na de koop van mijn Yamaha RX-A2A Avantage ook gekocht bij Correct Waren nu mijn speakers aan een upgrade toe de Kef Concerto Meta is het geworden besteld via de webshop van Correct prima Corr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Artikel uit de koopjeskelder gekocht. Eerst navraag gedaan en er bleek een lichte beschadiging aan de verpakking te zijn. Bij ontvangst was ik verrast dat de verpakking in prima staat verkeerde en er... Voir plus
Makkelijk uitzoeken voor een normale prijs. Zeer snelle verzending alleen jammer dat Post.nl zoals gewoonlijk daar weer wat roet in het eten gooide om de levering een dag uit te stellen. Verder leuk h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle afhandeling van de bestelling. Goed te woord gestaan toen de aankoop niet functioneerde (Navionics+ kaart). Wacht nog op een retourformulier voor terugzending. Kon kiezen voor geld terug of ver... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin Hi-Fi
- Magasin d'électroménager
- Magasin d'électronique
- Décorateur d'intérieur
- Centre de bien-être
Écrit par l'entreprise
Correct is 3 april 1940 opgericht en nog steeds een oer-Rotterdams familiebedrijf. U kunt bij ons in zowel de tradiotionele winkel aan de Ceintuurbaan 111 in Rotterdam en nu ook in de webshop www.correct.nl terecht voor uw elektronica aankopen: Hifi, televisie, computer, witgoed, keukenapparatuur, car-electronics, navigatie, sport- & marine elektronica en nog veel meer. * Vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektronica-branche * Ook de winkel is 7 dagen per week open (m.u.v. 7 nationale feestdagen) * Gratis parkeren op eigen parkeerterrein tegenover ingang en openbaarvervoer stopt praktisch voor de deur * Voorraad-indicatie geldt voor zowel de winkel als de webshop Wilt u meer weten over het Rotterdamse familiebedrijf 'Correct' klik dan hier (https://www.correct.nl/historie.php)
Coordonnées de contact
Ceintuurbaan 111, 3051KA, Rotterdam, Pays-Bas
- +31104618618
- verkoop@correct.net
- www.correct.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super slechte service
Op 12/4/'24 kocht ik bij Correct een HP printer via Bol.com en van in het begin gaf deze talloze foutmeldingen bij het printen,31/12/'24 blokkeerden deze helemaal.Ik neem contact op met Correct,hun klantenservice wou mij al laten betalen voor de retour, uiteraard ging ik daar niet mee akkoord en schakelde ze mij door met de distributie.Deze man zenden mij op 31/12/'24 een retourlabel via mail,maar omdat het oudjaar was kon ik nergens meer terecht om dit uit te printen.Dus op 7/1/'25 stuurden ik dit op,op 9/1/'25 kreeg Correct de printer om 15:37u in ontvangst.Op 23/1/'25 kreeg ik een mail van hen dat ze deze hebben verzonden naar de fabrikant,dus pas na 14 dagen bij hen te hebben gestaan hebben ze deze doorgezonden naar de fabrikant.Ze verkopen dus rommel en ze zijn super traag in het maken van de printer.Vandaag zijn we 24/1/'25 en ik heb geen gemaakte printer,ook geen nieuwe printer en ook geen geld terug,we zijn dus 15 dagen later en ze hebben nog steeds niets verwezenlijkt.Oplichters die kapotte toestellen verkoopt en dan hun fouten bij de fabrikant leggen waar ik als klant dan geen enkel gegeven rond heb.

Top Service
Ik had hier een cd-speler van Cambridge besteld, deze moest helaas weer terug. Bij het terugsturen waren we blijkbaar een cd uit de speler vergeten te halen. We hadden dit niet gemerkt en van de week viel deze bij ons op de mat. Heel fijn!

onverwacht succes!
Had wat onderhoudsgereedschap nodig voor mijn snowboard. Na wat rondzoeken bleek correct ruimschoots de goedkoopste te zijn.
Had er even mijn twijfels over, want waarom verkoop een elektronica winkel snowboard wax etc, maar dat bleek nergens voor nodig! Alles direct verzonden en de volgende dag in huis. Helemaal top! Ik bestel zeker vaker.
1 ster reviews zijn onredelijk
Ik heb op 27 December bij deze zaak de Kef Q6 Meta center luidspreker besteld aangezien dit de enige firma was die hem op voorraad had. Ik heb telefonisch contact opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan, de meneer gaf aan dat de speaker op voorraad was en ik heb deze dan ook snel online besteld. Een uurtje later kreeg im dan de bevestiging dat de speaker was verzonden, al met al TOP SERVICE.
Waar ik me dan aan stoor zijn mensen die deze zaak een 1 ster review geven als ze een blik verf bestellen en het blik verf aankomt met een open deksel, denken jullie nu echt dat dit blik met open deksel is verstuurd of is de postbezorger wat ruw met het pakketje omgegaan?? Het zelfde geldt voor garantie gevallen, het staat duidelijk beschreven waar de verkopende partij aan moet voldoen.
Als je oven binnen de garantieperiode kapot gaat, dan ligt dat niet aan de verkoper en kan je ook logischerwijs niet van ieder bedrijf verwachten dat ze de verzending faciliteren. Tv’s die kapot gaan ja dat krijg je als je ZELF de goedkoopste troep koopt..Het probleem met gevoelige electronica is dat je niet weet hoe postbezorgers met je pakketje omgaan.
Zo dus ten einde van mijn review vind ik dat veel mensen heel erg onredelijke 1 ster reviews plaatsen en daarom heb ik besloten om 5 sterren te geven. Mijn ervaring was prima en veel van de 1 ster reviews zijn echt onredelijk.

Réponse de Correct
Pakket beschadigd aangekomen maar direct nieuwe soundbar ontvangen
Soundbar bestelt en werd binnen 2 dagen geleverd maar pakket was in de post enorm beschadigd geraakt. De doos lag bij ontvangst bijna compleet open. Direct melding gemaakt en meteen snel een nieuwe gekregen zonder gedoe. Prijs van de soundbar was hier ook het best dus in combinatie met de service zeker een aanrader. Verkoper bood excuses aan voor ongemak maar Correct kon hier natuurlijk niets aan doen.
Klantvriendelijk beneden alle peil
Waar is de service en klantvriendlijkheid van Correct personeel gebleven??? In het verleden altijd tevreden geweest. Ter zake toen kundig personeel met verstand van de produkten die ze verkochten en altijd vriendlijk en behulpzaam. Paar weken geleden friteuse gekocht in de koopjeskelder. Verkoper had er duidelijk geen zin in. Attitudevan zoekt u het zelf maar uit. Afrekenen was ook al een opgave voor hem. Ik stond aan de verkeerde kant van de kassa balie. Neemt u de doos maar even mee naar de andere kant andrds moet ik hem verzetten, zo klantonvriendelijk. Vandaag nieuwe poging. Ditmaal voor een printer. Helaas weer teleurstelling. Personeel begane grond te druk met het versieren van de kerstboom, totaal geen intresse in de klanten. zelfs een vriendelijk goedemiddag kon er niet af. Heren in de kelder waren in tegenstellig wel klantvriendelijk en behulpzaam. Maar wat schets je de verbazing. Zoekt u er maar een uit op het beeldscherm, want we hebben ze niet uit gestsald staan. (waarom niet is toch een winkel), dan halen we er een uit het magazijn en moet u die maar nemen. Noun de slogan als het correst het niet heedft dan............is echt verleden tijd. Dag firma Correct, juliie graven zo nog meer je eigen graf en hallo Coolblue waar je tenminste nog vriendelijk en kiundig wordt geholpen!

Réponse de Correct
had een vraag over een marifoon
had een vraag over een marifoon, even bellen en ze hielpen me perfect.

Service
In heel veel winkels kun je elektronische apparatuur kopen, en zolang je het af kunt rekenen zonder de hulp van de winkelier om een doos uit het schap te pakken, gaat het eigenlijk overal wel goed. In mijn geval kocht ik online een bruine platenspeler. Op een zaterdagochtend werd ik gebeld met de mededeling dat het om een showroommodel ging en dat er een lichte beschadiging op de kap zat. De afspraak was dat ze 10 euro korting gaven en dat ze dit bedrag terug zouden storten op mijn rekening. Een paar dagen later ontving ik de platenspeler, en bij het openen van de doos bleek het geen bruine platenspeler te zijn, maar een zwarte. Beetje jammer, maar ik heb het erbij gelaten. Na een aantal weken merkte ik dat ik nog steeds geen terugbetaling van 10 euro had ontvangen, dus ik stuurde een bericht. Hierop werd ik weer gebeld en kreeg ik te horen dat het ditmaal wel geregeld was. We zijn nu maanden verder en de 10 euro is nog steeds niet teruggestort. Het gaat me niet zozeer om de 10 euro, maar ik krijg er een rotgevoel van.

WAARDELOZE SERVICE
Heb een oven gekocht. 7x gebruikt. Zo goed als nieuw zowel van binnen als van buiten. Toch zorgt hij voor kortsluiting. 24maanden garantie. Moet hem opsturen maar zowel verzend als inpakkosten voor mijzelf.
Kreeg telefonisch te horen dat het raar is dat ik de doos na een jaar niet meer heb. Want die beste man bewaarde wel alle dozen. Mooi verhaal, waardeloze service. Oven zorgt voor kortsluiting! Ik hoef zijn prové verhalen over dozen niet te horen. Je verwacht een serivce te krijgen. Ding weegt 50kilo, hoe inpakken dan?
Raar antwoord en vreemd dat deze kosten niet worden vergoed. Immers; stuur dan een koerier langs of zorg dat hij bij de Blokker gebracht mag worden omdat hij daar gekocht is. Niets van dat alles. Erg vreemde reactie.
Overigens: Ze zouden terugbellen. Totop heden niet gebeurd. Niets meer vernomen. Zit met een dure oven waar ik niets mee kan. KOOP HIER NIET!!
5-11-2024:
Ik ben inderdaad gebeld maar niet door Correct maar door een Peet Kooten van. Geen idee wie dat is maar dit is het enige gemiste telefoontje. Tevens zou ik niet weten naar wie ik mijn gegevens moet sturen aangezien niemand aan uw zijde thuisgeeft en ik juist geen gegevens van CORRECT heb. PEET KOOTEN VAN klinkt als spam. Dus hoe moet ik u nu bereiken?
7-11-2024:
interessant. De verkoper zei dat de beste man meneer P. van Dongen heette. Hij belde mij nog speciaal terug omdat te bevestigen.. Vreemd allemaal. Zal morgen even bellen

Réponse de Correct
De service van weleer is wel geweest
Ik begin de negatieve reviews aangaande Correct te begrijpen inmiddels. Zelf kwam ik al bij Correct toen ze nog slechts een winkel waren die een aantal platenspelers en een gering assortiment vinyl platen verkochten en gedurende de jaren heb ik de winkel zien uitgroeien tot een flink bedrijf en weer zien inslinken tot wat het nu is. In het verleden was ik het gewend om, alvorens nieuwe speakers aan te schaffen, eerst even te gaan luisteren teneinde de juiste keuze te kunnen maken. Zo kocht ik altijd bij Correct, vandaag luisteren, morgen luisteren en overmorgen tot aankoop overgaan. Zo niet dit keer. Eerder deze week ging ik op m'n vrije middag bij Correct langs om een beoogde speakerset te beluisteren, even een verkoper aangesproken om de audio te bedienen, opdat ik het weer even een dag kon laten bezinken maar heer verkoper zegt na nog geen twee minuten luisterplezier doodleuk "zo nu heb je ze gehoord" en haalt meteen de Compact Disc uit de speler om de boel weer te deactiveren... Zo wil ik geen zaken doen beste Correct B.V., voortaan ga ik wel luisteren en kopen bij speciaalzaak Hifi Klubben of andere concurrent, dan betaal ik er wat meer voor maar dan krijg ik ook wat meer. Met vriendelijke groet.
Buitengewoon
Allereerst nieuwe speakers gekocht, zeer goed geprijsd en na online te hebben besteld in overleg op de gewenste dag laten bezorgen. Top!
Toen 2 weken later terug voor een versterker. Deze meegenomen, thuis geïnstalleerd en hij vroeg om een update. Dit heb ik gedaan, alleen heeft mijn zoon van 3 hem per ongeluk uitgezet tijdens het updaten..
Deed niks meer en reageerde nergens meer op.
Mij werd eerst telefonisch verteld dat hij dan moet worden opgestuurd en worden gerepareerd. ( 2 tot 3 weken kwijt dus.. ) Ik met de vesterker terug naar Correct, heb ik gewoon een nieuwe meegekregen en zij gingen zelf het probleem oplossen met Yamaha.
Echt buitengewoon goed opgelost en goed geholpen!
Bedankt! Ik kom zeker terug.

Réponse de Correct
De klantenservice van Correct is prima!
De klantenservice van Correct doet zijn naam eer aan, die is zeer 'Correct'. Ik bestelde drie verschillende artikelen ineens waarvan één artikel in bestelling bij de leverancier. Ik kon ervoor kiezen de twee leverbare artikelen te ontvangen en geld terug. Dit werd zeer geleverd en teruggestort.
Goede zaak, goed spul
Fijn personeel, ze zijn behulpzaam en denken mee. Hun inkoop is verder goed, dus alles wat je daar koopt, is van goede kwaliteit.

Réponse de Correct
Subwoofer uit de koopjes kelder perfect…
Subwoofer uit de koopjes kelder perfect in originele verpakking ontvangen. Zeer tevreden met de levering.30-
Correct is niet meer wat het geweest is…
Correct is niet meer wat het geweest is Jammer om te constateren dat het niet meer de zaak met de grandeur van weleer betreft. Pand op de de ceintuurbaan ziet er velopen uit.wilde hier desondanks een aankoop doen, maar was duurder dan ik elders had gezien. Vroeger ging men dan mee met de prijs. Nu elders gekocht Kan geen reactie geven op het tegenbericht. Betrof niks bijzonders. De Omnia Kit 1 die bij Obelink (dus ook in de winkel zelf) ietsjes goedkoper is. Maar is nu al besteld en wordt eerdaags gratis bezorgd. Was al in de winkel geweest En had hierna nog gebeld, kreeg een dame aan de telefoon die mij vertelde dat de prijs tegenwoordig de prijs is. Ik begreep hieruit dat er niks meer met de prijs kon worden gedaan.

Réponse de Correct
Hondert prosent tevrede …
Omdat ik al dieverse aan kopen heb gedaan bij correct en er goed geholpen ben ik er weer terecht gekomen. Maar omdat ik het artiekel niet in de winkel zag staan heb ik en verkoper aan gesproken waarop hij vroeg wat ik zocht toen ik zij dat ik en Airflyer zocht waar ik twee produkten klaar kon maken vond hij een in het magazijn en een in de koopjeskelder.Toen ik zij dat ik wel interesse in die uit het magazijn vond hij het en goede keuze en vroeg of ik het zelf mee wou nemen of laten bezorgen maar toen ik het in de doos zag staan besloot ik het te laten bezorgen hij zij dat veel geld zou kosten hij ging even informeren wat het gaat kosten omdat ik moeilijk trappen kon lopen en het drie hoog en geen lift zou het voor de helft van de bezorg en ook bij mij in de keuken gezet worden wat niet afgesproken was daar om fijv sterren.23_o4_2024
Waardeloos personeel
Waardeloos personeel. Als enige klant in de winkel aanwezig. Één van de 4 personeelsleden die in de winkel stond zei dat hij er zo aan zou komen, maar is nooit op komen dagen. En de andere 3 personeelsleden stonden met hun telefoons in hun handen, keken kort naar ons en toen weer verder met hun telefoons. Blijkbaar is dat belangrijker dan producten verkopen aan de klant. Waar is de goede service van correct gebleven.
Geadverteerde product bleek beschadigd…
Geadverteerde product bleek beschadigd showroom model.
Snelle levering waterpomp
Ik heb een Karcher waterpomp besteld, mijn kelder stond onder water. Overal in Nederland leek ie uitverkocht te zijn, maar gelukkig had Correct hem. Binnen no time was de waterpomp bezorgd, met een goede track en trace code van Post.nl
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.