringer til CompletVVS skriver de tilbage, at jeg skal oprette en “sag” på deres hjemmeside.
Nu har jeg TRE sager i gang og kan ikke selv hitte rede i, hvad firmaet svarer på, når de svarer - men de svarer jo også bare at der skal oprettes endnu en sag, når jeg spørger til mine penge eller om de har modtaget vandhanen.

jeg er alvorligt bange for aldrig at få mine penge retur, da man ikke kan få kontakt med et almindeligt menneske. Har prøvet at ringe i dag, men da siger telefonsvareren også bare at man skal oprette en sag på hjemmesiden
Farvel til 3500,- ??
Opdatering 1. Dec. , aften:
Nu er der endelig en medarbejder, der skriver til mig, at hun kigger på min sag.
Tak!
Håber det lykkes at få mine penge

11 novembre 2025

Hej Anne
Tak for dine betragtninger du har delt herinde, og som vi selvfølgelig gerne vil give vores besyv med på.
Vi varetager naturligvis altid retursagerne og tilbagebetaler pengene så hurtigt som muligt. Lovgivningsmæssigt skal det ske maksimalt 14 dage efter at vi har modtaget returpakken, og i en travl periode med Black Friday, juleindkøb osv., så går det desværre ikke altid så hurtigt, som vi også selv foretrækker :-)
Når du ringer ind til vores kundeservice-team, er det helt korrekt at du bliver tilskyndet til at oprette en sag, men du kan altid blive på linjen og komme til at tale med en af vores medarbejdere :-) Så det er ikke nødvendigt at oprette flere sager omkring det samme - det giver kun anledning til forvirring og ekstra arbejde for alle parter.
Dejligt at en af mine kollegaer har varetaget sagen, og så følger vi den naturligvis til dørs, og med et tilfredsstillende udfald :-)

28 novembre 2025

Hej Marie
Stort tak for at du har givet os en 5-stjernet anmeldelse :-) Rigtig glædeligt at du har været tilfreds med leveringstiden på dine varer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor faglig viden og super service.

8 novembre 2025

Hej Per
Du får tak for den flotte bedømmelse af os :-) Tak for de rosende ord vi har fået med på vejen. Det er nogle skønne kommentarer om vores faglighed og service. Mange tak :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg blev lovet at fragten kom inden 1-2…

Jeg blev lovet at fragten kom inden 1-2 dage 0g derefter for 4 dage. jeg bestilte den 23/11 og har nu ventet en uge på mine salttabletter m.m. nu får jeg at vide at det bliver leveret d. 15/12.
Det er et utroværdigt firma som ikke holder hvad de lover.

23 novembre 2025

Hej Ronney
Det kan være vi lige skal gøre det klart, at vi aldrig nogensinde lover noget, og heller ikke i forhold til levering. Alle leveringstider er forventede / estimerede, og som det fremgår af din ordrebekræftelse, så var ikke alle varer på lager da du lagde din ordre. Så når der er tale om en bestillingsvare, er vi desværre også underlagt de leveringstider vi selv får oplyst fra producenterne, og så er det selvfølgelig beklageligt, og frustrerende også for os, når de leveringstider bliver udskudt.
Men dine anklager om at vi skulle være utroværdige og lover en masse vi ikke kan holde, det er ikke korrekt.

Hurtigt og nemt

En god handel, hurtigt gennemført og afsendt.

22 novembre 2025

Hej Mads
Tak for en rigtig skøn 5-stjernet bedømmelse og anmeldelse :-) Dejligt at der ikke har været noget at sætte en finger på :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Halv levering til fuld pris - venter stadigvæk

Det er vanskeligt at vurdere.
Efter 1 uge er 50% af ordren nået frem - ganske hurtigt og ok.
Den resterende del af ordren skulle være sendt i går, men behandles stadig - hmm.
Gad vide hvornår den sendes og modtages.
Det er vanskeligt at stå på mål for eksterne leverandører, men jeg hører intet, hvilket er meget frustrerende.

29 novembre 2025

Hej Michael
Tak for din feedback herinde, og for den konstruktive måde du formulerer tingene på. Der er fuld forståelse for at manglende varer, samt manglende information, kan være frustrerende. Når jeg søger på din ordre, ser alt ud til at være udleveret til dig for nogle dage siden. Men du har helt korrekt oprettet en sag via kontaktformularen på vores hjemmeside. Det er gjort for 20 timer siden, kan jeg se. Så jeg tænker at vores kundeservice-team snart når til din henvendelse, og så hjælper de med en status på ordren, og en løsning på det du skulle mangle :-)

God hjemmeside

God hjemmeside. God pris på købet. Hurtig og præcis levering.

20 novembre 2025

Hej Jan,
rigtig dejligt at det har været positivt at handle med os, og at der har været flere gode ting at hæfte sig ved, og fremhæve i anmeldelsen her :-) Mange tak for det :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus