Bestelling gedaan. Op de site staat: ‘voor 23:59 besteld, volgende dag verzonden’. Anderhalve week later nog steeds niks gehoord. Contact opgenomen met de klantenservice om te checken of alles... Voir plus
Lisez les avis des autres
Update: Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nieuw product met vlek ontvangen. Daarna contact opgenomen en kreeg als antwoord het misschien eruit te kunnen wassen. Na het wassen is de vlek er niet uitgegaan. Heb vervolgens weer contact opgenomen... Voir plus
Enorm spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Devon. Desbetreffende artikel is 2 maanden geleden geretourneerd. Het bedrag van de terug gestuurde artikel krijg ik tot heden niet terug. Als ik na... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kleding winkel en webshop gevestigd in centrum Rotterdam. Zowel online als in de winkel vind je de leukste items! Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam of shop gemakkelijk online via; www.devonofficial.nl.
Coordonnées de contact
Beurstraverse 111, 3012AT, Rotterdam, Pays-Bas
- +31 6 58016473
- klantenservice@devonofficial.nl
- www.devonofficial.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestelling en verzending is allemaal…
Bestelling en verzending is allemaal goed verlopen maar ik heb het product stuk.
Vreselijk slechte ervaring
Vreselijk slechte ervaring met dit bedrijf, ik heb een bestelling gedaan van 2 dezelfde items echter maar 1 binnen gekregen. Dit direct gemeld en over geappt, er zou binnen 24 uur worden gereageerd, 5 dagen later kreeg ik pas bericht na dat ik ook een mail had gestuurd naar de klantenservice. Vervolgens zou mijn andere item alsnog opgestuurd worden en kreeg ik een excuses. Ben nu 1,5 week verder en nog 2 whatsapp berichten en een mail en hoor niks meer van hun terug. En ook heb ik nooit mijn andere item binnen gekregen die ze zouden opsturen maar nooit hebben gedaan waar ik wel voor betaald heb. Ik heb geprobeerd goed en snel te communiceren maar er word gewoon niet gereageerd of valse beloftes gemaakt dat mijn vergeten item alsnog word opgestuurd wat niet is gedaan. Ook heb ik hier nooit meer bericht of een track en trace over gehad. Zou graag willen dat het werd opgelost maar er is niet te communiceren met dit bedrijf
Klantenservice
Ik had perongeluk een jas ontvangen met beveiliging, na het contacten van de klantenservice, super snel kunnen oplossen. Ook meerdere oplosmogelijkheden als optie gekregen. Vriendelijk geholpen en na afloop nog een appje gekregen of alles gelukt was.

slechte retour service
Tijdje geleden een broek besteld en meteen geretourneerd omdat ik het niet paste. Inmiddels is het al 3 weken geleden en nogsteeds niks gehoord van mijn retour, ondanks ik op meerdere manieren contact heb geprobeerd te zoeken.

Réponse de Devonofficial
Klantenservice is niet best..
Slechte kwaliteit van de kleding.. Geen probleem natuurlijk want dit kan een productiefout zijn..
Ik heb echter meerdere malen contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice om tot een oplossing te kunnen komen. Hier krijg ik dan reactie op, maar ik moet steeds mijn probleem opnieuw uitleggen, waarna ik vervolgens geen reactie meer krijg. Erg jammer

Na 1x dragen kapot
Na 1x dragen kapot, teruggegaan naar de winkel maar geen geld terug. Zou hier niet meer naartoe gaan. Jammer betere kwaliteit en/of klantenservice had groot verschil gemaakt.

Fijne ervaring
Fijne ervaring. Lieve meiden die me erg fijn hebben geholpen en snelle service

Réponse de Devonofficial
Matig in contact, wel gesprek gehad
Update:
Contact gekregen na paar weken. Met elkaar een goed gesprek gehad over wat nu de status is van het retourpakket en welke acties er nu volgen. Wel jammer dat ik eerst een negatieve review moet schrijven voordat er gehoor wordt gegeven aan een vraag wat meerdere keren gesteld is. Was fijner geweest als er direct duidelijk was gereageerd.

Réponse de Devonofficial
Ik trek mijn jumpsuit aan en de hele…
Ik trek mijn jumpsuit aan en de hele rits scheurt gekijk kapot

Kapot artikel aangekregen
Kapot artikel aangekregen. Een mailtje gestuurd en nooit antwoord gekregen

Geen geld terug ontvangen
Een artikel retour gestuurd, tot op heden geen geld terug ontvangen. Je vraagt hierna en stuurt berichten, je krijgt elke keer een antwoord terug behalve het antwoord die je wilt horen. Zeer slecht, niet klantvriendelijk en nog steeds geen geld terug.

Réponse de Devonofficial
Meerdere keren mail geschreven wanneer…
Meerdere keren mail geschreven wanneer ik mijn terugbetaling krijgt, geen reactie. Nu hopen dat ik mijn terugbetaling ga krijgen.

????
Alles was goed, alleen dacht ik dat je in december er een cadeautje bij zou krijgen…

Réponse de Devonofficial
Het is one size maar niet gemaakt voor…
Het is one size maar niet gemaakt voor wat kleine mensen heel zonde plus ze reageren ook niet op hun berichten

3e bestelling eerst heel tevreden
3e bestelling eerst heel tevreden. De tweede bestelling zat er een gaatje in het item waardoor ik als compensatie een kortingscode heb ontvangen! Helaas net de 3de bestelling binnen en er zit weer een gaatje in de blouse erg teleurstellend…

Super goed
Super snelle verzending. Ik heb 2 Extra long jeans besteld en ze zitten echt super fijn.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.