Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringstiden er mere vildledende end vejledende. Bestilte 3 radiator den den 18 marts. Med leveringstid på 12-14 arbejdsdage. Helt ok. Den 1 april får jeg en opdatering at leveringen først var den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Completvvs har en god hjemmeside med deres eget, leverandørens og EAN varenummeret. Dvs. jeg kan være helt sikker på hvilken vare det er. Bestillingen nem og hurtig. Jeg blev nødt til at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet lever fuldt op til forventningerne. Men stjernene angiver min glæde over hvor hurtigt varerne blev ekspederet og modtaget. Bestilte torsdag aften og modtog natten til lørdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig leverance. Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside Fredag, med hjemme leverance via DAO, Lørdag morgen, stod varen uden for min dør. Hurtigere leverance en dforventet, tak.

À propos de l'entreprise

1. Rénovateur de salle de bains
  2. Magasin d'articles de salle de bains
  3. Prestataire de réaménagement de cuisine
  4. Magasin de matériel de plomberie

Écrit par l'entreprise

CompletVVS.dk er en dansk webshop, der tilbyder et stort udvalg af VVS-produkter til både private boligejere og professionelle håndværkere. Vores ambition er at gøre det nemt og overskueligt at finde de rette løsninger til hjemmet – uanset om det gælder renovering, nybyggeri eller mindre forbedringer i hverdagen. I vores sortiment finder du produkter inden for blandt andet badeværelse, køkken, varme, installation og ventilation. Vi arbejder løbende på at tilbyde moderne og funktionelle produkter, som kombinerer kvalitet, design og attraktive priser. Hos CompletVVS.dk prioriterer vi en god og tryg kundeoplevelse. Derfor har vi fokus på personlig service, hurtig levering og professionel vejledning gennem hele købsprocessen. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge de rette VVS-løsninger, og vi ønsker at gøre processen så enkel og problemfri som muligt. Vi samarbejder med velkendte producenter og leverandører for at sikre et sortiment med holdbare produkter i høj kvalitet. Samtidig følger vi udviklingen i branchen tæt, så vi kan tilbyde løsninger, der matcher moderne behov og boligtrends. Hos CompletVVS.dk handler det om mere end bare produkter – det handler om at skabe gode oplevelser, høj kundetilfredshed og løsninger, som vores kunder kan have glæde af i mange år.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Men varen var beskadiget.
Havde bestilt en bladopsamler, som blev leveret uden indpakning.
Det eneste der var pakket en smule ind, var håndtaget. Så "skovlene" på bladopsamleren var skæve.

18 décembre 2025

Hej Pernille
Tak for din anmeldelse her.
Vi er selvfølgelig kede af at læse, at der har været skader på det købte produkt.
Du har ikke oprettet nogen reklamation hos os, så gør endelig dét via kontaktformularen på hjemmesiden, hvis det er noget vi skal udbedre.
Og ellers håber vi at det har været småting og tålelige skrammer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen var som den skulle være

Varen var som den skulle være, heldigvis, for den var meget dårlig indpakket.

20 décembre 2025

Hej Helle
Tusind tak for at have givet os så flot en vurdering, også selvom emballeringen af varen angiveligt kunne være bedre :-)
Godt at den alligevel er kommet sikkert frem til dig :-)

Meget tilfreds

Meget tilfreds

13 décembre 2025

Hej Marianne
Dejligt at læse at du har været tilfreds med at handle hos os :-)
Mange tak for de 5 stjerner!

Noté 4 sur 5 étoiles

Produktet jeg købte var relativ billig

Produktet jeg købte var relativ billig. Levering var meget hurtig og problemfri. Information var god.

16 décembre 2025

Hej Torry
Du får tak for at have sendt en positiv anmeldelse vores vej :-)
Dejligt at der har været flere gode ting at fremhæve ved handlen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig levering.

Super god og hurtig levering.

24 novembre 2025

Hej Tania
Du får tak for at have givet os denne 5-stjernede anmeldelse! :-)
Skønt at læse at alt har fungeret tilfredsstillende, og at forløbet har været kort og godt :-)

Nemt

Nemt. Hurtig levering. Købte lukkemekanisme/dørlås til indvendig dør. God beskrivelse, tegning med mål mv. Passede præcist til dørene i vores Johan Christensen hus… og de har været svære at finde i byggemarkeder mv.

15 novembre 2025

Hej Sussie
Du får et stort tak for at have givet os så god en anmeldelse :-)
Rigtig skønt når vi kan hjælpe med produkter, som er svære at finde andre steder :-)

Godt produkt.

14 décembre 2025

Hej Anitta
Tusind tak for at have givet os så dejlig en 5-stjernet anmeldelse, og med de rosende ord angående produktet du har købt :-)
Mvh. Jan /CompletVVS

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
Bestiller varmepumpe sæt med en inde og udedel sidst i November.
Vi får besked om at vores ordre er på vej d. 8 December og bestiller montør.
Vi får kun leveret indedelen og må derfor afbestille montøren som så først kan komme i det nye år.
Man er også så fræk at hæve pengene selvom man kun har leveret indedelen.
Ringede to gange til deres kundeservice og fik besked om at den var lige lukket denne dag.
Nu har jeg via mail fået et kort svar at udedelen kommer på lager igen d. 22/12
Det er en ommer completvvs.dk

12 décembre 2025

Hej Yvonne
Rigtig ærgerligt at du ikke har ønsket at vende retur til mig med nogle ordre-oplysninger.
Men så må jeg nøjes med overordnet set at beklage, at du ikke har været tilfreds med forløbet hos os.
Det er altid ærgerligt og irriterende når leveringstiden bliver udskudt på en vare, men du kan være helt sikker på at vi kun har trukket pengene for det vi reelt har leveret, så altså ikke for udedelen.
Desuden anbefaler vi i vores handelsbetingelser at man ikke booker håndværkere eller montører, før man reelt har modtaget alle varerne, netop fordi uforudsete forsinkelser kan opstå.
Men vi sender naturligvis det resterende af din ordre, lige så snart det lander hos os. Og kan du ikke vente på det, hjælper vi selvfølgelig med en annullering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ok pris og hurtig forsendelse

4 décembre 2025

Hej Ulla
Vi siger tusind tak for denne flotte anmeldelse :-) Det er dejligt når det går stærkt med leveringen, og at de købte varer hurtigt kommer frem til en :-)
Mvh. Jan/ CompletVVS

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde spørgsmål til WC samt tilbehør

Havde nogle specifikke spørgsmål som jeg fik hurtigt og præcise svar på.
Havde været i Bauhaus som ikke havde den vare jeg manglede men det havde Completvvs.dk

8 décembre 2025

Hej Kasper
Du får tak for en fin og beskrivende anmeldelse af os, og omkring hvad vi gjorde godt :-) Dejligt at vi har kunnet bidrage til en positiv købsoplevelse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og problemfri afvikling af order.

5 décembre 2025

Hej Peter
Vi siger mange tak for at du har brugt tid på at give os en god anmeldelse :-)
Rigtig dejligt at der ikke har været noget at klage over gennem forløbet :-)

Kan anbefales til andre.

Kan anbefales til andre

9 décembre 2025

Hej Arne
Mange tak for de 5 flotte stjerner, og oven i købet en anbefaling af os til andre :-) Det glæder os meget :-)

Gode priser

Gode priser , lynhurtig levering, kundeservice i top.

