Lisez les avis des autres
supergod klinik med profesionelle og venlige ansatte De gør præcis, hvad der dkal; hverken mere eller mindre Stor troværdighed og tillid
Hej Alle Selv kommet i klinikken siden 2010 Tandstatus var ringe, men "VUPTI" og den blev G O D ..endda Super God faktisk 🙂 ...og dét kommer ikke ud af den blå luft.... Voir plus
En varm anbefaling til Østerbro Tandlægecenter og ikke mindst til Daniel, som er super professionel og yderst kompetent til sit arbejde. Han og det øvrige team møder dig altid med et varm smil. En for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Østerbro TandlægeCenter/De5smil – din lokale tandlæge i København. Vi stræber efter at give dig og alle vores patienter en enestående oplevelse og behandling hver gang, du besøger os. Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk, og vi har hjulpet mange med at overvinde deres frygt. Hos os kan du forvente 100% smertefri behandling, så du behøver ikke at bekymre dig om smertefulde procedurer. Vores receptionister, klinikassistenter og tandlæger vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas under hele dit besøg.
Coordonnées de contact
Hans Knudsens Plads 2, 2100, Østerbro, København, Danemark
- 39202320
- info@de5smil.dk
- www.de5smil.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
God og tryg oplevelse
God og tryg oplevelse. Jeg havde min 7 årige datter med som fik svar på alle sine spørgsmål mens jeg fik ordnet min tand
supergod klinik med profesionelle og…
Stor troværdighed og tillid
Ilirida er til 10 stjerner
Ilirida er suverænt den bedste tandlæge jeg har haft : opmærksom, kan sit håndværk
Hos Østerbro tandlæge gør de altid den…
Hos Østerbro tandlæge gør de altid den største indsats for at man føler sig godt tilpas som patient - også når man ikke kan lide at gå til tandlæge. Et professionelt, dygtigt tandlægehus, som jeg giver mine bedste anbefalinger.
Altid god oplevelse at være hos de fem…
Altid god oplevelse at være hos de fem smil
Bliver altid taget godt imod og der…
Bliver altid taget godt imod og der højt til loftet når man har særlige ønsker:) bruger kun Lazar som er utrolig tålmodig
Altid venligt personale og dygtigt…
Altid venligt personale og dygtigt tandlæge-Ilirida Krasniqi.
God rådgivning
God rådgivning - bliver aldrig overtalt til behandlinger der ikke er nødvendige.
Kan et tandlægebesøg blive en…
Kan et tandlægebesøg blive en fornøjelse?
At blive hjulpet af Østerbro Tandlægecenter er i hvert tæt på!
Altid positive og professionelle medarbejder og de finder altid gode tider. Til og med akutte tider.
Østerbro Tandlægecenter er et komplet cirkus forklædt som tandlægeklinik.
Der er nul styr på noget som helst. Sekretæren er decideret uduelig og fatter åbenlyst ikke en skid. Jeg er blevet booket til gentagne “kontroller”, selvom jeg skulle have konkret behandling. Det er ikke en fejl: det er systematisk inkompetence. Man får seriøst fornemmelsen af, at de bare trykker tilfældige tider ind i kalenderen og håber på det bedste.
Og så kommer vi til det mest absurde: Tandlægen siger ligeud i mit ansigt, at jeg ikke skal betale for et røntgenbillede. Kort tid efter dumper der selvfølgelig en regning ind på 171,94 kr.. Altså hvad? Enten lyver I, eller også aner I ikke, hvad I selv laver. Begge dele er totalt uacceptable.
Kommunikationen er elendig, overblikket eksisterer ikke, og faktureringen virker som noget, der er styret af en blind abe med et Excel-ark. Man bruger mere tid på at rydde op i deres rod, end de bruger på faktisk at levere en professionel ydelse.
Det her er sidste gang, jeg nogensinde sætter mine ben der. Hvis du forventer bare minimum af professionalisme, ærlighed og kompetence, så hold dig langt væk. Østerbro Tandlægecenter er spild af tid, penge og tålmodighed.
Beste behandling til dato
Beste behandling til dato.
Så er det ingen gang "løgn"
Super godt oplevelse
Super godt oplevelse
Hende den lyshåret var super sød, og havde flot hår
Jeg blev behandlet af lazar
Jeg blev behandlet af lazar, som var super sød og imødekommende og god til folk der har tandlægeskræk
Han taler en igennem forløbet og fortæller at man altid bare kan sige pause og så får man den
5/5 herfra
Fantastisk oplevelse hos Lazar
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos denne tandlægeklinik. Servicen er i top, og personalet er virkelig søde og imødekommende. Tandlægen, Lazar, som lavede min tand, er utrolig dygtig og meget behagelig at være hos. Han tog sig god tid, var mødekommende og leverede et virkelig flot stykke arbejde. Jeg føler mig i de bedste hænder hos ham og resten af teamet. Kan varmt anbefale klinikken!
God service og dygtig 🩷
Altid en god oplevelse
Endnu engang tak til Maja. Behageligt og trygt at få behandling af hende. Sød og smilende altid. Og hun kan sit håndværk til UG. Rita
Godt sted!
Har kun haft gode oplever i denne tandlæge klinik, de tager sig god tid til en og er meget professionelle. Har været hos tandplejer Lasse og kan kun anbefale ham!! Så sød, dygtig og man får kun lyst til at komme afsted selvom man har lidt tandlæge skræk.
Karoline er utrolig behagelig tandlæge
Karoline er utrolig behagelig tandlæge. Følte mig meget tryg i hendes hænder under hele forløbet
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.