Desenio Avis

10 473
TrustScore 4 sur 5

3,9

Jeg ender alltid opp hos Desenio når jeg skal finne kunst til hjemmet. 🤍 De har så mange fine motiver og et stort utvalg i ulike stiler, så det er alltid noe som passer. Det eneste jeg virkelig sav... Voir plus

L'entreprise a répondu

Synes di størte tre rammene var ekstremt vanskelig og jobbe med og få bildet inni. Har bestilt godt over 15bilder og rammet hos dere. Bruker 2min og ta av alt av plast og få i nytt bilde på småe/ mell... Voir plus

I’m really impressed with Desenio prints. The quality is excellent, with crisp details and colours that look even better in person than online. There’s a great variety of styles to choose from, whethe... Voir plus

Skriften var ikke helt fin og rett på plakaten. Bokstavene ser litt ut som de ble trykket på på forskjellig tidspunkt slik at et ord ser ut som det består av flere individuelle bokstaver og henger ikk... Voir plus

1. Maison & jardin

Écrit par l'entreprise

Når våre kunder er glade og fornøyde, Vi er glade og fornøyde!

Bien

TrustScore 4 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 65 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(10 473)

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig opplevelse

Har vært fornøyd tidligere, men den siste tiden så har jeg hatt dårlig erfaring vedrørende bestilling. Jeg har de siste 3 gangene fått kansellert bestillingen, pga utsolgt vare. Men da bør ikke plakaten ligge inne som tilgjengelig. Får til svar at plakaten skal fjernes, men plakaten ligger fortsatt «tilgjengelig». Har en ikke en vare tilgjengelig, så bør det ikke gå an å bestille plakaten.

25 janvier 2025

Hi Renate,

Thank you for sharing your feedback on Trustpilot. We genuinely appreciate your input and are truly sorry to hear that your experience did not meet your expectations and that the stock balance was incorrect. Our goal is to provide a seamless and enjoyable shopping experience, and we regret falling short in your case.

We are committed to continuous improvement and carefully review all feedback to enhance our processes. Your comments will be shared with our team so we can address the issues you’ve raised.

If you have any further details or if there’s anything we can do to rectify the situation, please reach out to our Customer Service team directly. We’re here to help and would appreciate the opportunity to resolve your concerns.

Thank you once again for your feedback. We hope to restore your faith in us and provide the quality experience you deserve in the future.

DESENIO

Jeg har ikke mottatt alle plakatene som…

Jeg har ikke mottatt alle plakatene som jeg har bestilt. Likevel har jeg blitt fakturert for disse. Jeg sende en beskjed til Desenio for snart 2 uker siden, men dette er ennå ikke ordnet opp i.

2 février 2025

Hei Ingrid,

Vi beklager oppriktig ulempene med at du ikke har mottatt alle produktene du bestilte. Vi forstår hvor frustrerende dette kan være, spesielt når du er ivrig etter å nyte kjøpene dine.

Vi beklager også forsinkelsen i leveringen av pakken din. Vi forstår hvor viktig det er med rettidig levering, og vi jobber hardt for å sikre at hver bestilling ankommer så raskt som mulig.

Forsinkelser kan være frustrerende, spesielt når du er ivrig etter å motta bestillingen din. Mens vi jobber tett med våre fraktpartnere for å minimere forstyrrelser, kan uforutsette omstendigheter noen ganger oppstå. Vennligst vær trygg på at vi kontinuerlig vurderer våre logistikprosesser for å forbedre opplevelsen din.

Vi er forpliktet til å oppfylle bestillinger nøyaktig og i tide, og vi tar denne saken på alvor. Vi har kontaktet deg i en egen e-post, og vi vil jobbe hardt for å løse denne situasjonen og sikre at du mottar de gjenværende varene.

Takk for din forståelse og tålmodighet. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og tilbakemeldingene dine hjelper oss med å forbedre tjenestene våre for alle kunder.

-DESENIO

Damaged perplex for one of my large…

Damaged perplex for one of my large frames very large Gallery Wall. Desino is ignoring my emails as I want a new Perspex to go in the frame as it was damaged in transit they are not returning my emails I want it replaced. I have spent a lot of money now I am being ignored

14 février 2025

Hi Sharon,

We're sorry to hear your frames arrived damaged. While we carefully choose our packaging to ensure safe delivery, occasional damage can still occur during transit. We apologize for any inconvenience this has caused and appreciate your understanding.

Our Customer Service team will contact you soon to resolve this issue. We value your input and are committed to finding a solution that restores your confidence in our products.

Thank you for your patience. We look forward to assisting you and ensuring your satisfaction.

DESENIO

Halten leider nicht was sie vesprechen

Halten leider nicht was sie vesprechen. Ware ist nach 7 Tagen immer noch nicht da

14 février 2025

Hallo Sérgio,

Wir entschuldigen uns aufrichtig für die Herausforderungen, die Sie mit unserem Frachtpartner hatten. Wir verstehen, wie frustrierend Verzögerungen sein können, und dies ist nicht das Serviceniveau, das wir unseren geschätzten Kunden bieten möchten.

Ich sehe, dass Sie am 10.2. eine Bestellung aufgegeben haben und dass diese am 14.2. geliefert wurde. Unsere Lieferzeiten für Deutschland betragen 1 bis 4 Tage.

Wir sind bestrebt sicherzustellen, dass jeder Aspekt Ihrer Bestellung, einschließlich der Lieferung, Ihren Erwartungen entspricht. Während wir uns bemühen, hohe Standards mit unseren Frachtpartnern aufrechtzuerhalten, können unvorhergesehene Umstände gelegentlich zu Verzögerungen führen.

Vielen Dank für Ihre Geduld und Ihr Verständnis. Ihr Feedback wird mit unserem Frachtpartner geteilt, um zukünftige Dienstleistungen zu verbessern. Wenn Sie spezifische Bedenken oder Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unser Kundenserviceteam – wir sind hier, um Ihnen zu helfen.

Vielen Dank, dass Sie uns darauf hingewiesen haben. Wir schätzen Ihr Feedback und hoffen, Ihr Vertrauen in unsere Dienstleistungen wiederherzustellen.

-DESENIO

Spørsmål om bytte

Jeg henvendte meg for å spørre om noe. Det ble svart at jeg ville bli kontaktet ganske snart. Dagene gikk og jeg hørte ikke noe. Jeg purret og lurte på om dere hadde tid til å svare meg. Da skjedde det noe etterhvert, men ingen beklagelse 🙁

27 janvier 2025

Hei Mariann,

Vi beklager oppriktig for ulempene du har opplevd og setter stor pris på din tålmodighet i denne perioden. På grunn av en økning i arbeidsmengden tar det lengre tid enn vanlig for vårt kundeserviceteam å svare på henvendelser. Vi forstår hvor viktig tidsriktig kommunikasjon er, og vi er lei oss for å høre at din opplevelse ikke møtte dine forventninger.

Vennligst vær trygg på at vi tar tilbakemeldingene dine på alvor. Vi er forpliktet til å gi våre kunder enestående service, og vi vil sørge for at teamet vårt får nødvendig opplæring for å forbedre kvaliteten på hjelpen som tilbys. Din tilbakemelding er uvurderlig for å hjelpe oss med å forbedre oss, og vi er dedikert til å gjøre de nødvendige endringene for å forbedre kundeopplevelsen vår fremover.

Takk for din forståelse, og vi håper å kunne betjene deg bedre i fremtiden. Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt.

DESENIO

Websiden lurer deg til å bruke Klarna….

11 février 2025

Hei Jeremy,

Takk for din feedback, og vi beklager eventuelle forvirringer som har oppstått. Vi er dedikerte til å tilby en klar og positiv opplevelse for alle våre kunder, og vi setter stor pris på at du deler din perspektiv. Målet vårt er å tilby transparente og sikre betalingsalternativer, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre hvordan vi presenterer dem. Klarna er den betalingsmetoden vi bruker i dag, og vi streber etter å gjøre alle alternativene lett tilgjengelige.

Hvis noe har vært uklart eller forvirrende, vil vi sette pris på ytterligere detaljer slik at vi kan gjøre nødvendige forbedringer. Din feedback er viktig for oss i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen. Takk for din forståelse, og hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt.

Feil i lagerstatus

Vi bestilte flere plakater og rammer. Når vi fikk ordren manglet vi da 1 plakat som ikke hadde vært på lager, selv om det stod at denne var tilgjengelig på nettsiden. Fikk pengene tilbake for plakaten vi ikke fikk, men måtte betale frakt for ny plakat.

11 janvier 2025

Hi Mats,

Thank you for sharing your feedback on Trustpilot.
We sincerely apologize for any inconvenience our wrong stock balance may have caused, and we appreciate your understanding and patience regarding this mistake.

Fine plakater, rask levering

Plakatene var fine. Rask levering. Har brukt Desenio flere ganger, og har alltid fått det jeg forventet å få, og har aldri hatt problemer.

22 janvier 2025

Fornøyd

Fornøyd.
Lett å bestille og betale. Raskt ekspedert og levert.

24 janvier 2025