DanskSelskab ApS  Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Jeg har brugt DanskSelskab 2 år i træk. De er proffesionelle, proaktive og mest af alt, fleksible og forstående. Når jeg ringer eller skriver med dem, føler man at man bliver rådgivet af ligesinde... Voir plus

Har fået utrolig god service hos Dansk Selskab. Jeg havde en lille sag, som skulle ordnes, og de har leveret langt over forventning. Imødekommende folk og de var rigtig gode til at holde mig informe... Voir plus

1. Comptable
  2. Commissaire aux comptes
  3. Consultant
  4. Fondation

Écrit par l'entreprise

Dansk Selskab er… Etableret for at gøre en utraditionel forskel for de små og mellemstore virksomheder. Noget som skaber utraditionel vækst, grundet sparring, rådgivning og eksekvering. Vi er et digitalt hus, som udover at bogholde, stifte selskaber og udarbejde årsrapporter, ligeledes rådgiver omkring hvilke digitale processorer hvert enkelt selskab bør implementere i deres forretningsgang. Vi vil automatisere og eliminere manuelt arbejde og stadig opretholde høj kvalitet, hvilket betyder, at hvad der normalt ville tage 8 timer, nu kun tager 3 timer.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dansk selskab

Dansk selskab? Måske. Men revisorer er de ikke. Jeg har et holding selskab med ingen aktivitet overhovedet, og de formåede stadig at ødelægge hver eneste ting de har lavet. Magen til ringe revisorer og service skal man lede længe efter.

12 juillet 2022

Helt igennem tilfredse!

Helt igennem tilfredse.
Vi har brugt Dansk Selskab både til årsrapport samt anpartsoverdragelser. De har været professionelle, behjælpelige og har udført arbejdet som aftalt.
De får vores varmeste anbefaling.

1 février 2022

Service man ikke kan forvente!

Jeg har intet dårligt at sige om danske selskab.

Hver gang jeg har en problem stilling så løser de den og selv om jeg ændre mening undervejs så skal jeg ikke betale ekstra.
Både Kim og Martin gør fremragende job i at levere super hurtig service!
Kan kun anbefale dem!

17 août 2021

Jeg skifter aldrig væk.

Når jeg ringer eller skriver med dem, føler man at man bliver rådgivet af ligesindede og det giver mig en stor tryghed. Kan varmt anbefale DS til alle selvstændige. God pris, Effektivt og rar process, fantastiske mennesker!

11 juin 2021

Et mere engageret selskab findes ikke!

Victor og hans hold er yderst professionelle, grundige og hurtige, de kommunikerer altid klart og tydeligt. Man kan altid ringe til dem, hvis man har både små og store spørgsmål. Og så er de bare utrolige rar og behagelige personer, at arbejde sammen med. De stærkeste anbefalinger her fra!

12 avril 2021

Har altid min ryg!

Jeg har jaevnligt brugt Victor og DanskSelskab, siden de første gang løste en akut-opgave for mig for efterhånden nogle år siden, og det bliver jeg ved med.

Hos Victor og rov har jeg til dato ikke haft de ubehagelige oplevelser, man desvaerre jaevnligt har hos andre firmaer i branchen.

Jeg har derimod fået grundig vejledning og proaktiv rådgivning og har altid følt mig i trygge haender ved at overdrage ansvaret til DS.

2 avril 2021

Utroligt god oplevelse med…

Utroligt god oplevelse med Danskselskaber! Jeg har flere gange været for langsom til at sende de ting jeg skulle men de er altid hjælpsomme og levere en bedre service end man kunne regne med selv når man ikke er så medgørlig at arbejde med

9 mars 2021

Fantastisk service ved Dansk Selskab

Fantastisk service ved Dansk Selskab. Jeg har selv benyttet mig af dem igennem en længere årrække og henviser ofte kunder til dem, da jeg ved, at de kommer i trygge hænder hos Victor og Kim.

Varm anbefaling herfra!

8 mars 2021

Top, top, top kundeservice!

Imødekommende folk og de var rigtig gode til at holde mig informeret under hele processen, så jeg vidste, om alting gik, som det skulle.

8 mars 2021

Efter min tidligere revisor har stilt…

Efter min tidligere revisor har stilt ben for mig havde jeg faktisk tabt tilliden til revisorer. Efter en samtale med en flink mand fra danskselskab gav det mig håb igen. Godt nok med lav forventning. Der gik ikke mange uger før jeg havde ro i maven igen. Tak!
Mine varmeste anbefalinger til jer. 😉

28 décembre 2020

I had them as accountant for 5 months

I had them as accountant for 5 months, and only one person contacted me in this time I was there.

Service is OK, but I dont feel I get value for money, and that is why I am changing.

I have found a new company to work with. I am paying the double to the new accountant, but I know the more-price is also for the service which will make me stress free and I have the whole company as accountant and not only one person.

S.P Service

26 décembre 2020

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. De overholdte ikke en eneste deadline og i sidste ende viste det sig de havde lavet fejl i min selskabsskat. Vælg et andet firma hvis i vil sove trygt og uden bekymringer.

11 décembre 2020