Danske Meninger er - efter min egen danske mening - et af de bedste forbrugerundersøgelses-"firmaer". Er der sket en fejl, synes jeg den hurtigt bliver rettet.
Lisez les avis des autres
Belønninger. vad fan biller i jer en jeg kan ikke få min Belønninger vis i ikke sender den kode med det nummer som stå på i kammer til at sende det til min e-mail eller ha kan jeg ikke skrive det p... Voir plus
Midt i en undersøgelse kunne jeg ikke komme videre. Skrev til kundeservice, som straks satte de penge ind på min konto, som undersøgelsen ellers ville have udløst. Ja, man bliver ofte hægtet af, når... Voir plus
Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt. Desværre er belønningerne elendige. Med max. 100kr på just-eat.dk så er halvdelen af beløben brugt på leverings omkostning. Da jeg oprettede konto på... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Danske Meninger er et markedsundersøgelsespanel, der tilbyder vores værdsatte medlemmer fantastiske belønninger og gavekort til gengæld for at deltage i undersøgelser. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot opgive nogle få oplysninger, og så begynde at optjene belønninger i dag.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
at det er altid nemt at gå til…
at det er altid nemt at gå til belønninger.
der er næste altid undersøgelser nogen mere spænende end andre.

Mega træls..,
Hver eneste gang der kommer en undersøgelse og jeg straks åbner side så er den tilgængelig
Ret så træks

Réponse de Danske Meninger
Fuc.k hvor er det her noget lor.t.
Fu.ck hvor er det her noget lor.t.
Jeg har i de seneste 45 min brugt på at svare på lor.te spørgsmål og hver gang siger den at det kan jeg ikke svare fordi jeg har svarede noget andet før. og på de 45 min kom jeg op på 56% færdig. Fu.ck jeg håber at det her lor.t bliver taget ned

Réponse de Danske Meninger
Noget er godt, andet er skidt.
Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt.
Desværre er belønningerne elendige.
Da jeg oprettede konto på siden, var gavekort til gavekortet.dk(nu gogift.io) et tilbud... det er fjernet :(

Réponse de Danske Meninger
Spørgerundersøgelse der ikke vil gå væk. Det er en spørgeundersøgelse
Der er en spørgerundersøgelse der ikke vil gå væk og jeg får ikke adgang til den. Der står bare der ikke er nogen til mig. Kan der være en fejl i min konto i kan rette eller er der en inde ved jer? Det har ikke noget med mit wifi og og firewall at gøre. Og der er ikke virus i min iPhone. Spyware og sådan noget. Ellers ville jeg se og mærke det. Det har været sådan i flere dage nu.

Réponse de Danske Meninger
Ja så er det min tur....jeg føler mig…
Ja så er det min tur....jeg føler mig total til grin,,ja over at svare på en masse spørgsmål for derefter at få at vide i ikke kan bruge mine svar...igen igen igen igen...og når jeg så skal se min indtjening ja så har jeg intet tjent og hvor er min konto???og mine penge???tager i grin på mig og alle andre???hvad er meningen med jeres adfærd,,,til alle andre,,brug ikke tid på at svare,,i for intet ud af det,,øv øv øv...

Total spild af tid
Total spild af tid. Havde efter utallige spørgsmål optjent 2,5 kroner.
Hver gang jeg klikkede på en undersøgelse skulle jeg besvare spørgsmål og blev så sendt til forsiden igen. Så man ved aldrig hvornår man besvarer en undersøgelse.

Réponse de Danske Meninger
Har netop tilmeldt mig i dag
Har netop tilmeldt mig i dag, udfyldt 01 spørgeskema, blev oplyst om at jeg havde tjent 5kr💲men de kom aldrig ind på min konto. Læste derefter trustpilot anmeldelser og melder mig ud nu.

Virkelig useriøst!
Virkelig useriøst!
Man svarer på nogle spørgeskemaer, giver sig tid og når man er færdig får man af vide, at man ikke er kvalificeret.. tror jeg har svaret på 5 stk. brugt over en time og tjent 2,5 kr. så kan det hele sku være lige meget…
Svaret lyder på, at demografien måske ikke matcher undersøgelsen, men man svarer på demografi i starten og får først af vide til aller sidst man ikke er kvalificeret.

Réponse de Danske Meninger
Har ca 60 kr på min konto dem tjente…
Har ca 60 kr på min konto dem tjente jeg de 2 første måneder. Nu har jeg været med i 6 mdr. og ikke tjent noget siden. Der kommer en gang imellem en mail med en besked på ny undersøgelse, når jeg så går ind på mailen, skriver den ingen undersøgelse til rådighed lige nu. Tænker der går en del år, før jeg når de 100kr 😂

Useriøst
Oplever mange gange at undersøgelsen crasher, lige når jeg er ved at være færdig med undersøgelsen. Så står der, at man kan klikke på linket igen, men det kan man ikke. Det er ret useriøst, og det virker som om det er bevidst, for de modtager nok mine svar alligevel og slipper for at betale.

Useriøst. Tidsspilde.
Et af mange "firmaer", der lokker med lettjente penge. Det eneste de har spurgt mig om er er oplysninger om MIG.
Har absolut ikke tjent noget, men spildt en masse tid.

Réponse de Danske Meninger
Mangler at få point for udfyldte…
Mangler at få point for udfyldte skemaer, Hvordan fås det?
John

Réponse de Danske Meninger
Kan ikke se hvormange point jeg har-…
Jeg Kan ikke se hvor mange point jeg har- ikke nogen link til min side, så derfor ikke noget log in- For dårligt- så gider jeg ikke at svare på noget- og ja som skrevet nedenunder her- så er det en sjælden oplevelse at se man har fået point.

Réponse de Danske Meninger
jeg har været medlem over flere omgange…
jeg har været medlem over flere omgange nu. 1 Der er alt for lidt undersøgelser, 2 der er alt alt for lang tid imellem undersøgelserne. 3 Som Rigtig rigtig mange Memmesker os har beskrevet. Så er der store problemer med at man Gennemfører undersøgelserne og så enten sker der fejl, Eller blir man i 99,9% af gangene slet ikke betalt / Krediteret for det arbejde man faktisk udfører for Danske Meninger. så jo blir betalt for de undersøgelser vi / Jeg Udfører. Jeg har snakket med ret mange og Kommentarene herinde taler desværre for sig selv. Mange som er eller har været Medlem af Danske meninger, siger det er sjældent at "Virksomheden" / Hjemmesiden faktisk betaler sine Medlemmer. jeg selv kan kun sige det samme. jeg Tonni Larsen tager kun udgangspunkt i min / mine egne oplevelser. Nu må vi så se om Danske Meninger har forbedret sig. Meen Jeg tvivler stærkt. Denne gang har jeg ingen undersøgelser modtaget endnu ? Og slet ingen til 50 Kr som Danske meninger selv reklamerer for. Jeg skriver da ikke min mail ind her 🤣 Så kan alle sende mig Spam / Flere falske mails. Nej tak. I er velkommen til at kontakte mig.

L’expérience Trustpilot