4,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Ze denken met je mee

We wilden enkele items bijbestellen die we eerder dit jaar ook al hadden besteld. Helaas bleek een deel van de bestelling niet meer op voorraad te zijn. Het team van DeHorecaBazaar dacht actief mee naar mogelijke oplossingen. We werden snel en uitstekend geholpen, met een heel aangename communicatie via mail. Dat appreciëren we enorm.

24 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd en super service

Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd. Was al 4 maanden lang in huis (was onderdeel kerstpakket) en bij maken pakket bleek er toch 1 stuk te zijn. Na mail overleg kreeg ik ondanks dat het al 4 maanden binnen was toch gratis een nieuwe opgestuurd. Superservice vind ik dat want dat hoeft een bedrijf niet te doen.

23 décembre 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi Ingrid, Bedankt voor je review. Superfijn dat alles netjes is opgelost en je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk tot een volgende keer!

Klantvriendelijk en snel

Superfijne communicatie en klantvriendelijk. PostNL was mijn pakketje kwijt, maar ik had het vlug nodig voor een feestje. Geweldig dat Horeca Bazaar het netjes opnieuw heeft opgestuurd ondanks dat het niet eens hun fout was. Zeer tevreden, echt een aanrader hoor :)

5 décembre 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi Pleun, Topreview, daar zijn we trots op 😊 Dankjewel!

Makkelijk en snel!

Snelle levering en duidelijke communicatie! Kon makkelijk bestellen via de website en de volgende ochtend was binnen.

18 décembre 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi Zara, Superfijn om te lezen, bedankt voor de 5 sterren!

Goede prijs en snel

Bestelling geplaatst tegen de avond, bestelling volgende ochtend op de stoep. Goede prijs-kwaliteit. Gewoon goed!

26 novembre 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi Luc, Superfijn om te lezen, bedankt voor de 5 sterren!

Aanrader

Ik heb hier onlangs een bestelling gedaan voor onze kerstborrel.
Prima aanbod met een nette en snelle levering en fijne communicatie. Zeker een aanrader!

20 décembre 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi Mitchel, geweldig om te horen dat je zo tevreden bent, dank je wel!

Fijne zaak

Fijne zaak, alles wat we nodig hadden konden we hier zo krijgen en was snel in huis. Wij blij en onze gasten genoten van het feest

13 décembre 2025

Hi Roxcana, Top! Fijn dat alles naar wens was, dank je wel ⭐⭐⭐⭐⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier meerdere keren besteld en…

Ik heb hier meerdere keren besteld en elke ervaring was top! Altijd op tijd geleverd, duidelijke e-mails en alles netjes verpakt. Het voelt elke keer weer betrouwbaar en zorgeloos.
Een webwinkel die echt waarmaakt wat ze belooft!

5 décembre 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi, hier worden we blij van 😊 Dank voor je 5 sterren!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestel een zwembad en toen liep het ernstig mis door jullie

Ik bestel een zwembad en er staat: levering tussen 8 en 9 augustus. Uiteindelijk werd er pas geleverd op 11 augustus. Toen ik het zwembad aan het vullen was merkte ik verschillende plassen water, lees, gaten in de liner. Bol kan niets doen want het is bij de partner, lees jullie, dat ik moet zijn, namelijk Brego Entertainment Group in Nederland. Verschillende telefoons later nog steeds geen oplossing behalve dat ze me niet geloven. Is het jouw zwembad wel? Ik zie geen gaatjes op de foto? Etcetera. Ik word wandelen gestuurd en niet geholpen. Ongelooflijk!
Jammer dat ik reeds betaald heb en ik zal 2, nee, 100 keer nadenken vooraleer ik nog iets bestel via jullie!!

11 août 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk absoluut niet onze bedoeling geweest. Onze oprechte excuses daarvoor.

Ik hoop dat ik dit alsnog netjes voor je kan rechtzetten. Dank je wel voor het laten weten, en nogmaals excuses voor het ongemak.

Noté 2 sur 5 étoiles

Een zwemband eenhoorn voor mijn dochter…

Een zwemband eenhoorn voor mijn dochter besteld. Afmetingen volgens website zouden zijn: 107 x 58 cm. Heb de band opgeblazen en hij komt nog niet eens op de helft, niet 107 cm lengt maar 51 cm!!! Heel jammer dat ze de afmetingen niet correct vermelden. De zwemband is nu niet geschikt voor ons.

25 juin 2025

Hi Lotte,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de zwemband die je hebt ontvangen niet overeenkomt met de afmetingen die op onze website stonden. Dat is niet de ervaring die we willen meegeven, en daar balen we van.

Het lijkt erop dat je een verkeerde zwemband hebt ontvangen, onze oprechte excuses daarvoor. Ik heb inmiddels je e-mailadres opgevraagd zodat ik persoonlijk contact met je kan opnemen en samen met je naar een passende oplossing kan kijken.

Behulpzaam en adequaat

Voor het eerst bij dit bedrijf een bestelling gedaan. Door mijn eigen fout een verkeerde betaling geselecteerd tijdens het bestelproces waardoor het dubbel gefactureerd werd. De behulpzame klantenservice heeft het snel en pijnloos opgelost. De bestelling werd overigens prima en rap geleverd.

3 février 2025

Réponse de Dehorecabazaar

Hi Leila, Super om te lezen, bedankt voor je vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bereikbaar en prima levering.

Goed bereikbaar voor overleg. Meegedacht om alles op tijd geleverd te krijgen. De levertijd voor promotiemateriaal was niet duidelijk op de site, waardoor we aan de late kant besteld hadden, maar toch alles op tijd binnengekregen.

9 juin 2023

Réponse de Dehorecabazaar

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent 🙌

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus