Wij hebben een Dubatti One kinderwagen met autostoel en Isofix 360. De autostoel zat los op de Isofix, dus hebben wij dit gemeld bij Dubatti en het product opgestuurd voor reparatie. Toen wij de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super mooie buggy gekocht bij Babypark Vakkundig persoon. We gaan er vast heel veel plezier van beleven.
Dubatti smart: fijne, comfortabele buggy. Makkelijk en compact in te klappen. Ook een fijne buggy voor langere mensen. Dubatti kinderwagen: onwijs fijne wagen! Rijdt over alle terreinen makkelijk en... Voir plus
We hebben de Dubatti Smart buggy nu een jaar en hij bevalt ons goed! Lichtgewicht, makkelijk in en uit te klappen en tot een klein pakketje in te klappen waardoor hij makkelijk mee te nemen is in de a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
THE ALL-TERRAIN STROLLER Enjoy your home, the city and the countryside with the Dubatti One stroller.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.dubatti.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fijne wagen
Fijne wagen, goed wendbaar en de bak verstelbaar in hoogte. Voor langere mensen ideaal. Enkel een probleem met de voorwielen die blokkeren in de opbergstand maar dat is met de service verholpen.
Dubatti smart
Hele fijne buggy. Rijdt super licht en m’n dochtertje kan er er heerlijk in liggen en zitten. Raad hem iedereen aan.
Prima wagen
Hele fijne kinderwagen
Hele fijne kinderwagen. Makkelijk in/uit te klappen om bijv. mee te nemen. Door de wat grotere wielen heerlijk om mee te wandelen. De service bij Babypark is ook heel fijn, als er wat is maken ze het direct voor je.
Het is een erg fijne wagen
Het is een erg fijne wagen.
Zeker door de grote wielen. Zo heb je meer comfort op onverharde wegen.
Super snel en vriendelijk geholpen
Super snel en vriendelijk geholpen. Word erg mee gedacht met de snelheid van reparatie waardoor we er op konden wachten! Erg tevreden
Het is een fijne kinderwagen die je…
Het is een fijne kinderwagen die je makkelijk inklapte om op t bergen en mee te nemen. We hadden een klein probleempje met de rem en het wiel, maar dit werd gelukkig snel opgelost bij de klantenservice van babypark.
Hele fijne wagen
Hele fijne wagen!
Als er iets met de wagen is, wordt dit kosteloos en netjes opgelost.
Dubatti staat voor kwaliteit met een…
Dubatti staat voor kwaliteit met een goede prijsverhouding.
We hebben de wandelwagen 2 jaar gebruikt en nu de Dubatti Smart Buggy gekocht.
Wat een geweldige Buggy.
Vriendelijk, top service …
Ik heb 7 jaar geleden kinderwagen van dubatti gekocht bij babypark. Nu blijkt de binnenband leeg te zijn. Medewerker Sheng heeft mij direct geholpen en de binnenband vervangen. Alles gaat heel snel. Top service
De service van Babypark en de…
De service van Babypark en de medewerkers zijn top
Al jaren zeer tevreden over de smart!
Al jaren maken we gebruik van de Dubatti Smart, wat we echt een top buggy vinden. Klein in te klappen voor in het vliegtuig en op de boot of camping. Kleur van de stof blijft mooi behouden. We hadden er laatst een klein euvel mee door eigen toe doen, perfect gerepareerd via de service. Echt zeer te reden!
Fijne wagen en nette service
Blij met onze Dubatti Two, maar nu na een jaar was er een klein gebrek met de knop bij het wiel. Ik kon zonder afspraak naar de servicedesk en daar bleek dat het een bekend probleem is. Maar ook dat ze daar een goede oplossing voor hebben gelukkig! Hele fijne service, ik kon eventjes wachten en het probleem werd gelijk verholpen. Nu kunnen we weer een tijd vooruit.
Perfecte stevige wagen
Perfecte stevige wagen. Mooi design.
Alles kan met 1 hand... zou deze wagen zeker aanbevelen
Reparatie kinderwagen …
Als er iets is met de kinderwagen worden we altijd goed geholpen door vriendelijk personeel.
Goed opgelost
We hebben aardig wat problemen gehad met het onderstel van de wagen, de remmen en wielen. Na de eerste keer was het nog niet geheel opgelost. Maar na de tweede melding is het super fijn opgelost en kunnen wij weer verder met onze fijne wagen. Als we dan iets vaker voor een beurtje mieten en het wordt hiermee fijn opgelost blijf ik tevreden over de wagen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.