De A922 pomp is op 8-08-2022 gekocht. Helaas is de accu na ongeveer 15 keer gebruik al overleden. Ik heb de klacht naar Donrox gestuurd en heb een keurig antwoord ontvangen. De pomp is helaas buiten... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Aantal jaren geleden een donrox pomp gekocht. Eindelijk hoef ik niet meer de banden van de fietsen van de kinderen op te pompen! Maar ook de voetballen zijn nu top hard. Tijdens de verhuizing mijn nip... Voir plus
Donrox Ride A924! Gekocht, prima handleiding en begeleidende mail gehad van Donrox. Pomp op de auto geprobeerd 4 banden bijgepompt met de accu werkt snel en accu was daarna nog 3/4 vol 4 camper ba... Voir plus
Beste Donrox team. Het is zo ver, 2 maanden na aanschaf heeft deze pannekoek (jullie weten wel wie) het apparaat (Donrox Ride A924) vandaag voor het eerst gebruikt. Wat een geweldig apparaat. Ik wist... Voir plus
Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpompen die het gemak van de mens dienen. De elektrische pompen bezitten de laatste technologische ontwikkelingen en vervangen traditionele handpompen en zijn een draagbaar en compact alternatief voor de zware grote compressors. Of het nu het oppompen van banden, ballen, opblaasbaar speelgoed of vergelijkbare opblaasbare voorwerpen betreft, met de krachtige Donrox pompen is het snel geregeld.
Beekstraat 54, 6001 GJ, Weert, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Een snelle levering, de dag daarop via de mail een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing...SUPER!
Voor de eerste keer gebruikt op het circuit, motor, en goed accuraat.
In een woord,TOP!
Wat een fijn pompje, doet alles wat je er van mag verwachten, en lekker compact dus makkelijk mee te nemen.
Zeker een aanrader !
Snelle levering goede uitleg
Alles prima bedankt
Alles vlot verlopen levering en werking apparaat uitstekend
Heldere website waarop je goed de verschillende typen pompen kunt vergelijken en de specificaties staan aangegeven.
Bestellen is gemakkelijk en de pomp is de dag na het bestellen al snel geleverd.
De pomp is handig en eenvoudig in gebruik. Zeker na het bekijken van de korte instructie video's. Ik zou iedereen aanraden om bij Donrox te bestellen!
Mijn redelijk nieuwe donrox pompje was aan het kapot gaan: de interne ventilator ging stuk. Na wat heen en weer mailen om de oorzaak van het probleem vast te stellen werd vlot een nieuwe pomp opgestuurd.
De oude mocht ik houden om zelf af te voeren. Prima oplossing. Nodeloos een kapotte pomp terug sturen is alleen maar slecht voor het milieu. Kortom: prima en vlotte service (alles per e-mail gedaan).
snelle levering. zou makkelijk zijn als er een makkelijke fiets aansluiting bij zit . Een paarbanden opgepomp nog geen problemen.
Snelle levering alles was goed verpakt. Ik had een vraag erover en ook die werd snel er correct beantwoord. Hun website was duidelijk en het was daardoor makkelijk de juiste pomp te vinden voor een scootmobiel. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Snelle en correcte levering ; het pompje op zich is handig , compact en werkt zoals het hoort , er wordt tevens een instructiefilmpje via mail doorgestuurd wat uiteraard een pluspunt is . Top 😀
Alles perfect! Vlugge ontvangst en zeer handig toestel. Compact en lichtgewicht om mee te nemen met mijn elektrische rolstoel. Super tevreden!
Het is makkelijk in gebruik, mooi compact apparaatje.
Werkt perfect . Heb mijn banden in 5 minuten opgepompt . Zonder bloed zweet en tranen . Ook possietief is dat het ook de bandendruk meet.
Prima product, werkt heel fijn en erg eenvoudig. Wat mij betreft mag duidelijker aangegeven worden dat het apparaat zich bewust niet tot 100% oplaadt. Dacht steeds dat het opladen niet goed ging, maar ik las pas later op internet hoe het werkt.
Donrox; wat een verademing om zo eenvoudig de banden van mijn scooter en e-bike op te pompen. E-bike moet een druk van 4,5 bar op de banden hebben, na veel moeite en onnauwkeurigheid met een normale fietspomp heb ik nu het enorme gemak met de Donrox.
En wat een ongelofelijk goede naservice van Donrox met allerlei adviezen en filmpjes.
Snel ontvangen en goede handleidingen. Pompje werkt ook prima.
Waar het meest blij om ben, is de mee gezonden video's. Deze zijn een zeer fijne aanvulling op de handleiding. Mooie service van het bedrijf.
Mijn auto banden opgepompt, wel eens een goedkoop apparaat gekocht, maar die deed absoluut niet wat deze pomp van Donrox deed, wauw een echte aanrader!
Kleine, handzame bandenpomp.
Snel geleverd; goede, duidelijke informatie.
Werkt uitstekend.
En savoir plus sur les différents types d'avis.