Danske Meninger Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt. Desværre er belønningerne elendige. Med max. 100kr på just-eat.dk så er halvdelen af beløben brugt på leverings omkostning. Da jeg oprettede konto på... Voir plus

L'entreprise a répondu

Midt i en undersøgelse kunne jeg ikke komme videre. Skrev til kundeservice, som straks satte de penge ind på min konto, som undersøgelsen ellers ville have udløst. Ja, man bliver ofte hægtet af, når... Voir plus

Der er så mange gange at spørgeskemaer ikke kan færdiggøres på grund af fejl i systemet Man bruger en masse tid på omhyggeligt at udfylde skemaet for bare at blive frasorteret uden nogen kompensa... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Danske Meninger er et markedsundersøgelsespanel, der tilbyder vores værdsatte medlemmer fantastiske belønninger og gavekort til gengæld for at deltage i undersøgelser. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot opgive nogle få oplysninger, og så begynde at optjene belønninger i dag.

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

285 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Efter tre måneder som medlem har jeg…

Efter tre måneder som medlem har jeg bedt om at få lukket min konto. Jeg oplevede alt for ofte at få mail om undersøgelser der allerede var lukket, at undersøgelser jeg havde brugt tid på at besvare så meldte om "error" når jeg havde svaret på sidste spørgsmål så jeg endte med ikke at få belønning. Og sidst men ikke mindst, så er belønningerne alt for små i forhold til den til man bruger på det.

3 avril 2026

Virkelig ingen hjælp at hente

Virkelig ingen hjælp at hente. Jeg har skrevet til dem fire gange, før at jeg fik svar. Derudover vil de ikke fortælle eller hjælpe, omkring hvorfor, at jeg er blevet udelukket af panelet. Var ellers glad for at være medlem

21 février 2026

Nemt at bruge og gå til men

Nemt at bruge og gå til, men jeg synes virkelig, at jeg alt for ofte bliver frasorteret sent inde i undersøgelsen og spilder min tid. Og så har jeg af 2 omgange oplevet, at min konto på mystisk vis er blevet spærret uden advarsel! Supporten har så fået den åbnet igen, men sidst fik jeg bare at vide, at jeg næste gang permanent vil få kontoen lukket -what??! Bruger så meget dyrebar tid, hvilket gerne skulle komme begge parter til gavn, og de kan ikke engang sige, hvorfor kontoen spærres.
Har aldrig oplevet noget lignende andre steder.

Men det er lykkedes mig at få et par udbetalinger, så det er da lidt positivt.

13 février 2026

Synes det er utrolig dårlig service

Synes det er utrolig dårlig service, nu har jeg skrevet, ad flere omgange til dem om et problem og ingen svar fået. Har også oplevet flere gange at undersøgelser brænder sammen lige inden man er færdig med den så man ikke får belønning for den

10 décembre 2025

Igen og igen får man ikke sine…

Igen og igen får man ikke sine beløninger for deltagelse i undersøgelser, har påpeget dette mange gange til deres kundeservice, men de skriver bare standardsvar, utroligt at man skal færdiggøre en undersøgelse før man får af vide at man ikke er egnet.

7 décembre 2025

Ikke din tid værd, tro mig. Tæt på at være et rent scam.

Redigeret: Deres undersøgelser virker ofte ikke eller betaler ikke noget. Det nytter ikke at klage da de har sat AI på deres kundesupport der automatisk beder om oplysninger man allerede har givet, for derefter at afvise klagen.

Deres belønninger er nu også blevet ret elendige. 2kr for 18 minutter??? Mens priserne stiger rundt omkring os, og vi kan købe mindre for pengene, så stiger deres belønninger ikke tilsvarende, men de falder tværtimod, endda drastisk.

Der er bedre sider derude, det her er ikke min tid værd længere. De får også kun dårlige besvarelser til de belønninger, man får hvad man betaler for.

17 novembre 2025

Fin service efter fejl i skema

Ja, man bliver ofte hægtet af, når man ikke er i den målgruppe, en undersøgelse efterlyser. Det giver god mening.

11 juin 2025

slut herfra

Jeg har været medlem i mange år, og hat også tilkæmpet mig flere gavekort..MEN alt for tit bliver man frasorteret midt inde i en undersøgelse, ELLER undersøgelsen går ned når man har brugt måske 15 min. VÆRST AF ALT.. der kommer næsten daglige tilbud som "er dedikeret personligt til dig"... ex. her tl morgen var der en undersøgelse udsendt kl 8.45, og da jeg vil besvare 9.20 er der alligevel ingen tilgængelige.. dette er helt almindelig praksis.. jeg er nu såå træt af " ingen tilgængelige undersøgelser lige nu" selv om man lige har modtaget tilbuddet. Jeg har nu meldt mig ud, synes ikke det er seriøst måde at behandle min kostbare tid på, OG SÅ TIL EN ELENDIG RINGE LØN.

29 mars 2025

It does not make any sense

It does not make any sense. They require people for interviews who are happy to work for an hour to get rewarded with $2. And yet the interview quickly gets cut off when they find out that you are not a wealthy person. What is the whole thing worth then.

23 mars 2025

Super service.

Får mange mail med tilbud om spørgeskemaer, der så viser sig ikke at være tilgængelige. Har kontaktet kundeservice om andre ting, og fået et hurtigt og fint svar. Super service.

7 novembre 2024

man modtager ikke beløning for…

man modtager ikke beløning for spørgeskema som der bliver sagt.

“Tak for dine svar. Du opfyldte desværre ikke de ønskede demografiske kriterier eller forbrugervaner, som vores kunde var på udkig efter.”

Det giver jo ingen mening!

13 mars 2024

Ofte spild af tid

Man bruger en masse tid på omhyggeligt at udfylde skemaet for bare at blive frasorteret uden nogen kompensation for brugt tid, det føles nogen gange som om udbyderen får gratis oplysninger uden at betale

Jeg har kontaktet jeres support men der har jeg intet hørt - som sagt spild af tid

24 septembre 2023
Logo de Danske Meninger

Réponse de Danske Meninger

Hej,

Tak for din feedback! Vi tager alle kommentarer til os med henblik på fremtiden.

Du er velkommen til at kontakte vores medlemssupportteam via linket nedenfor for at rapportere eventuelle problemer eller bekymringer, du måtte have. Vores dedikerede team vil med glæde hjælpe dig videre så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen,
Teamet Danske Meninger Team