Har gennem de seneste 20 år betalt for et domænenavn. Tilfældigt var jeg inde at checke op om det var aktivt, da jeg ikke kunne se faktura fra dem de seneste år. (blev betalt via betalingsservice) Ku... Voir plus

L'entreprise a répondu

HOLD JER VÆK - brug ikke Hostmaster. Det virker fint det første år, indtil opkrævningen på forlængelse så ligger for døren..... Så kommer problemerne, da jeres indbetalinger ikke registreres korrekt... Voir plus

L'entreprise a répondu

DK Hostmaster er en uduelig virksomhed. I Juli måned sender de et varsel ud, om at man skal verificere sin konton med NEM-ID, da de ellers lukker ens hjemmeside. Varsel 3 uger. Midt i danskernes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alternativ? Hvad er et alternativ til dk hostmaster? Nu tager de 8,75 pr transaktion med betalingsservice! Noget som sker automatisk! Det giver ingen mening - ekstrem monopol. Men denne kommer... Voir plus

1. Fournisseur de DNS

Écrit par l'entreprise

DK Hostmaster administrerer alle .dk-domænenavne og understøtter den danske internetinfrastruktur.

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

pisto vækko

Kundeservice ikke eksisterende, hold jer derfra.
Jeg har spurgt til en regning og jeg får sikkert tidligst svar når betalingsfristen er overskredet så de kan lægge gebyr på, uetisk!

23 janvier 2022

Verdens dårligste kundeservice

Ingen mulighed for at kontakte og få support via e-mail eller telefon, hvad er det for en elendig kundeservice? Jeg er habil IT-kyndig men oplever gang på gang at selv simple funktioner pludselig ikke virker! Denne gang er det en ukompliceret overdragelse af et domaine der fint går igennem, indtil man skal betale: "Fejl! Der er opstået en fejl i forbindelse med bruger oprettelsen" - og ingen hint eller hjælp selvom hele hjemmesiden er gennemgået for tips til hvad der er galt! Vær glad for at I har monopol på deres ydelse!

28 décembre 2021

Helt umuligt indviklet at bruge!

Jeg administrerer/ejer 15-20 domæner, hvoraf de 6 er .dk domæner. Jeg har lige skriftet hostingudbyder og skal derfor skifte navneservere. På .com og .org tog det 5 minutter, men hos Hostmaster - Jesus Christ! Systemet er så indviklet og umuligt at bruge, at man bliver idiot af det. Har I hørt om brugervenlighed?!

23 novembre 2021

Har fået suveræn support fra Hostmaster…

Har fået suveræn support fra Hostmaster i tre kritiske tilfælde over to år. Situationer fra "udeblevet betaling ifm overdragelse af et domæne" til mere teknisk assistance ifm en hjemmeside, der var nede. Det er tit Jytte inde ved dem i supporten, der får mig i mål. Det er så markant, at jeg kan huske hendes navn fra gang til gang.

15 novembre 2021

God kundeservice

God kundeservice i forbindelse med opsigelse af domænenavn.
Jeg blev guidet igennem og kundeservice forklarede at jeg også skulle huske at afmelde min aftale med webhotellet, hvilket jeg nok ikke selv havde tænkt på, så tak for det.

3 novembre 2021

Hvorfor kan jeg ikke forny mit domæne, fakturering virker overhovedet ikke?

Jeg har i snart en måned forsøgt at forny mit domænenavn, men jeg modtager ikke en faktura som jeg plejer at gøre. Det er ikke muligt at forny et domæne før jeg har modtaget fakturaen. Hvad foregår der hos DK Hostmaster? Hvis der er problemer med fakturering, skulle det meget gerne have været løst på ca. 1 måned. Jeg føler mig lidt til grin, når DK Hostmaster blot fortæller mig, at der er problemer og at jeg ikke skal være bekymret angående eventuel sletning af mit domæne. Hvorfor kan I ikke løse jeres tekniske problemer? Skal jeg vente måneder eller år på at I løser jeres interne problemer?

19 octobre 2021

De bliver dyrere og dyrere samt mere…

De bliver dyrere og dyrere samt mere indviklede. Jeg kan ikke forstå hvorfor vi skal betale til dem samtidig med de overlader mere til udbyderne af dk domænerne.

26 septembre 2021

Kære John

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

Der er selvfølgelig ingen der skal sidde tilbage med en følelse af, at det er blevet mere besværligt og indviklet.

Jeg vil også meget gerne være behjælpelig med, at kaste lidt lys på eventuelle misforståelser.

Du må meget gerne kontakte os på trustpilot@dk-hostmaster.dk, så vi kan tage en snak om det.

Anika - DK Hostmaster

De bliver ved med at sende mails og…

De bliver ved med at sende mails og reklamer! Ren hovedpine.

21 septembre 2021

Kære Atef

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os feedback - jeg er meget ked af, at du sidder tilbage med en oplevelse af, at vi sender mange mails og reklamer.

Du må meget gerne kontakte os på trustpilot@dk-hostmaster.dk, så vi kan finde en god løsning sammen.

Anika - DK Hostmaster

Jeg ville oprette et email domæne…

Jeg ville oprette et email domæne forleden dag, og aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så bøvlet, man skal logge ind to gange for at registrere sig med nem id, og uanset hvor mange gange man prøver, så virker det ikke.

Hvis jeg kunne bruge et alternativ til det, så gjorde jeg det - mage til amatører skal man lede længe efter.

Deres kundeservice så ringe at man tror det er en dårlig joke.

16 septembre 2021

Kære Jimi

Mange tak fordi du tog dig tid til at uddybe din oplevelse - vi sætter pris på feedback, så vi kan forbedre os i fremtiden.

Der er flere ting der kan have spillet ind, da du oplevede udfordringer med din ID-kontrol - det vil jeg naturligvis gerne til bunds i, så du kan få en god forklaring.

Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@dk-hostmaster.dk, så jeg kan undersøge sagen.

Anika - DK Hostmaster

Alt for mange trin, NemID flere gange.

Det er så hjernedødt, at man ved bestilling af nyt .dk-domæne skal igennem rigtigt mange trin for at komme i gang. Noget, der for .com–domæner tager 1 trin tager ved DK Hostmaster 5–6 trin.

Først skal man bestille ved en forhandler, så skal man afvente email fra DK Hostmaster om at ID-verificere sig selv med NemID. Når det så er gjort, så skal man afvente endnu en email (som ofte ikke kommer frem) om at man også lige skal indgå en aftale og aktivere domænet. Ja, man skulle tro, at ID-verificeringen og indgåelse af aftalen, samt aktiveringen af ens domæne kunne foregå i samme workflow - som ALLE ANDRE rodzoner i verden gør, undtaget lige .dk.

Ja, man kunne endda lave det integreret direkte på forhandlerens hjemmeside, så NemID-kontrol, aftaleindgåelse og aktivering kunne foregå ét sted samlet.

11 septembre 2021

Kære Henrik

Man kan lave aftaleindgåelse ved forhandleren af .dk-domænet, men ID kontrollen vil altid foregå ved DK Hostmaster.

Jeg kender ikke processen for .com-domæner, men .dk-domæner er underlagt domæneloven og vi har også en procedurebeskrivelse inde på vores hjemmeside.

Hvis du har lyst til at komme med forbedringsforslag, er du meget velkommen til at sende dem til os på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Mette - DK Hostmaster

Umuligt at ændre eller annullere faktura

Jeg har modtaget en faktura for betaling af domæneafgift for en ny 5-årig periode. Jeg vil gerne have ændret betalingsperioden til en 1-årig periode.

Det kan ikke lade sige gøre hos monopolet DK-Hostmaster åbenbart. Når først en faktura er udstedt - selvom betalingsfristen er en måned senere, kan det ikke ændres, rettes eller lignende. Åbenbart et både old-nordisk og bureaukratisk IT-system?
DK-hostmaster kan hverken annullere eller ændre på betalingsperioden før om 5 år igen.
I enhver anden privat virksomhed vil man da være fleksibel og ændre i fakturaen, eller udsende en ny faktura i løbet af få sekunder.

Kundeservice er ofte en by i Rusland hos monopoler!

10 juin 2021

Kære Martin

Ja, det er desværre korrekt, at så snart en faktura er udstedt at så ændrer DK Hostmaster den ikke.

Når året er gået, vil du kunne logge ind på vores selvbetjening og markere domænet til opsigelse, hvis du ikke længere ønsker brugsretten af domænet.

Dårlig service !

Umuligt at komme i kontakt med dem, skriver man til dem svare de ikke. De opkræver penge via pbs og alm regning og pludselig er alt steget fra under 58 til 370 agtigt for en masse jeg ikke har bedt om. Virkelig dårligt service.

12 avril 2021

Kære Heidi

Prisen for brugsretten af et .dk-domæne er pt 40kr + moms (50kr i alt).

Det lyder usandsynligt at det er vores pris som du oplever stiger til 370kr, men jeg vil naturligvis gerne undersøge om der er sket noget usædvanligt med din faktura fra os.

Du må meget gerne skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk med de info du har, så vi kan finde ud af hvad der er sket.

Nemt at overskue

Nemt at overskue, nemt at framelde et domæne, en rigtig god oplevelse, og overskuelig side, med gode vejledninger.

9 avril 2021

Kære Henri

Mange tak for de venlige ord.

Det er dejligt at læse. :)

Mette - DK Hostmaster

Ikke muligt at opsige abonnementet

Jeg har gennem mange år forsøgt at opsige mit domænenavn, oprettet af Hostmaster. Domænenavnet har ikke været i brug de sidste ti år eller mere. Det er umuligt at komme i kontakt med dem telefonisk, og når jeg har forsøgt at opsige abonnementet ved at skrive på deres mailadresse, har jeg aldrig fået svar.
Troligt har de trukket et årligt beløb.
Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre for at komme ud af deres kløer. Beløbet er for lille i forhold til at sætte en advokat på, og jeg tror, at det benytter de sig af.

2 avril 2021

Kære Gitte

Jeg må være svar skyldig om hvorfor du ikke modtager svar på de emails du har sendt til vores info postkasse.

Men hvis du ønsker at opsige brugsretten af .dk-domænenavnet, så skriv meget gerne til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Så kan jeg oplyse dig de forskellige muligheder du har.

Hostmaster..

Hostmaster... verden dårligste monopol virksomhed. At blive beskyldt for man angriber dem og sender dem mails der måske er virus... en pdf fil i selv har bed os sende... godmorgen en flok amatør nisser

18 mars 2021

Kære Rasmus

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse du har haft med vores kundeservice.

Hvis der er noget jeg kan hjælpe med eller har lyst til at uddybe nærmere, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Mage til rigide møghunde

Mage til rigide møghunde. Vil ikke modtage betaling for en 5 årig forlængelse af domænenavn. Herved bliver man tvunget til at betale denne indenfor et ca. 30 dages tidsvindue, som ligger et år ude i fremtiden. Ikke særlig hensigtsmæssigt hvis man er på Verdensomsejling eller andet. Muligheden vil angiveligt implementeres i løbet 2021, hvilket aktuelt ikke kan bruges til en skid.

18 mars 2021

Kære Gert

Det er korrekt at det er vores system ikke gearet til endnu. Og da det længe har været et ønske fra vores kunder at de selv kunne vælge at fornye brugsretten af deres .dk-domæne når de selv ønskede det eller havde behov for det, kommer den mulighed snart. Og man vil i samme omgang også kunen forlænge brugsretten af sit domæne med op til 10 år, hvis man ønsker dette.

Det er ærgerligt at vi ikke kan tilbyde den service endnu, men vi glæder os alle til at give vores mere fleksibilitet med den nye mulighed.

Mette - DK Hostmaster

Umulige at komme igennem til...

Jeg skal have overdraget mit domæne til mig selv pga. virksomhedsomdannelse fra enkeltmandsvirksomhed til ApS - men der er INGEN der reagerer hos DK Hostmaster og alle mails bliver ignoreret.

8 mars 2021

Kære Mette

Ja, vi har haft rigtig travlt på telefoner og emails, så kunderne har skulle være mere tålmodige end normalt. Det beklager jeg og vi prøver at finde en måde at optimere vores interne arbejdsprocesser.

Hvis du ikke har fået fat i os / svar fra din henvendelse, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Du kan skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk