Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed bedrijf. We zijn weer teruggekomen bij hen, na een tijdje met een fractie goedkopere partij samengewerkt te hebben. De terugkoppeling van dat andere bedrijf werd steeds slechter. In de praktijk b... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Centre d'appel

Informations provenant de diverses sources externes

ContactCare is een zakelijke dienstverlener die verschillende diensten biedt om de bereikbaarheid van haar opdrachtgevers te vergroten en het klantcontact te professionaliseren. ContactCare combineert een excellente dienstverlening met een continu innoverende technische contactcentersoftware-oplossing. Het gevolg hiervan is loyale en goed geholpen klanten en een optimaal bedrijfsresultaat. Afrekenen op resultaat behoort tot de mogelijkheden. Op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds en op zaterdag & zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur. ContactCare biedt een unieke one-stop-shop voor klantcontact. Inbound: Telefoonservice, Klantenservice, Telefoonnummers en VoIP. Outbound bellen: sales, leadgeneratie en dataverrijking. Callcentersoftware: Nixxis

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, na een sollicitatie een whatsapp bericht ontvangen dat ze mij zo snel mogelijk gaan bellen. Nooit een belletje ontvangen ook niet na meedere belletjes van mijn kant. Weg blijven van deze prutsers is mijn advies!

14 février 2024

Geen ster waard

Heel leuk bedrijf en een super werkplek maar zoals ik heb ervaren; Geen ster waard. Je solliciteerd, bent enthousiast, er volgen hoopvolle gesprekken met wedezijdse verwachtingen. En na 2 maanden, middels een vluchtig telefoontje, pas je toch niet binnen hun plaatje. Voel me in de maling genomen door 'teamleider' Ben.

11 novembre 2022

Zeer professioneel

Erg vriendelijk te woord gestaan door mw Brongers. Keurige antwoorden en luisterde erg goed naar mijn verhaal. Ze dacht mee en hadden een leuke klik. Bedankt dame!

8 mai 2018

50five

Wij zijn erg tevreden met ContactCare als partner! Samen proberen wij de eerste lijn klantenservice te optimaliseren zodat ContactCare steeds meer van ons kan overnemen. Wanneer wij vragen hebben, worden deze altijd binnen 1 tot 2 dag(en) beantwoord. Wij kunnen ContactCare als klantenservice zeker aanraden.

3 mars 2017

We zijn op de goede weg

Zeer vriendelijke medewerkers. Zijn net pas begonnen met dit bedrijf en eerste indruk is goed. Zijn wat kleine opstartprobleempjes, maar daar wordt aan gewerkt en wordt deskundig op ingesprongen. Tevens denken ze erg met je mee.

7 juillet 2016
Logo de ContactCare

Réponse de ContactCare

Goedemorgen,

Het doet ons goed om te lezen dat jullie de eerste weken op deze manier ervaren. Meedenken, met name aan de hand van feedback, dat is ons uitgangspunt.
Bedankt!

Team ContactCare

Vriendelijk en Professional

Inmiddels werken wij al vier jaar samen met ContactCare en het fijne is dat je veel zelf kunt regelen online in een beveiligde omgeving. Wat jij wilt dat de telefoniste moet zeggen tegen een klant of hoe het gesprek verder geregeld word. In sommige gevallen hebben ze te maken gehad met onze klanten die niet tactvol waren, ook hier gaat men zeer professional mee om. Een dikke voldoende geef ik ContactCare! Niet altijd de goedkoopste, moet ik zeggen, maar ik wil wel samenwerken met de beste partij.

7 avril 2016
Noté 2 sur 5 étoiles

Veel geld en wisselende agents

- veel foutieve doorschakelingen, ook na melding hiervan
- script vele malen aan moeten passen en weinig verbetering gezien
- onverwachts extra geld vragen voor extra seconden
- onverwachts toegang verlenen voor script aan hele organisatie
- wisselende agents zodat ze niet de tijd kregen om onze organisatie te leren kennen

5 avril 2016
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht. Geen service. De ene fout na de andere.

Helaas ziet de website er uitstekende uit, en verwacht je dit ook van de service. Wij hebben drie klachten ingediend en vernemen vervolgens drie weken niks. Ook hebben wij diverse reviews als een ster ingedeeld en komt ook hierop geen reactie. Nu we de eerste
factuur terug hebben getrokken bellen ze en e-mailen ze wel.

1. Wij ontvingen geen notificaties na een belletje en moesten wachten tot we de dagsamenvatting ontvingen. Het verlies van klanten moge duidelijk zijn.
2. Ondanks wij overal aangegeven hebben niet door te verbinden, verbinden ze
steeds maar weer door met de bijhorende kosten.
3. De kosten zijn vooraf niet transparant en er komen additionele kosten bij.
4. Wij krijgen klachten van klanten over de communicatie.

Al met al geen aanrader.

5 avril 2016

Klasse diensten

ContactCare heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf door kon groeien. Met name vanwege de bereikbaarheid in het weekend. De kwaliteit ben ik ook zeer over te spreken. Ik heb vrijwel geen klachten tot nu toe ontvangen!

10 mars 2016

Zeer tevreden!

Van het begin tot het eind alles goed opgepakt. Juist geinformeerd en beloftes nagekomen. Ze zijn eerlijk in wat wel en niet kan en adviseren je hier goed in. Kwaliteit van contact met onze klanten is goed!

27 août 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

ContactCare voelt onze behoefte aan

ContactCare heeft ons jaren perfect bijgestaan op inbound en outbound. Ze wisten vooral zichzelf te managen en altijd goede resultaten neer te zetten, echt een verlengstuk van onze organisatie

23 août 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus