Har haft en del problemer med min stationær der overopheder på cp'en. Fik instaleret vandkøling, og det har ikke kun vist sig at hjælpe markant på varmen, men gpu'en rer heler ikke længere begrænset a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god service på reperation vores bærbare gamer-pc. Meget kompetent hjælp og god kommunikation om alt. Derudover havde de lige opdateret det vigtigste spil, som ekstra service.
L'entreprise a répondu
Vi havde adskillige problemer med internettet og vores fjernsynsforbindelser ( alt var "nede"). Vi ringede , fik fat i Andreas, han kom dage efter! Han løste opgaven hurtigt og yderst kompetent - i... Voir plus
Har altid fået god behandling hos Datagaarden, altid hjælpsom betjening enten det er ved køb eller fejl af produkter. Eksempel da Wifi antenne i skærm var knækket, det tog 3 dage så var den... Voir plus
Salg og service af EDB udstyr til erhverv og private
Sdr. Ringvej 44, 6000, Kolding, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Fagligt gode medarbejdere og de er gode til at hjælpe - hvilket begrunder de 3 stjerner. Grundet den lave vurdering er, at de ikke leverer/får varer hjem som lovet (flere dages afvigelse) hvilket i vores tilfælde er dyrt og derfor ekstra irriterende, samt manglende encitament i at finde alternative løsninger der er hurtigere deraf.
Edit: Vi fandt en løsning. Gode til at reagere når man påpeger noget man er utilfreds med.
Faglig gode medarbejdere og god kundeservice. Ikke sidste gang jeg kommer der :-)
Vielen dank für die freundliche und kompetente Hilfe und für den angebotenen Kaffee.
Mange tak, two tourister fra Tyskland
Jeg er en glad kunde, der altid får god service og er kommet der i mange år. Siden 1999
Vi har gennem flere år været kunde i Datagården - og for nylig var der lagt op til investering i både ny computer, ny printer og ny vaskemaskine. Samtidig havde vi et PC nedbrud, som vi også konsulterede Datagården om. Vi taler med Hr. Direktøren selv - Jes - og vi laver en aftale om udskiftning af vores nuværende printer, som vi købte samme sted til en sum af 10.500,- 7 år tidligere. Printeren er meget lidt brugt - og lever ikke op til vores behov. Den er for nylig udskiftet med farvetoner og ny printerrulle. Altså tiptop i orden. Vi indleverer en PC til reparation - og aftaler med Jes, at vi kommer lørdag for at høre, hvad der er muligt med PC'en og samtidig handle ny computer og printer. Imidlertid er Jes taget på skiferie og ikke til at træffe, da vi ankommer. Han har skrevet i deres interne CRM-system, at der kan gives tilbud på vores printer på 500,- mod køb af en ny printer til ca. 35.000,- !!!? Så er det, vi bliver lidt lange i ansigtet. Jes har altså fuldstændig glemt, at vi havde en aftale om at mødes - selv om vi talte sammen på telefonen ugen før, og han har ligeledes glemt, at han 4 uger tidligere viste os en Brother printer til mellem. 2.500-5.000,- og sagde, at han måske kunne give små 1.000,- for vores gamle printer. Bevares … Måske er der noget, der er misforstået undervejs … Den pågældende medarbejder fanger Jes på telefonen - hvor han mener, at vi havde aftalt fredag. Fred være med det. I vores kalender stod lørdag. Det er også ok, at Datagården ikke evnede at løse vores PC-problem. Men noget helt andet er, at man som forretningsfører fornærmer os med nu pludselig kun at tilbyde 500,- i bytte for vores relativt dyre printer, hvor der tilmed medfølger en helt ny farvetoner, der ikke engang er pakket ud - og som han videresælger for 1.299,- .. og så oven i købet noterer, at vi skal købe en ny til 35.000,- !? Efter at have knoklet den gamle printer ned fra førstesalen, ud i bilen, til Kolding, ind i butikken i forventning om, at vi skulle hjem med ny printer og diverse andet udstyr - så pakkede vi pænt sammen igen. Hos Datagården glemmer man åbenbart hurtigt, på trods af, at man tilsyneladende er i besiddelse af et CRM-system. Jeg er normalt tilhænger af at støtte de små lokale - men her må jeg sige, at vi fremover nok søger at blive bedre betjent og serviceret i et noget større foretagende ude ved Kolding Storcenter. Det er ikke altid, det betaler sig at gå til hovedet i en virksomhed og Datagården har hermed bevist, at de ikke er i stand til at gøre en forskel på et helt afgørende parameter, hvor de netop skulle distancere sig for at vinde kampen mod de store.

Réponse de Data Gården A/S
Har altid fået god behandling hos Datagaarden,
altid hjælpsom betjening enten det er ved køb eller fejl af produkter.
Eksempel da Wifi antenne i skærm var knækket, det tog 3 dage
så var den klar igen. Føler mig altid i gode hænder hos Datagaarden
Kanon Butik, altid med venligt Personale :) altid et besøg værd.
DERIMOD har jeg dårlig erfaring som elgiganten det kan tage over 4 uger inden man får Pc retur
og retur med ødelagt recovery partition på HD
De er altid i godt humør og smiler når man kommer og vil købe noget
Jeg syntes at jeg få en rigtig god service fra jeg kommer til jeg går. Har ikke fortrudt nogle af de køb jeg har gjort, da de er gode til at forstå mit behov. Det lettere for mig at træffe det rette valget.
Jeg har altid fået god rådgivning og en super service når jeg har handlet med Datagaarden. Det gælder både når jeg ringer til Datagaarden og når jeg kommer ind i butikken.
Købte 26-9-2014 et Zyxel produkt hos datagården i Kolding. Betalte 1732 kr incl. opsætning af produktet. Fik efter ganske kort tid problemer med andre trådløse produkter i hjemmet, snakkede med noget personale i telefonen som kunne fortælle, at den frekvens systemerne køre på godt kan forstyrre hinanden, så turen fra Vejen til Kolding måtte tages for at få "nulstillet" Zyxel systemet. Da jeg fysisk var i butikken blev jeg mødt med en nedladende tone fra sælgeren om, at det havde han aldrig hørt om. De nulstillede dog systemet uden beregning. Her under tre måneder efter købet, driller systemet igen og jeg dum som jeg er, trykker på en helt synlig og let tilgængelig reset knap på siden af adapteren, dette har resulteret i at systemet slet ikke virker mere. Jeg ringer til datagården lørdag d. 13-12-2014 og taler med en medarbejder, jeg får det indtryk at det med reset knappen er et velkendt problem for dem, medarbejderen giver mig også indtryk af, at jeg jo trykkede på knappen fordi der var noget galt med systemet. Jeg bliver bedt om at komme ind i butikken til en anden medarbejder og så kan han hjælpe med en ny opsætninig af systemet. Onsdag d. 17-12-2014 møder jeg op i butikken med systemet i hånden og bliver mødt af en medarbejder, jeg sætter ham ind i problematikken og det skulle jeg aldrig have gjort, hvis ikke hele miseren var min egen skyld, så måtte det være mit internet det er galt med, jeg skulle i hvert fald betale de 275 kr for en ny opsætning, jeg prøvede at forklare hvilke indtryk jeg havde fået i mine samtaler med de forskellige medarbejdere og sælgeren var rundt at spørge om der var nogen der mente det skulle gøres gratis og det var der ikke.
Jeg vil rigtig gerne betale for opsætningen af systemet, bare ikke i jeres butik, jeg har kun en gang tidligere mødt så arrogant og nedladende en sælger og det var en brugtvognsforhandler, jeg måtte rød i kinderne forlade jeres butik med uforrettet sag og mit dyrt indkøbte system virker stadig ikke. Jeg har aldrig tidligere skrevet negative anmeldelser af nogen butikker, men denne her oplevelse har sat sig sine spor.
Har været kunde ved Datagården i mange år. Har altid haft en positiv oplevelse i butikken og fået den hjælp jeg havde behov for. De er hurtige ved reparationer og ringer hvis der er tvivlsspørgsmål. Kan klart anbefales.