Beställde spö som var trasigt, Dogger ifrågasatte aldrig utan skickade nytt utan någon krånglig procedur. Har aldrig varit med om bättre kundservice 👍
Har aldrig varit med om liknande service någon gång tidigare när jag handlat online! Först strulade jag och ändrade mig efter lagd beställning, inga problem att ändra. Sedan har man ringt och informer... Voir plus
Var fel på en haspelrulle jag köpte och dom var väldigt villiga att hjälpa från början till slut mycket nöjd med rullen jag fick i ersättning. Topp kvalitet på service och tack till Anton den jag... Voir plus
- Magasin de pêche
- Fournisseur d'accessoires de bateau
- Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
- Magasin de vêtements de plein air
Välkommen till sportfiskebutiken med mångårig historia - since 1932! Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom sportfiske, outdoor och båttillbehör med centrallager nere i Falkenberg. Du hittar produktinformation, lagersaldon, aktuella kampanjer och annat skoj på vår hemsida, besök dogger.se. Fiske är något för alla, välkommen!
Svarvaregatan 5 , 30180, Halmstad, Suède
- info@dogger.se
- www.dogger.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rätt snabb leverans men var noga med…
Rätt snabb leverans men var noga med att kolla betalningssätt.
Kunde svära på att dom använde klarna när jag beställde men dom använder sig av något annat företag jag aldrig hört eller sett förut, blev pålägg av försening av betalning.
Trist bemötande av reklamation
Ett fiske spö gick sönder efter dag ett.
Skickade bilder o följde anvisningar hur man skulle göra vid en reklamation. Jag ringde upp dom och då fick jag prata med en person som var ansvarig för reklamation.
Den personen tyckte inte att mina bilder på skadan var tillräckliga (skickade tre bilder där man såg skadan och dessutom hade vi ett långt samtal där jag förklarade felet. Därför uppmanade säljaren att jag skulle skicka spöt tillbaka till dom för att se bättre skulle kolla felet på produkten. De skulle erbjuda en retur fraktsedel. Men det var inte säkert att jag skulle få ett nytt spö. Därför
Sa jag att jag ville ha pengarna tillbaka istället och inte skicka tillbaka spöt då jag inte ville ha något nytt.
Det grundade sig på att det upplevdes vara ett osäkert kort att skicka tillbaks spöt o inte vara fullt medveten om spöt skulle ersättas med ett nytt eller få pengarna återbetalada.
Jag sa därför till säljaren att jag inte var intresserad av att få ett nytt.
Då uppmanade säljaren att jag skulle knäcka
Spöt mitt i tu så att det skulle vara obrukbart. Jag trodde först att han skämtade men han sa om du gör så så vet jag att du kan ha svårigheter att använda spöt och därför vet jag dig knäcka spöet på egen hand.
Därefter skulle jag skicka in en bild på den knäckta spö delen vilket jag så gjorde.
Därefter skulle pengarna återbetalas.
Jag har efter denna händelse kontaktat folk i min omgivning inom sportfiske och de tyckte detta var helt sjukt sätt att reklamera en produkt.
Killen på Dogger var reklamamations ansvarigt och han påstods vara det i bolaget i sju år. Men den personen var inte direkt kundorienterad utan gav ett ganska torrt och tråkigt intryck som var duktig på att prata oavbrutet och blev väldigt irriterad så jag påstods avbryta honom.
Detta medförde till viss del att jag var rätt upprörd under samtalet. Men om ni själva lyssnade på hur denna person ångade på om hur dogger hanterar reklamationer så skulle ni nog förstå bättre. Säljaren var duktig på att prata men sämre på att delvis lyssna.
Fick tillbaka pengarna för det trasiga spöet men det var ett väldigt långt samtal som kunde varit lite mer riktat åt en kunds ögon hellre än att tala om för kund vad som gäller vid en reklamation av en produkt.
Undermålig Service
När man beställer grejer som finns i lager och 3 helgfria vardagar och de inte har fått iväg ordern än, ja o nu har nästan hela dag 4 också gått. Inget annat än dåligt!
Prylarna är det inget fel på vågar jag säga, men om du är i behov av prylarna du beställt så är de här dagarna extra fruktansvärt dryga!
Beställt några gånger innan o alltid tar det 2 arbetsdagar innan ordern är på väg, det kan va acceptabelt men inte mer än så! Medans den stora konkurrenten får iväg dagen efter ordern är lagd, bortsett från om du beställer på en helg eller om något i ordern inte finns i lager.
Dessutom är det nu 23,5 timme sedan jag mailade en fråga hur det går för ordern, om det är något problem eller så. Och det har jag fortfarande inte fått svar på. Nä håller mig nog till konkurrenten fortsättningsvis!
Gjorde först en beställning med ett…
Gjorde först en beställning med ett fiskespö, tog en vecka sen kom ett mail om att spöt var slut. Resten av ordern kom då efter ca 3-4dagar kommer beställningen. Efter ytterligare ett par dagar var spöt i lager, gjorde då en ny beställning med fiskespöt och lite andra grejer. Några dagar efter beställningen gjorts får jag ett samtal av dogger, får veta att spöt inte är i lager. Jag ber dom att avbryta resten av beställningen, men hela ordern skickades ändå utan fiskespöt.. Tyvärr sämsta kundservicen jag varit med om!
Hur bra service som helst.
Varan kom snabbt men
Varan kom snabbt. Fungerade alltså utmärkt. Problemet startade med att fakturan aldrig kom fram. Collector Bank sades ha skickat fakturan. Som antagligen försvunnit då min epostserver uppfattar försändelsen som skräppost. Massa extrajobb. Dogger borde se till att fakturan skickas på ett sådant sätt så att den kommer fram.
Världsklass
Beställde en ny utrustning för lite tyngre haspelfiske. Skrev och frågade om de kunde spola linan jag köpte på rullen. Blev uppringd och de spolade utan kostnad samt hade upptäckt en lagerdiff och undrade om jag ville byta ut den varan eller få den krediterad. Frakten var väl sådär. Valde ett utlämningsställe men posten lämnade av paketen (två olika) på olika utlämningsställen med två mils avstånd… Men det lastar jag inte Dogger för. Visade sig sedan jag fått en annan vara än jag beställt, vilket jag upptäckte efter jag packat upp allt. Mailade och frågade hur jag skulle göra och fick snabbt svar att behålla den felaktiga så skickar de ut rätt vara till mig (ett drag). Världsklass! Särskilt när det blir små bekymmer märker man stor skillnad på vilka som vill ha nöjda kunder och vilka som bara vill kränga och glömma. Rekommenderar verkligen Dogger och kommer köpa nästa utrustning därifrån också.
Hurtig levering og billing levering til…
Hurtig levering og billing levering til Danmark
ordr.nr:302081
Jeg bestilte nogle agn fra dogger og jeg har fået god service med mails og track n trace hele vejen til Levering i Danmark.
kan varmt anbefale dem til andre også Danskere
Funkar perfekt
Funkar perfekt. Skulle jag önska något
så skulle det vara att man kunde välja något annat fraktbolag än DHL. Dom har ca 3ggr så lång leveranstid som övriga.
Smidigt köp och snabb leverans.
Jätte nöjd
Jätte nöjd! Snabba leveranser och kunnig personal som man kan fråga om det mesta. Dem förklarar på ett bra sätt även för oss som är nya på det där med fiske. Jätte nöjd kund och kommer att handla på Dogger.se igen!
Sjukt bra utbud & kunnig personal
Jag har beställt från flera olika hemsidor som säljer fiskeprylar, men jag aldrig varit missnöjd med Dogger. Dem har väldigt bra utbud och det är verkligen kvalite på allt som finns i lager, än så länge så har jag inte hittat något negativt med den här hemsidan/företaget så jag rekommenderar starkt att ni besöker (dogger.se)
Näthandel på rätt sätt!
Troligtvis den snabbaste sportfiskebutiken i Sverige på att levererar och informera om din order.
Super priser og hurtigt levering.
Super priser og hurtigt levering.
Kan varmt anbefales.
Snabb leverans & RIKTIGT BRA service!!!
Första gången jag beställde på Dogger.se och allt fungerade superbra! Snabb leverans och snabba svar på mailen som jag skickade till dem. Kommer att beställa här igen!
Rekommenderar Dogger.se!!!
Fin oplevelse
Havde en upaaklagelig handel med Dogger.se. Udvalget og priserne var meget bedre end hvad jeg kunne finde I DK og alt gik efter bogen. Kan anbefales.
En savoir plus sur les différents types d'avis.