Jag beställde Gamestick svart och vit Pro 128gb som dom gjorde reklam för på facebook, istället fick jag lite version på sticken, varnar för alla som beställer detta . Coolify borde ha bättre koll med... Voir plus
Vill varna för att handla av detta företag, det stinker bedrägeri. Apple Airpods köpta, som andra skriver här, bara den ena luren fungerar och de svarar inte på reklamationsmail. Bedrägeri och tror in... Voir plus
Beställde Apple EarPods In-Ear hörlurar till iPhone 5/6 den 25 februari med löfte om leverans på 1-5 arbetsdagar. Någon leverans har inte skett Har mailat företaget otaliga gånger utan svar. För... Voir plus
Fortfarande inte fått min vara efter…
Tog över 14 dagar att få varan, ingen information om att det var försenat heller, först när jag klagade fick jag veta att den var försenad från deras leverantör trots att jag fått mail efter en dag att varan var skickad till mig.
Bluetooth stängst hela tiden
Dom är mycket bra!
Lätt att beställa och snabb leverans.
Hörlurarna jag köpte var mono istället…
Hörlurarna jag köpte var mono istället för stereo.
Borde ha stått i annonsen
Är väldigt besviken
Är väldigt besviken, har inte fått mitt paket, och det har gått 2 veckor. Jag har betalat för den och ändå inte fått något. Känner mig lurad för jag har mailat flera gånger och inte fått något svar. Hade jag kunnat skulle jag ge 0 stjärnor!
Snabbt och rätt
Den lyser gillade inte
Jag köpte air pads men det är bara den…
Jag köpte air pads men det är bara den ena som fungerar. Jag har försökt få tag på er via mail. Det gick inte så bra. Så nu försöker jag här. Mvh Liselotte
Bra pris och ok leverans.
I got a broken product and it’s not the…
I got a broken product and it’s not the same color and product shown in the picture it’s ugly looking stapler , I want to send it back
Perfekt service varan kom snabbt utan…
Perfekt service varan kom snabbt utan problem👍
Snabb leverans, dock minus att jag kunde beställa men att vid leverans var produkten slut
lättare att få rätt form på ögonbrynen
Bra som sagt!
Beställde ett par trådlösa…
Beställde ett par trådlösa bluetoothhörlurar som kom hem i brevlådan ca 2 dagar senare. Ljudet i hörlurarna är helt ok, men sedan kan man inte förvänta sig mer för det låga priset heller. Snabb leveranstid och dessutom fri frakt! Härligt Coolify 👍🏼
Fick fel grejer i leveransen
Fick fel grejer i leveransen. Kontaktade kundtjänst men fortfarande inte fått något svar efter 48timmar. Bedrövlig service
Fick betala returfrakt
Fick betala returfrakt. Borde ingå. Behövdr även printa ut retursedel. Har inte skrivare. Allmänt krångligt. Inte igen!