Artikel uit de koopjeskelder gekocht. Eerst navraag gedaan en er bleek een lichte beschadiging aan de verpakking te zijn. Bij ontvangst was ik verrast dat de verpakking in prima staat verkeerde en er... Voir plus
Lisez les avis des autres
Makkelijk uitzoeken voor een normale prijs. Zeer snelle verzending alleen jammer dat Post.nl zoals gewoonlijk daar weer wat roet in het eten gooide om de levering een dag uit te stellen. Verder leuk h... Voir plus
L'entreprise a répondu
De levering via track&trace naar België in onze pakjesbus was heel snel. De batterijlader CTEK CMX 5.0 Power Kit was zelfs netjes ingepakt in mooie gift wrap. Top bedrijf met topproducten. De 12 jaar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle afhandeling van de bestelling. Goed te woord gestaan toen de aankoop niet functioneerde (Navionics+ kaart). Wacht nog op een retourformulier voor terugzending. Kon kiezen voor geld terug of ver... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin Hi-Fi
- Magasin d'électroménager
- Magasin d'électronique
- Décorateur d'intérieur
- Centre de bien-être
Écrit par l'entreprise
Correct is 3 april 1940 opgericht en nog steeds een oer-Rotterdams familiebedrijf. U kunt bij ons in zowel de tradiotionele winkel aan de Ceintuurbaan 111 in Rotterdam en nu ook in de webshop www.correct.nl terecht voor uw elektronica aankopen: Hifi, televisie, computer, witgoed, keukenapparatuur, car-electronics, navigatie, sport- & marine elektronica en nog veel meer. * Vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektronica-branche * Ook de winkel is 7 dagen per week open (m.u.v. 7 nationale feestdagen) * Gratis parkeren op eigen parkeerterrein tegenover ingang en openbaarvervoer stopt praktisch voor de deur * Voorraad-indicatie geldt voor zowel de winkel als de webshop Wilt u meer weten over het Rotterdamse familiebedrijf 'Correct' klik dan hier (https://www.correct.nl/historie.php)
Coordonnées de contact
Ceintuurbaan 111, 3051KA, Rotterdam, Pays-Bas
- +31104618618
- verkoop@correct.net
- www.correct.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Correct
Prima geleverd en binnen gestelde…
Prima geleverd en binnen gestelde termijn

Helemaal top!
Mooie prijs, keurig verpakt en snelle service! Wat wil je nog meer…

Réponse de Correct
Prima afhandeling van de bestelling
Prima afhandeling van de bestelling. De surround speakers doen het voortreffelijk en voor een prima prijs. Prima ervaring met Correct, al voor een aantal jaren.

Réponse de Correct
Zo snel een zending nog nooit ontvangen…
Zo snel een zending nog nooit ontvangen en de informatie rond om helder.

Réponse de Correct
LG OLED TV keurig en snel afgehandeld.
LG OLED TV stond voor een mooie prijs op de site, dus online besteld. Al snel door Correct gebeld voor aflever afspraak. Bij de medewerker gemeld dat op de site gratis verzending was vermeld, maar bij afrekenen ineens toch afleverkosten werden berekend. Binnen een uur terug gebeld dat ik de leverkosten terug zou krijgen. Stond binnen een paar dagen weer op mijn rekening. TV overigens netjes zoals afgesproken geleverd.

Réponse de Correct
Snelle en Correcte levering en communicatie
Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis.
Wat mij voornamelijk positief opviel is dat ze nog u/uw gebruiken in hun berichten ipv je of jouw

Réponse de Correct
Product snel en goed ontvangen vond…
Product snel en goed ontvangen vond alleen de verzendkosten van 7,95 euro voor een brievenbuspakket erg hoog. Dat had ik niet in de gaten

Réponse de Correct
Prima levering in België en service bij…
Prima levering in België en service bij het bestellen van antifouling voor de boot.
Zeer correct. Ik ben alvast fan!

Réponse de Correct
Laat je niet misleiden door Correct BV want ze laten je keihard vallen en je bent je geld kwijt!
Laat je niet misleiden door Bol.com of Correct B.V.!
Ik bestelde een warmteventilator met voetjes, maar kreeg er geen.
De productfoto’s waren foutief en hebben me bewust misleid.
Ze erkennen dat het foute foto's waren, hebben deze meteen van de website gehaald en daarmee was het klaar voor zowel Bol.com als Correct BV.
Bol.com schuift alles af naar de partner en doet niets aan de fout!
Correct B.V. erkent de fout, maar doet ook niks en zegt dat ik het retour kan sturen en de duurdere variant kan bestellen tegen eigen kosten.
Beide partijen laten je wekenlang bungelen en nemen hun verantwoordelijkheid niet.
Ik heb geprobeerd dit netjes op te lossen, maar ze luisteren niet.
Voor €62 laten ze je hier gewoon in de kou staan.
Ik vind het spijtig dat een bedrijf voor een bedrag van 62 euro kiest voor reputatieschade en juridische escalatie, terwijl een eenvoudige correcte oplossing binnen handbereik lag!
Conclusie: ik bestel hier nooit meer iets en wil dat andere kopers dit duidelijk zien.
Bol.com en Correct B.V., laten je gewoon vallen en nemen geen enkele verantwoordelijkheid!

geld verloren voor niks!
Ze leverde een product dat niet past.
Vervolgens weigeren ze om 100% van het geld terug te geven in een retour zending.

Versterker uit de koopjeskelder
Heb uit de koopjeskelder van Correct een versterker van Cambridge Audio besteld. Die werd dezelfde middag nog verzonden, supersnel dus. Ook na aflevering ben ik tevreden, want het apparaat is in perfecte nieuwstaat en voldoet aan mijn verwachtingen. De communicatie met Correct verloopt snel en effectief via Whatsapp.

Goede ervaring!!!
Mijn HK-AVR ging steeds helemaal uit. De technische dienst van HK had daar geen verklaring voor. En updates waren er niet meer voorhanden.
Vorige week vrijdag Correct gebeld
Ik kreeg eerst een mevrouw aan de lijn, allervriendelijkst. Omdat het een technisch probleem betrof, verbond ze mij door met een man. Ik deed mijn verhaal; de conclusie was dat de HK waarschijnlijk niet meer te repareren was. Ik had wel interesse in de Denon AVR S670H. Na enkele vragen, die allen positief werden beantwoord, heb ik hem besteld. Een dag later werd hij netjes bezorgd. Ik was blij iemand gesproken te hebben over het hoe en wat betreffende het artikel. Dit in tegenstelling tot een aantal aanbieders waar je niemand te spreken krijgt.
Bertrand

Korte levertijd
Korte levertijd, ik heb een Yamaha versterker gekocht, hij was 250€ goedkoper als bij mediamarkt!

Réponse de Correct
In juni 2025 een Dometic Campingtafel gekocht, mooi op tijd geleverd, we zijn er blij mee. Na de eerste vakantie zagen we al kleine beschadigingen en we zijn er zeer voorzichtig mee omgegaan. Ik heb een mail gestuurd en werd daarna gebeld en werd er aangeboden de tafel om te ruilen. De tafel stond voor ons klaar toen we in de winkel kwamen, goede service!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.