5 décembre 2025

Hej Ricki
Tak for denne flotte anmeldelse, og med de tilhørende rosende bemærkninger :-) Skønt at læse :-)

Fin oplevelse

Fin oplevelse, nemt at finde varen som er en julegave

6 décembre 2025

Hej Katja
Mange tak for at du har givet os en flot anmeldelse :-)
Godt at læse at du nemt kunne finde frem til det ønskede produkt. Så håber vi at modtageren bliver glad for det :-)
Husk at vi har udvidet returret til og med 31. januar, hvis der skulle blive behov for det :-)

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

1 décembre 2025

Hej Jytte
Det er vi rigtig glade for at læse, at du har haft en god købsoplevelse hos os :-)
Du får tak for den fine feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Annulerede min ordre online 2/12…

Annulerede min ordre online 2/12 grundet “ukendt leveringsdato” - 8 dage efter bestilling hvor leveringstiden var angivet til 2-3 dage og efter at levering først var udskudt med 2 så 3 dage så stod som ukendt. Fik så besked om at varen var sendt og at jeg skulle afvise modtagelse og udfylde returformularen. Jeg påklagede dette pr mail og pr telefon og fik besked om at man ville forsøge at annullere leveringen. Næste dag kom det så besked om levering og også aflysning af denne fra danske fragt. Fint.

Men men Completvvs trak alligevel betalingen.
Da jeg påtalte dette fik jeg følgende svar:

“Din forsendelse blev leveret retur hos os den 3-12 (ja af jer selv) I henhold til vores returvilkår skal du forvente op til 7-10 hverdages behandlingstid på din retursag, efter vi har modtaget varen.
Der kan dog forekomme længere behandlingstid på grund af travlhed, ferie og helligdage”.

Det er da helt gak!

Hvad der er gak (ref jeres svar og spørgsmål):
1. at jeg har information fra jer om at leveringsdato er UKENDT men da jeg så aflyser ordren, siger I at varen er på vej og at leveringen ikke kan stoppes.
2. at I så stopper ordren (ja, som sagt fint nok) men så trækker betalingen og behandler sagen som en "normal retur" hvor jeg skal vente 7-10 dage eller mere for at få min betaling retur.

Opdatering 2: jeg overlever at have pengene udestående - også hen over jul. Men hvorfor I skal bruge 8 til at "behandle" denne sag, er mig en gåde. Varen har ikke været afsendt, har ikke været åbnet, vil ikke skulle inspiceres for skader eller mangler etc. Så I skal bare sende pengene retur hvilket ikke tager mange minutter. Over and out .

7 décembre 2025

Hej Karsten
Tak for din feedback og beskrivelse af forløbet her.
Jeg er ikke klar over hvad du specifikt henviser til som værende gak :-) Men det er jo ganske normal kutyme at pengene automatisk trækkes når vi afsender varerne.
Som du beskriver har vores kundeservice-afdeling efter klargøring og afsendelse fået fragtfirmaet til at sende pakken retur til os. Det er da rimelig god service, synes jeg. Det plejer ikke altid at være muligt.
Når pakken så kommer retur, så behandler returlageret den som en hvilken som helst anden retursag, i den rækkefølge ordrerne kommer ind. Og ja, der er ca. 7-10 hverdage i den her travle periode. Det er ganske normalt, og tilbagebetalingen sker selvfølgelig så hurtigt som muligt.

Opdateret:
Jamen vi er da enige om at det er uheldigt at ingen af os kunne regne med den leveringstid, der var oplyst. Der har vi jo så gjort lidt mere end sædvanligt, og sørget for at kalde ordren retur til vores lager, da du ikke ville beholde den.
Men derfra skal du vente lige så kort eller længe som alle andre, på din refundering. Der skal bare krediteres inden for 14 dage ifølge lovgivningen, og lige nu ligger behandlingstiden på vores returlager på cirka 8 dage.
Mvh.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen havde en atraktiv pris

Varen havde en atraktiv pris og der var hurlig levering

2 décembre 2025

Hej Claus
Vi siger mange tak for den feedback du har givet os her! :-) Rigtig dejligt at der ikke har været noget at være utilfreds med i forløbet her :-)

Alt som forventet

4 décembre 2025

Hej Svend Aage
Skønt at læse at alt levede op til forventningerne, og når forventningerne så samtidig var høje, så er det jo rigtig skønt :-) Tusind tak for anmeldelsen her.

Fin hurtig service.

1 décembre 2025

Hej Maiken
Du får mange tak for denne dejlige 5-stjernede anmeldelse, og for værdsættelsen af vores hurtige service :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus