Inden nogle oversmarte programudviklere satte sig for at genere brugerne af hjemmesiden med et UNØDIGT nyt design, kunne man finde ALLE sine favoritbyer samt senest søgte ved ganske enkelt at føre cur... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hvad sker der lige DMI. 9 ud af 10 misset forsøg på bare ramme en smule rigtig i globussen 365 måne vandringer... Det regner i min have og radaren skriger lyn og torden navn, men solen skinner i skyfr... Voir plus
DmI rammer godt nok skævt i mange af deres prognoser. Det hænger måske sammen med de ret store besparelser DMI er blevet pålagt. 10 dages prognoserne er ret tit helt ubrugelige. Især temperatur foruds... Voir plus
Utroværdig vejrtjeneste for sejlere. DMI rammer konstant helt forkert vedr. angivelse af vindhastigheder. Jeg og flere af vores sejlere har oplevet, at DMI fx angiver middelvinden til 6-8 meter pr. s... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Siden er nærmest ubrulig langsom
Siden er nærmest ubrulig langsom, dette har stået på i flere uge i starten - Midt Juli.
Kan ikke finde nedbørsmængde over ens…
Kan ikke finde nedbørsmængde over ens by som man kunne finde i byvejr tidligere.
Ubrugelig langsomt
DMIs site har været ubrugelig langsomt i den sidste tid.
Det gælder også IOS appen.
Få det nu løst.
Ekstremt langsomt
Tror ikke jeg nogensinde gad at skrive en anmeldelse til DMI, men hvad sker der med appen!?
Hvor kan brugerne hjælpe Jer med at klage
Hjemmesiden er nærmest ubrugelig langsom. Det gælder i hvert fald på mine computere - og på alle browsere. Virker, som om den ikke kan klare antallet af besøgende, når der er mest brug for den! Det er surt, at man er henvist til at bruge yr.no.
Hvad kan vi som brugere gøre for at påvirke de instanser, der bevilger jeres ressourcer ?
Den er da håbløs at bruge
Den er da håbløs at bruge! Den gamle hjemmeside og grafikken der fungerede upåklageligt! Hvorfor i himmelens navn nedlagde I den!
Jeg bruger altid yr.no
I dag havde de ikke nævnt noget regn så derfor fandt jeg grafikken på DMI. Den fungerede fint men man kunne ikke klikke sig frem til mere.
Og til daglig brug fungerer den ikke.
DMI varsler "farligt" vejr ==> Derefter…
DMI varsler "farligt" vejr ==> Derefter brager dmi's hjemmeside ned. Fantastisk dårlig service....
Håbløs IT!
Hvad sker der (ikke) for den app?
Den virker allerdårligst, når man har allermest brug for radar- og satellitbilleder!?
Gode data - ubrugelig it
Gode data. Ærgerligt, at DMIs hjemmeside og app ikke giver adgang til dem, fordi de aldrig loader.
Vejrkortet er halvejs udenfor skærm
Appen er blevet meget bedre men der er et problem med vejrkortet. Øst dk er i midten mens vest ligger udenfor skærmen eller under anden grafik. Hvorfor placeres additionel grafik ikke udenfor landområder? Dk er da omgivet af vand nok.
Nedlæg DMI det virker ikke alligevel.
En tålmodighedsprøve....
En tålmodighedsprøve....
Jeg har nu prøvet Dmi-appen et par måneder - for at give den en ny chance. (Har forgæves prøvet før...)
Jeg må sige at jeg ofte hurtigt lukker den og åbner "Regnspotter" eller "Tv2Vejr" i stedet. I modsætning til DMI-appen loader begge disse deres data hurtigt og for det meste uden problemer. De er lige så pålidelige i deres forudsigelser, som dmi.
DMI har det problem, at radaren ofte (3 ud af 4 gange ca.) ikke loader, men blot står med den irriterende vente-cursor. Det er så der, jeg skifter app.!
Når jeg prøver at skifte til f.eks. Dmi's hjemmeside er den ofte også utilgængelig, så de to portaler hænger sikkert tæt sammen.
Jeg skal også selv loade appen flere gange for at få det mest opdaterede billede. Hvorfor sker dette ikke automatisk eller hvorfor er der ikke en "Opdater-knap"?
De to stjerner er fordi Dmi trods alt gør sig stor umage..
Beklager, men dette var ordene...
Vh Thomas
Få nu den hjemmeside fikset
Få nu den hjemmeside fikset, fungere ikke ordentligt og er ekstrem langsom.
DMI er talentløse
DMI er talentløse. Jeg arbejder selv med at udvikle lignende systemer. Ufatteligt at de efter så mange dage, stadig ikke har fået løst deres problem.
For dårligt
For dårligt, hverken app eller hjemmeside fungerer ordentlig nu hvor man sidder og holder øje med potentielt skybrud. Begge dele har været langsomme/nede den seneste månedstid, ingen undskyldninger kan der være for det......
Find dog en 12 årig og få løst jeres…
Find dog en 12 årig og få løst jeres problemer!
Iver Søndergård
Det er lidt op ad bakke ikk DMI
Det er lidt op ad bakke ikk DMI. Først nedlagde i en velfungerende side, dernæst satte i nogen amatører til lave en ny som aldrig har virket ordentligt. Det skal nok blive bedre sagde i. Brugerne skal bare lige vænne sig til den. Til hvad? Nu 3 år efter er den bare ligeså dårlig. Se det nu bare i øjnene. Det er fusk og dårligt håndværk som i ikke vil tage ansvaret for.
Ps. Og nu virker hverken app eller hjemmeside når der kommer 2 dråber regn.
Skammeligt og pinligt, og faktisk også halvfarligt når der er farligt vejr på vej.
L’expérience Trustpilot