3,6

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Zeer aangename winkelervaring gekend

Zeer aangename winkelervaring gekend. De verkoper liet ons echt eerst rustig rondkijken. Hij kwam pas naar ons toen we alles bekeken hadden. We hebben verteld wat we zochten en kregen 4 fietsen om uit te proberen (op een echte baan getest). Uiteindelijk enkele dagen later nog 2 fietsen getest en dan besloten 1 van deze te kopen. Nog 2 dagen later opnieuw een fiets getest en ook deze gekocht. Dankzij de verkoper hebben wij 2 fietsen die echt bij ons passen. Dank u Eddy :) De jaren ervaring werpen zijn vruchten af.
We hebben ook 2 zeer competitieve prijzen gekregen en dat zonder dat de verkoper wist dat we 2 fietsen zouden kopen.

24 avril 2026

Stromer ST3 geraakt niet gerepareerd

Mijn Stromer ST3 midden augustus binnengedaan voor reparatie. De starter was kapot. 4 maanden later heb ik nog altijd geen nieuws. Ongelooflijk dat men de klanten zo lang laat wachten. Dit is geen goede service

15 août 2025

Aangenaam en uitgebreide uitleg

Uitgebreide en correcte uitleg voor elke soort fiets. Altijd beschikbaar voor uitleg en vragen. Zeer aangenaam en je merkt de ervaring van het personeel over de kennis van de fiets.

17 juillet 2025

verkeerde maat fiets aansmeren

in deze winkel doen ze alles om je een fiets aan te smeren ... zelfs het verkopen van een verkeerde maat vinden ze hier geen probleem. We hadden duidelijk doorgeven nu met een maat small te rijden en men heeft ons daar verzekerd dat we een medium konden nemen en dat ze deze wel zouden aanpassen (ze hadden namelijk geen small in voorraad - enkel medium). Na amper 2 ritten stelden we vast dat de nekpijn gigantisch was. Naar de bikefitter gegaan en deze stelde vast dat hij de fiets niet kon aanpassen op de juiste positie aangezien de fiets veel te groot was. Terug naar de winkel om een oplossing te vragen ... deze kwam er in de vorm van een terugname van minder dan 50% van de fietswaarde (dat was dus met onze kop lachen). Hier moet je dus niet zijn als je zelf niet exact weet welke fietsmaat voor jou goed is !!! Bovendien stelden we nadien vast dat ook het stuur niet origineel van de fiets was maar vervangen door ander model (opruim van hun oude stock). Bedankt Jarne Castermans !

15 décembre 2024

Zeer duur…

Ik vind het onzettend duur om mijn elektrische fiets te laten in orde zetten. Doe je dit 3 keer dan heb je al een nieuwe fiets. Op de koop toe startte hij al niet dus er werd niet eens getest.

10 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit