Det er nogle år siden, men alligevel relevant at nævne: Jeg købte en bil hos DinLeasing, hvor jeg forud for købet fik tilsendt en kontrakt på mail til godkendelse. På dagen, hvor jeg hentede bilen,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super god oplevelse at købe bil hos Arman og Søren. Professionelle og seriøse - bilen stod knivskarpt klar til en prøvetur da vi ringede få timer i forvejen. Hentede bilen 3 dage efter underskrift... Voir plus
Kanon god oplevelse jeg havde hos Dinleasing. Thomas som jeg købte bil af var fantastisk hele vejen igennem. Alle var positive, godt humør, smilende og professionelle hele vejen igennem. Jeg kom... Voir plus
Fantastisk oplevelse for køb af bil hos DinLeasing. Venlig og rar service, høj kvalitet og omfavner kundens behov indenfor nogle fornuftige rammer. Kan absolut anbefales - god service! Efter køb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Salg og leasing af biler.
Coordonnées de contact
Hagemannsvej 20, 8600, Silkeborg, Danemark
- +4520998303
- info@dinleasing.dk
- www.dinleasing.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super god oplevelse at handle med DIN…
Super god oplevelse at handle med DIN LEASING.
Alt er i orden og jeg følte mig i gode hænder af Arman og Søren.
Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger.
Vi har nu leaset bil hos Din leasing i…
Vi har nu leaset bil hos Din leasing i 3 år - og er superglade for den frihed det giver på bankkontoen -og tilmed et godt smertefrit samarbejde med Arman og co🙏🏻
Og nu har vi valgt og købe en dk reg. Bil - der kunne de også hjælpe bedre end vores finansmuligheder ( læs “billigere”😉) så begge måde at handle på er i top med din leasing
Fem stjerne fra ikast💪
Har købt en Mazda cx 5 hos dem i januar…
Har købt en Mazda cx 5 hos dem i januar 2023. Fantastisk behagelig dialog med alle medarbejdere i firmaet og man føler sig meget velkommen og professionelt behandlet. Al kommunikation aftaler og service mm bliver bare overholdt og jeg kan på det varmeste anbefale dig at købe eller lease din bil her for du er i trygge hænder hele vejen.
Gid alle bilforhandlere var sådan😊
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service! Og mega hurtig levering, nysynet, nyserviceret og alt var bare i top, de var heletiden et skridt foran så der ingen ventetid var.
Jeg manglede en enkelt del på bilen hvilket jeg skrev til dem, og den skaffede de UB. Det er sku fantastisk service, bestemt et sted jeg handler bil fremover
Fantastisk og tryg
Fantastisk og tryg køb af ny, brugt bil.
Købte en Ford s-Max og de tog min kia i byttet.
Fair bytte pris, fair pris på den nye bil og service helt i top!
Helt klart den bilforhandler jeg bedst kan stå inden for!
Ingen tvivl om at det er her jeg skal købe min næste bil og det er her jeg vil sende alle hen til.
Tak for god handel og god service👍🏼
Virkelig en god oplevelse at købe bil…
Virkelig en god oplevelse at købe bil ved DinLeasing! Købte en Skoda Superb som efter kort tid viste problemer med turbo, der gik ikke længe før det var taget hånd om og fikset med et samarbejdsværksted, virkelig professionelt hele vejen igennem med god rådgivning!👍
Fantastisk service!
Service, Kvalitet og masser af køreglæde
Købte en audi A3 Sedan hos DinLeasing og er meget tilfreds med handlen og service niveauet! Vil helt klart anbefale DinLeasing til andre.
Dårlig kundeservice og holder ikke på…
Dårlig kundeservice og holder ikke på aftaler samt informationer som IKKE STEMMER.
Super service og lækker bil
Jeg købte en Ford Kuga hos Dinleasing. Der er intet at klage over. Jeg fik en super service. Bilen var klargjort og den kører som den skal. Jeg har intet negativt at sige om forhandleren. Selv efter handlen har Søren og Armann været meget behjælpelige.
Kan helt klart anbefales herfra.
Rigtig god oplevelse hos Dinleasing
Rigtig god oplevelse, min første bil blev købt her og jeg følte mig værdsat for første gang jeg kom ind i butikken. Hvis jeg skulle sætte en finger på noget, er det da vi skulle aftale hvornår jeg skulle hente den. Skulle jeg vente lidt på svar.( jeg var nok os lidt utålmodig) men ellers var alt andet bare top klasse:)
Super service. Meget behjælpelige og en fantastisk behandling. Sælger gav sig rigtig god tid til lytte og forstå vores behov for valg af bil. Dejlig atmosfære i gode lokaler. Tak for god behandling og for handel af bil. En sælger med masser af smil og grin og ikke kun penge for øje.
Første bil og Fantastisk service
Super service og god oplevelse at købe bil hos Arman. Professionelle og seriøse helt fra første besøg til udlevering af bil, slutsedlen - intet af sætte en finger på. Arman skiftede endda dæk, da de var kørt godt til.
Bilen blev leveret flot og reklamation blev modtaget positivt og udbedret i den by jeg bor i.
Kan VARMT anbefale at handle bil hos dem!
Super service fra første besøg til…
Super service fra første besøg til udlevering af bil og efterfølgende opfølgning på en mindre reklamation. Bilen blev leveret flot klargjort og en mindre reklamation blev modtaget positivt og udbedret i den by vi bor i. Kan varmt anbefale at handle bil hos dem
Super god oplevelse .....
Hentede bilen 3 dage efter underskrift af slutsedlen - intet af sætte en finger på - Arman skiftede endda batteriet i den ene af de fjernbetjente nøgler - det må da kaldes service :-)
Næste gang vi skal købe bil ved vi godt hvor vi går hen. Vi giver DinLeasing 5 store stjerner og vil enhver tid anbefale dem.
Købte en rigtig fin bil
Købte en rigtig fin bil, mega god service og kunne få den med, med det samme.
God kvalitet og god service
Det er sku en toppræstation …
Vi besluttede os for at vi skulle have ny bil for godt en måned siden. Turen startede ved en forhandler nord fra Aalborg. En lang og skuffende tur, da der absolut ingen service var, ej heller en klargjort bil. Derudover var der ikke styr på finansieringen, så vi ventede i over en time på godkendelse.
Efter en kort søgning på Bilbasen.dk, finder vi så en flot BMW ved Dinleasing, dog er klokken blevet så mange, at vi ikke kan nå til Silkeborg inden lukketid. Alligevel bliver vi budt velkommen, og fortalt at når vi ankommer står bilen klar. Super fed service !
Efter en prøve tur i bilen, køre vi hjem og tænker over det, da det er et stort køb.
Weekenden igennem har jeg mange spørgsmål omkring bilen, udstyret mm, hver gang, er der hurtigt respons fra Søren, fra Dinleasing. Det ender med af vi får sat aftalen i hus og henter bilen mandag. Nu skulle man tro af den positive oplevelse ved Dinleasing stopper, men det gør den ikke.
En uger efter købet, går klima-blæseren i stykker. Jeg ringer til både Søren og Arman, og fortæller om problemet. Løsningen bliver at jeg UB, får lov af vælge værksted samt udbedret fejlen.
Efter denne oplevelse ved Dinleasing kan vi klart anbefale DinLeasing til andre kunder. Det er en super professionelt virksomhed, hvor vi som kunder bliver hørt, vi bliver godt behandlet, og Dinleasing er yderst løsnings orienteret. Et sted man ikke engang skal argumentere for problemstillingerne!
Jeg er sikker på at når vi igen om nogle år skal have ny bil, bliver der kigget ved Dinleasing som noget af det første.
Jeg har herunder ratet Dinleasing på 3 følgende parameter:
Efterservice/reklamation 5/5
Konklusion må være 5/5
Hilsen Kristoffer og Anne
Alt spiller perfekt!
At handle med DIN LEASING er en super god oplevelse.
Du bliver budt velkommen med stor imødekommenhed med det samme, du træder ind.
Alt er professionelt og 100% i orden.
Arman og Søren ved hvad de taler om. Kvalitet, service og pris er perfekt.
Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger, og vi er meget glade for vores nye bil.
Det er ikke sidste gang vi handler hos Din Leasing.
God handel og aftale overholdt efter…
God handel og aftale overholdt efter handelen..
L’expérience Trustpilot