Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Inden nogle oversmarte programudviklere satte sig for at genere brugerne af hjemmesiden med et UNØDIGT nyt design, kunne man finde ALLE sine favoritbyer samt senest søgte ved ganske enkelt at føre cur... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvad sker der lige DMI. 9 ud af 10 misset forsøg på bare ramme en smule rigtig i globussen 365 måne vandringer... Det regner i min have og radaren skriger lyn og torden navn, men solen skinner i skyfr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

DmI rammer godt nok skævt i mange af deres prognoser. Det hænger måske sammen med de ret store besparelser DMI er blevet pålagt. 10 dages prognoserne er ret tit helt ubrugelige. Især temperatur foruds... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Utroværdig vejrtjeneste for sejlere. DMI rammer konstant helt forkert vedr. angivelse af vindhastigheder. Jeg og flere af vores sejlere har oplevet, at DMI fx angiver middelvinden til 6-8 meter pr. s... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

(1 570)

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

1. Prognoser for vejr. 2. Har stadig begrundelse for at have opgivet DMI og dets ledelse

Jeg opgav DMI efter med anmeldelser over nogle gange at have forklaret, udførligt hvorfor jeg synes det var katastrofalt, at ændre website som det skete for nogle år siden. Det var et reelt sammenbrud af DMI.

Selvom DMI har forsøgt at “redde stumperne”, og jeg derfor bruger det lidt nu igen, så må jeg erkende at jeg oplever fortsat dmi.dk som elendigt ift hvad det var. Og jeg gider jeg ikke nu starte forfra igen og bruge den tid IGEN jeg brugte for mange år siden, som I med et slag smadrede.frugterne af. Jeg ORKER DET IKKE.

Eksempel: Nu finder jeg ikke længere et sted for prognoser, som I havde før, hvor jeg orientere mig ift prognoser.Jo jeg kan søge på ordet prognose og finde 78 muligheder, men ingen oversigt over typer, hvor jeg kan finde det jeg søger.UBRUGELIGT er det.

Jeg finder intet sted dermed, hvor jeg reelt kan orientere mig.

Jeres ledelse smadrede er folkeligt opbakket og meget brugt website. utroligt.Amatør agtigt.

Borgerinvolvering er en dyd, der skal plejes og udvikles i samspil med eksperter, hvis et website skal bruges bredt, og have værdi for samfundet, og være omkostningsmæssigt effektivt.

Konkurrencer som nu bruges, giver squ ikke borgerinvolvering og nytte mellem borgere - det giver skærm underholdning uden særlig oplysning.

Men forklar gerne, hvad der er sket med “prognoser”

Vh Olaf G Hansen

15 octobre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Ok brugbar hjemmeside

Ok brugbar hjemmeside, men grafer for sol, nedbør og temperatur indeværende måned og 5 år tilbage virker ikke og har ikke gjort det i nogen tid??

7 octobre 2023

En stjerne er for meget

En stjerne er for meget. Jeg støtter skat og statslige institutioner, men med byggeri og skole elever er vejrudsigterne på DMI ubrugelige. Imorges regnede det her siden kl 7, man kunne se det på radaren, men sky ikonerne havde ingen regndråber før 8.30.
Der arbejdes ikke med risiko procent for regn, så man kan ikke på nogen måde forberede sig.
Sidste "vindstød med stormstyrke"event for nogle uger siden blev ikke varslet før tagrygningen var fløjet af, fordi de åbenbart kun kan forholde sig til eet enkelt varsel ad gangen, nemlig forhøjet vand ved Jyllands vestkyst.
Det er sket alt for mange gange nu, så nu ryger appen.
Trist at man skal til udlandet for at hente sine info.
Øv øv øv

2 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Fyr tosserne på DMI og lad en…

Fyr tosserne på DMI og lad en historiker fortælle om hvordan vejret HAR været. For vejrprognose der gælder i mere end én time, der fejler DMI med næsten 100%. Tænk alle dem, der bliver hjemme, når de varsler uvejr i HELE DANMARK? Caféer og udendørsaktiviteter er mennesketomme, mens folk putter sig i ly af det varslede uvejr. Ulven kommer...aldrig...for vupti, så skinner solen og varslet er væk og ingenting skete - andet end at Danmarks udeliv blev sat i stå for en stund. Fyr de tosser på DMI - tak!

19 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Verdens dårligste sted at se hvordan…

Verdens dårligste sted at se hvordan vejret er. Tror virkelig ikke på dem der arbejder, ved hvad de laver. Aldrig har jeg set noget så upræcis og amatør agtigt.

De burde finde noget andet at lave, og så lukke DMI ned, og spare de penge der.

24 juillet 2023

Verdens nok dårligste vejrudsigt

Verdens nok dårligste vejrudsigt.
Specielt hvis man skal male. Man tænker, så følger jeg da lige vejr radaren nøje og jeg skuer at de næste par timer ingen regn...maler 30 min og færdig, 15 min efter står det ned i lårfede stænger, og malingen vaskes næsten væk.... sådan bådmaling er møg dyrt. Man kigger på vejr radaren og pludselig er der dukket en stor sky op, sådan ud i det blå.
DMI..I kan lige så godt lade være. Tag jer til at lave noget bedre. I er jo ligesom den danske regeringen.

17 juillet 2023

D I Fulde af løgn

Den joke med bliv metrolog og få løn for at lyve passer perfekt... Nu har de talt om regn og køligere vejr længe, jeg sukker og beder men der bliver ved at være sol og høje grader. For mit vedkommende betyder det inaktivitet og sengeleje... Nu i snart 14 dage... Guder jeg længtes efter køligt vejr... Guder de lyver...

25 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så…

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så fejl agtig vejr oplysninger.

Er det skole elever eller hvad.? Hvordan kan man inden for 1 time ændre vejret fra at regne 3timer frem og til høj solskind.. mere inkompentente buk nakker skal man lede længe efter..

DMI har aldrig haft så mange muligheder for at sætte vejret korrekt men det skriger sku til himmelen over så ringe de medarbejder er.!

Fyr dem alle og lad staten spare de penge..

Inkompentente tosser

18 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

DMI ved du hvor du har!

Jeg synes DMI fortjener ros. I er altid positive ift. vejrsituationen uanset om det blæser, regner eller er gråt. Vejret er stort set altid dårligt i Danmark, særligt inden for de seneste år, er det blevet en grå sump. Men DMI holder hovedet højt, og giver os alle håb om en bedre fremtid. Tak.

3 juin 2023

3,1ms skriver i

3,1ms skriver i ! Hvor måler i vindhastigheden på landbohøjskolen, hvor der er læ eller hvad ? for her på peter bangs vej blæser det kraftigt hvilket tydeligt kan se på træerne ,de bliver rusket godt af vinden!

28 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

I tænker sgu kun på sol og varme

I tænker sgu kun på sol og varme, selv om vi trænger frygteligt til regn. Kan det tænkes, i slet ikke er klar over, hvad tørke vil betyde for masser af mennesker. Hvad er det værd, at være solbrun, hvis ikke man kan få brød på bordet. Jeres vejrudsigter er på børnehavestadiet.

13 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

DMI vejr app fungerer ikke

DMI vejr app fungerer ikke, og det har stået på i over 1 uge, man bliver simpelthen smidt af, når man vil bruge DMI app 😥😥

26 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt vejr i næste uge

Jeg var så glad, for at jeg skulle til København i næste uge, men de siger at det bliver regnvejr og lige fra det øjeblik knuste de mine drømme, for skulle ind på Christiania om mandagen.

21 avril 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus