Emily lavede det smukkeste hår 🙏🏼 Fik permanent glattet mit hår. Emily var grundig og meget dygtig hele vejen. KÆMPE anbefaling herfra - kommer helt sikkert igen 🫶🏼
Lisez les avis des autres
Den bedste frisør, jeg nogensinde har haft. Jeg startede med at blive klippet ved ham, da jeg startede studie i Odense, men har følt mig nødsaget til at fortsætte ved ham efter at være flyttet til Søn... Voir plus
Danniel Coiffeure er en af de få salonger jeg har været fornøyd med. Sarah er en riktig god elev og det er generelt set meget hyggeligt at være kunde i salongen. Muligheten for at bestille time on... Voir plus
I chose this salon for my wedding hair and makeup and unfortunately I was very disappointed with the overall experience. The final cost was around 5,000 DKK, which came as a surprise. I had u... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Vestergade 91, 5000, Odense C, Danemark
- info@dannielcoiffure.dk
- www.dannielcoiffure.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har brugt Danniel i flere år til mit…
Har brugt Danniel i flere år til mit skæg.
Altid perfekt resultat og god stemning når jeg er på besøg. Helt klart et besøg vær

Réponse de Danniel Coiffure
Jeg var ved Helena
Jeg var ved Helena, deres elev. Hun var meget kunde minded og virkelig dygtig til sit arbejde. Vi snakkede undervejs og jeg følte mig meget velkommen, jeg kommer her helt sikkert igen!
Fantastisk service og utrolig imødekommende
Jeg har haft min første tid hos Danniel idag d. 9/2 og det kunne ikke have været bedre. Salonen var lækker og man fik serveret drikkelse og snacks.
Jeg søgte en ny flot frisure og det fik han mere end opfyldt. Danniel er utrolig flink og professionel og jeg kan kun varmt anbefale ham.
Jeg kommer helt sikkert til at gå der fremover.
Super god frisør! Den bedste jeg har prøvet hidtil!
Danniel er super sød, og mega dygtig! Er du i tvivl hvad der vil klæde dig, er han straks klar med gode råd. Man får en super god behandling og ved hårvask får man da lige en lækker hovedbundsmassage med i købet. Han tager sig god tid og lytter til kunden. I'm happy! :D
Den bedste frisør
Havde læst de gode bedømmelser, og fik en tid d. 21.01.
Jeg blev ikke skuffet, søde, imødekommende og professionelle mennesker.
Lækker salon.
Professionel rådgivning om evt. striber og farve.
Jeg bad om en svær klipning i mit fine og tynde hår.
Resultatet er langt over forventet, det er blevet så godt, flot farve, fantastisk klip der sidder som det skal, på trods af utallige hårvaske.
Jeg kommer bestemt igen.
Fantastisk sted og god, simpel hjemmeside
Jeg har kun godt at sige om salonen, Danniel og hjemmesiden. Mit go to sted når jeg skal klippes. Der er endda studierabat, så det ikke behøver være så dyrt for unge. Danniel er en utrolig dygtig frisør, stedet er charmerende og flot og servicen er over al forventning. Hjemmesiden er nem at bruge og enkel. Så alt i alt, den bedste frisør jeg kender!
Byens bedste frisør
Hos Danniel får man helt klart den bedste frisør service i byen. Især deres hovedbundsmassage er noget der skal prøves hvis man gerne vil slappe af og smide stress. Man kan også nyde en kop the eller cola med nogle lækkerier til, imens ens hår bliver behandlet.
Det kan helt klart anbefales.
Prof klip, serviceminded og skøn + studierabat
Kom ind til Danniel med et hår, der bedst beskrives som hø efter sygdom... Danniel var så sød og forstående og klippede tilpas hår af, til at det blev så fint igen - uden at jeg mistede for meget længde.
Lækker hårvask med lidt hovedbundsmassage og endda i massagestol.
Thumps up!
Fremragende på alle fronter
Her er der super betjening i hyggeligt selskab, hvorfor jeg gerne kommer igen og igen :-)
Et besøg værd
Super professionel behandling og lækker salon med verdens dygtigste frisør. Et besøg værd !
Lækkert hår og en oplevelse
Hos Daniel får man ikke kun lækkert hår men også en oplevelse med ud..
Sidste vinter kom jeg ind med tisgult hår efter en mislykket hjemmefarvning og gik ud med selvtillid og lækkert hår ;)
Han fik reddet mit hår fra tisgult til rigtig flot blond, som jeg fik rigtig mange komplimenter for. Derudover var det en oplevelse at komme og få ordnet hår. Super lækkert indrettet salon, som virkelig får en til at slappe af og nyde det og en dejlig hovedbundsmassage til. Jeg fik anbefalet marcocanoil hårprodukter, og har brugt dem lige siden! De er blevet uundværlige. Var jeg ikke en fattig studerende, var Daniel helt sikkert min faste frisør ;) Kan kun give den varmeste anbefaling.
Er du til forkælelse og fyns bedste frisør, så prøv Danniel Coiffure...
Tage en tur ind til Danniels Coiffure og blive forkælet med god klip, hovedbundsmassage og en lækker kop kaffe mm
Mere end bare en klipning
Tager til Odense for at blive klippet hver 2. eller 3. mdr Bor ellers i Farum men en klipning hos hos Danniel er ikke bare i orden, den er super kvalitet. Mit hår er rimeligt kraftigt, og det er vigtigt at det klippes rigtigt, og ikke bare "barberes" med en maskine. Omgivelserne hyggelige, kaffen over gennemsnittet, og området til hårvask er helt specielt med stjerne i luftet, dæmpet belysning og massagestole, og en hårvask afsluttes med en slags hovedbundsmassage med noget olie af en art - super lækkert. Min søn nægter at lade sig klippe i København men vil altid klippes i Odense hos Danniel.
Et lille pusterum med forkælelse
Nu plejer jeg ikke at lave reviews af frisører, men den her må gerne være undtagelsen...
Her snakker vi nemlig om en salon med lækker loungemusik, hårvask med hovedbundsmassage og selv under klipningen er der forkælelse med en kop latte (eller bare en cola) med lidt lækkert til.
Danniel har fået (næsten) frie hænder til at komme med nye friske inputs til frisurer, og jeg har da også været igennem et par forskellige inden jeg fandt min favorit.
Jeg har endnu en af de gammeldags barberinger til gode, men mon ikke jeg skal prøve det en dag :)
Fantastik frisør og hyggelig salon!!
Jeg tror ikke man finder en dygtigere frisør i hele Odense! Ikke nok med resultatet ALTID er fantastisk, man føler sig altid velkommen i salonen. Danniel er kanon dygtig og det samme gælder for eleven Sara. Jeg er så glad for at have fundet Danniel Coiffure!!!
Fantastisk service og dejligt resultat
Jeg begyndte at blive klippet hos Danniel Coiffure for et år siden, og jeg har aldrig fortrudt det.
Der bliver altid ydet en fantastisk service hos Danniel Coiffure, hvor man altid bliver budt på lidt lækkert inden man bliver klippet. Inden selve klipningen kommer man ind i et dejligt afslapningsrum hvor man bliver sat i deres massagestole og får vasket sit hår.
Jeg har altid fået et rigtig godt resultat når jeg har besøgt Danniel Coiffure og de er rigtig gode til at komme med forslag til deres kunder.
Jeg kan klart anbefale Danniel Coiffure når du skal klippes næste gang.
Helt igennem exceptionelt
Jeg har fundet min ynglingsfrisør.
Aldrig har jeg kunne finde en frisør som har kunnet styre mine krøller og hvor jeg har været fuldt ud tilfreds når jeg er gået derfra. Det har jeg fundet nu.
Danniel er virkelig dygtig og ved præcist hvad der passer til mig. Hvis ikke det var for Danniel havde jeg ikke turde at klippe mit lange krøllede hår af. Nu er det klippet kort og jeg har aldrig været gladere for mit hår end jeg er nu. Det er helt perfekt.
Jeg vil stærkt anbefale at besøge Danniel Coiffure. Det er en oplevelse i særklasse.
Byens bedste!
Kan kun anbefale denne salon - det stråler af positiv energi ligeså snart man træder ind af døren, og man bliver mødt af glade ansigter. Er blevet farvet og klippet mange gange, har hver gang fået god og professionel rådgivning, super flot resultat hver gang. Og man går der fra med et smil på læben og top lækkert hår..
En fantastisk frisørsalong
Muligheten for at bestille time online er og et riktig stort plus :)
Anbefales absolut :)
L’expérience Trustpilot