Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter 3 måneder gik min harddisk i stykker, jeg reklamerede over den, og DCS ville gerne refundere pengene for varen. Dog var samme harddisk steget lidt over 3x i pris, så jeg skulle betale flere... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter over 16 års samarbejde og indkøb ved DCS føler man sig noget trådt over tæerne, når private kan gå ind på Compumail.dk og købe de samme varer til lavere pris! Tilmed får de fri fragt, hvor vi sk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi modtog en mobil bredbåndsrouter Da vi skal bruge den og sætter simkort virker den ikke der kommer intet signal Jeg sender varen retur midt maj og først her juli måned får vi følgende svar Ve... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig/grov/ulovlig samt uprofessionel Magen til dårlig og uprofessionel opførelse kan man ikke finde, og de tror man kan kører sine egne regler og love i et retssamfund. 2018 lov om kortg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. Grossiste en ordinateur

Écrit par l'entreprise

Hos DCS ApS har vi eksisteret siden 1994 og har løbende udviklet os, til hvor vi er i dag: nemlig som én af Danmarks største IT-distributører og -leverandører.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Godt

Gode priser, godt udvalg og fremragende service

10 septembre 2012

Kunde gennem 3 år

Jeg har haft virksomhed med bl.a. IT service i en periode og har handlet ret meget hos DCS igennem den tid.

Jeg har haft ét produkt til RMA, der har ingen problemer været. Med alle andre ordrer jeg har gennemført hos dem har leveringen været på min adresse dagen efter.

Derfor får de topkarakter fra mig.

19 avril 2011

Super - altid på lager

Som selvstændig erhvervsdrivende indenfor IT-branchen er det en fornøjelse at handle hos dcs.

Det er en kæmpe fordel at de stortset altid har alt på lager. Et forbi lageret et par gange om ugen - og de er altid flinke.

Vil dog gerne opfordre folk, der ikke ved noget om IT om at ringe til salgs afdelingen i stedet for at forsøge at få vejledning i butikken. Det er et lager - og ikke et rådgivningscenter ;-)

10 mars 2011

hurtig levering, fin service

Har handlet flere gange hos DCS, sidst da jeg skulle bruge et par Nintendo DSi XL. Da modtageren ønskede en anden farve, blev den returneret og en ny fremsendt indenfor 1-2 dage.

De gange jeg har handlet, har det været på grund af prisen for det enkelte produkt, hvor altså DCS var billigst.

Har haft et par mail dialoger med spørgsmål, som også er blevet fulgt op på pronto.

17 août 2010

15 år som kunde

Efter at være kunde ved DCS efter ca. 15 år kan jeg kun være tilfreds med det firma ellers ville jeg jo ikke blive der som kunde.
Jeg har kun 2 gange ikke været enige med dem angående deres afgørelse ved RMA sager, men der er altid fundet en løsning, omvendt har de også på nogle områder været til en stor hjælp, når et bundkort er leveret fra fabrikken og sendt ud med fejl, som fabrikken ikke var klar over.
Generelt så er det et firma der kan anbefales, ville dog gerne tilbage til de første år hvor der ikke var så mange ansatte og vi kunne side i køkkenet og få et kop kaffe inden alle vare var pakket.

20 mai 2010
Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og hurtig levering men langsom behandling af reklamation

Jeg har købt en del udstyr hos dcs til god pris og med hurtig levering. En levering havde transportskade og blev returneret til DCS. Det tog 2 uger at behandle sagen og det er for land tid og der bør strammes op.
Jeg handler der stadig og vil blive ved med det, men der bør strammes op på deres RMA

Alexander Aagaard

21 novembre 2009
Noté 4 sur 5 étoiles

bruger dem meget ofte og de sætter deres service ind på hurtig levering.
Ville have givet 5 stjerner, men har oplevet små detaljer (gik lidt for hurtigt)
Men ingen problem i det, det retter de dog uden bøvl.

18 mai 2009

Super leverandør

Har handlet med dem i over 10år, tidligere var de super.

Men de håndtere RMA nogle gange lidt tvivlsomt, og der går lidt for meget matadormix i tilbudene nogle gange.

2 avril 2009
Noté 3 sur 5 étoiles

Altid levering til tiden

Handler en del hos DCS. Der er altid levering til tiden. Har desværre haft lidt problemer med dem i forbindelse med RMA hvos de ikke ville tage varen retur. Fik leveret en Harddisk boks uden lader.

11 février 2009

Thumbs up

Jeg har aldrig oplevet problemer fra DCS.

Hverken ved forsendelse eller afhentning har der været ballade med dem. Jeg anbefaler varmt.

29 janvier 2009

Hurtig og stabil

Har brugt dem i mange år, og hver gang fået hurtig levering. Også rigtig god behandling ved reklamationer.

14 décembre 2008

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus