DanishOutdoor.dk Avis

4 470

1. Jardinerie
  2. Magasin de chasse

Danish Outdoor er en webshop med et stort udvalg i produkter til hjemmerøgning, udeliv, hjemmebryg og meget andet - bliv inspireret på vores hjemmeside www.danishoutdoor.dk hvor du kan se alle vores lækre varer af høj kvalitet. Uanset om du står og mangler en røgeovn, et bålfad, krydderier til pølsemageri, en pølsestopper, et saunatelt eller noget helt andet, vil vi altid gøre vores bedste for at hjælpe dig. Bestil dine varer på webshoppen og få det leveret på din hjemmeadresse - nemt og simpelt. Der er også mulighed for at afhente ordrer på vores adresse i Randers. Vi afholder også røgekurser flere gange om året, hvor vores dygtige og erfarne undervisere fortæller om saltnings- og røgemetoder, produkter og meget mere. På vores røgekurser vil der altid være en teoretisk og en praktisk del, da vi mener, at de fedeste kurser er dem, hvor man selv har hænderne i det. Spørg os hvornår det næste kursus afholdes og om der er ledige pladser. Skulle du have brug for at tale med os er vi på telefon 51515701 alle hverdage fra klokken 9:00 til 11:00 - alle henvendelser besvares med et smil. Du kan også altid skrive en mail til mail@danishoutdoor.dk hvor vi gør vores aller bedste for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

4 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 48 heures

(4 470)

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Note de 100%!

Le produit est arrivé promptement. Les vendeurs on minutieusement mis les boyaux sur un ice pack et ils sont arrivés intacts et frais à ma porte. Merci et au plaisir!

21 janvier 2019
Afficher les avis dans toutes les langues. (4 470 avis)