Decadeaukaart Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een logge irritatie machine. Giftcards zijn al waardeloos, maar deze logge trage onbereikbare firma spant toch wel de kroon. Direct omwisselbaar bij 5000 winkels is NIET waar, je moet eerst je kaa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een De Cadeaukaart omgewisseld voor een € 50 tegoed bij Zalando. De bevestiging hiervan heb ik via de mail ontvangen, maar de digitale cadeaukaart niet (ook niet in de spam mail). Voor het invu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Is NIET direct te besteden, je moet hem inwisselen voor een andere kaart enzo heel veel gezeur. Daarnaast werken sommige winkels die op de kaart staan niet eens meer mee. Meerdere keren in een winkel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

NIET KOPEN! Ik kreeg een gedeactiveerde kaart en heb weken moeten mailen hem geactiveerd te krijgen. Meest waardeloze klantenservice ooit. Activatie was al niet meer van toepassing want wilde mijn gel... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer misleidend

Zeer misleidend. Voor 3 collega’s cadeau kaarten gekocht t.w.v. 125 euro per stuk. Deze kaarten worden ook bij Primera verkocht. Je ziet allemaal afbeeldingen van verschillende (web-) winkels op de kaart staan waardoor je aanneemt dat deze kaart breed inzetbaar is. Vrijwel geen van deze winkels zijn (nog) aangesloten. Online tot maximaal 50 euro te besteden vanwege een wet tegen witwassen. Fysieke winkels is een zeer beperkte selectie. Zelfs hun eigen site is niet actueel. Let op. Er is ook nog verschil in cadeaubon.nl en decadeaubon.nl waar ik het hier over heb.

3 décembre 2024

geen kaart ontvangen

Ik heb een Decadeaukaart ingewisseld voor een andere kaart, tw een Bijenkorfkaart. Heb een bevestigingsmail ontvangen maar geen nieuwe bijenkorf kaart in mijn mailbox. Ook niet in de spamfilter. Wel een goede bevestigingsmail ontvangen en ook n melding dat de transactie is gelukt.
Een paar keer gemaild maar ik moet bij de bijenkorf zijn, en zij kunnen mij niet helpen. Hebben wel het geld ontvangen en vervolgens kun je fluiten naar je bon… geld kwijt. Wat een aanfluiting.
Bij de bijenkorf krijg ik n melding dat ik bij decadeaukaart moet zijn en zo word ik op en neer gestuurd.
Geen decadeaukaart meer voor mij.

21 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

giftcard not received, terrible customer service

giftcard not received, terrible customer service.

I contacted customer service after attempting to receive a Decathlon giftcard while actually waiting in the store. I gave up after 30mins and paid cash. I contacted customer service several times since then and still, now 1 month later I have not received the email with the giftcard. Only a response telling me to check my junk email, which of course was the first thing I had already done. It is not there. I dont think they have any intention of sending me the giftcard or they have so many complaints they cannot answer them all.

8 août 2024

Gedoe!

Online verzilverd voor een Bijenkorf cadeaubon, nooit een mail gehad hiervan dus leek de transactie niet geslaagd. Vervolgens was de 50 euro die op mijn kaart stond ook weg, heel vreemd. Hiervoor contact gezocht middels het contactformulier op hun website, geen gehoor na drie weken.
Nu hang ik al 10 minuten aan de lijn en in de wacht.. werkt niet prettig, wat een gedoe..

Update juli 2024: Het zou uitgezocht worden en ik zou terug gebeld worden, niks meer gehoord. Ik ga dus zelf maar weer eens contact opnemen.

30 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

DECADEAUKAART.NL voor mij NOOIT meer!

DECADEAUKAART.NL voor mij NOOIT meer!
Decadeaukaart.NL voor mij nooit meer. Als je de pincode probeert de krassen gaat deze gelijk weg. Dat is makkelijk verdienen voor "Decadeaukaart.nl". Wie mij nog een een DEcadeaukaart.nl wil geven krijgt die gelijk terug! ik weiger die in ontvangst te nemen. Geef liever gewoon een enveloppe met geld in plaats van deze onzin.

Update 15 april 2024: Inmiddels 16 dagen geleden een scan gestuurd naar decadeaukaart.nl maar geen reactie gekregen. Ik vermoed dat het traineren van het teruggave proces een onderdeel is van de bedrijfsfilosofie van decadeaukaart.nl Mensen geven het zo snel op om moeite te doen voor relatief lage bedragen. In mijn geval 15 euro waar ik dus al veel tijd en energie en ergernis in heb gestoken. Ik vind het ruiken naar oplichting!

Update 17 april deze dag mail gekregen van DEcadeaukaar.NL 2 dagen geldig waarmee ik 20 euro zou kunnen verkrijgen. Wat ik probeerde ik kon die 20 euro niet verzilveren dus weer protocol doorlopen en aan decadeaukaart.nl kenbaar gemaakt dat hun cadeau niet werkte. In alle mail mijn telefoonnummer VERMELD Vandaag 6 mei geef ik de hoop op dat ik ooit mijn gekregen decadeaukaart.nl kan verzilveren.

Laatste update 24 mei 2024! De wonderbox wonderen zijn de wereld nog niet uit. Vandaag was het tegoed op mijn rekening bijgeschreven.

Decadeaukaart.nl is GEEN cadeau!

LET OP! Cadeaukaart.nl zonder "DE" is een andere kaartuitgifte. Kaart lijkt kwa kleur en vorm veel op DEcadeaukaart maar is een andere maatschappij!. Van .cadeaukaart.nl wel reactie gehad op mijn ten onrechte geplaatst review op Trustpilot.nl.

17 mars 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus