Ballonnenshop Avis 341

4,6

Top Klantenservice! Door eigen toedoen was het opzetstuk van de heliumtank gebroken. Toen ik vroeg of ik deze ook los kon kopen is deze gratis toegestuurd door Ballonnenshop.nl

Ballon prima op tijd bezorgd. Hij was niet echt strak vol helium bij bezorging en liep sneller leeg dan verwacht. De Ballonnenshop vond dat heel vervelend, is ons tegemoet gekomen en heeft het prima... Voir plus

Alles goed gedaan. Zondagavond besteld en maandagochtend om 7.50 uur al bezorgd. Netjes zoals besteld, goed en leuk verpakt. Echt ongelofelijk. Wat een fijn bedrijf. Complimenten.

Onze ballon was lek toen we hem kregen Gemaild eigenlijk gelijk antwoord Volgende dag al nieuwe ballon gekregen echt super!!!!!

1. Magasin d'articles de fête

Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.

4,6

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Top Klantenservice!

Top Klantenservice!

Door eigen toedoen was het opzetstuk van de heliumtank gebroken.

11 mai 2026

Op tijd bezorgd, prettig in contact.

De Ballonnenshop vond dat heel vervelend, is ons tegemoet gekomen en heeft het prima opgelost.
Prettig in contact.

6 mai 2026

Beste Caroline,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat de ballon op tijd is bezorgd, maar wat ontzettend jammer om te lezen dat deze niet mooi vol bleef en al zo snel leegliep. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en is absoluut niet de kwaliteit waar wij voor staan.

Dit komt gelukkig eigenlijk bijna nooit voor en daarom gaan wij ook direct onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Wij nemen persoonlijk contact met u op om dit netjes op te lossen. We sturen graag een nieuwe ballon op of kijken samen naar een andere passende oplossing.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Super goed!

Na een gemeld probleem door vervoerder (waar ballonenshop niks aan kon doen) is het door de balonnenshop fantastisch opgelost! Complimenten

3 mai 2026

Beste L,

Bedankt voor uw review.

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de ballon pas dagen later en ook nog beschadigd is geleverd. Dit mag echt niet gebeuren en is absoluut niet de service waar wij voor staan.

Wij gaan altijd voor de beste service en beantwoorden normaal gesproken iedere dag al onze berichten en e-mails. Juist daarom vinden wij het extra jammer dat dit in uw situatie zo is verlopen, want dit is echt niet hoe het normaal gaat.

Wij gaan direct persoonlijk contact met u opnemen om dit netjes met u op te lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Topbedrijf. Snel, netjes en prachtig

Alles goed gedaan.

3 mai 2026

Goede klantenservice

Er waren wat problemen met de bezorging, maar dit is op een uitstekende manier opgelost.
Er werd meteen contact gezocht en dat geeft mij als klant voldoening. Zijn veel bedrijven waarbij het heel lastig is om gehoor te krijgen.

1 mai 2026

De heliumtank is echt slecht

De heliumtank is echt slecht. Ballonnen opgeblazen 2 uur voor een herdenkingsdienst. Na die 2 uur waren er nog maar een paar die er goed uit zag, meer niet dan weg ze lagen gewoon op de grond. Echt heel jammer. Dus die heliumtank zou ik niemand aanraden.

Productcode 2804291000
50 ballonnen heliumtank

28 avril 2026

Beste Liesje P,

Bedankt voor uw bericht en wat vervelend om te horen dat de heliumtank niet naar verwachting heeft gewerkt. Dat is natuurlijk erg jammer, zeker gezien de gelegenheid waarvoor u de ballonnen nodig had.

Wij krijgen hier eigenlijk zelden klachten over en normaal gesproken blijven de ballonnen lang zweven. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk om dit goed uit te zoeken.

We kunnen uw bestelling alleen helaas niet direct terugvinden in ons systeem op basis van de informatie die we nu hebben. Zou u ons misschien een e-mail kunnen sturen met uw bestelgegevens (bijvoorbeeld ordernummer of het e-mailadres waarmee u heeft besteld) naar klantenservice@ballonnenshop.nl? Dan gaan we dit direct voor u nakijken en zorgen we voor een nette oplossing.

Alvast bedankt voor uw moeite en nogmaals onze excuses voor het ongemak.