Wij hebben een Dubatti One kinderwagen met autostoel en Isofix 360. De autostoel zat los op de Isofix, dus hebben wij dit gemeld bij Dubatti en het product opgestuurd voor reparatie. Toen wij de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super mooie buggy gekocht bij Babypark Vakkundig persoon. We gaan er vast heel veel plezier van beleven.
Dubatti smart: fijne, comfortabele buggy. Makkelijk en compact in te klappen. Ook een fijne buggy voor langere mensen. Dubatti kinderwagen: onwijs fijne wagen! Rijdt over alle terreinen makkelijk en... Voir plus
We hebben de Dubatti Smart buggy nu een jaar en hij bevalt ons goed! Lichtgewicht, makkelijk in en uit te klappen en tot een klein pakketje in te klappen waardoor hij makkelijk mee te nemen is in de a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
THE ALL-TERRAIN STROLLER Enjoy your home, the city and the countryside with the Dubatti One stroller.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.dubatti.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
doe het niet
Idee was om voor een duurder model te gaan met de gedachte dat we een degelijker model zouden hebben. Niks is minder waar, gelijk bij het in elkaar zetten al terug gemoeten omdat het handvat niet werkte (wieg kwam niet los). Nu ook remmen die soms niet meer loskomen, boodschappenmand die veel te makkelijk loskwam en uiteindelijk ook de bekende zwenkwielen die na een tijdje niet meer willen draaien. We zijn het vertrouwen volledig kwijt in het product wat toch de veiligheid voor je kind moet zijn. Volgens de winkel was het een bepaalde serie die deze problemen vertoonde (4 gebreken in 1 model), ik zou me doodschamen als fabrikant!

Fijne wagen!
We hebben de kinderwagen nu 2,5 jaar in gebruik, voor 2 kindjes. Heel tevreden! Degelijk en rijdt heel fijn met 4 grote wielen.

Dure pongel.
Dure pongel.
Helaas als vele andere alleen maar problemen met de dubatti two.
Wordt in de winkel (babypark) omschreven als het pareltje van de zaak.
Wielen die blokkeren, hengsel van de maxi cosi kapot en nu de kinderwagen omgebouwd naar het zitje en de sluiting kapot.
Voordat je eens contact hebt, en heb je ze dan aan de lijn dan krijg je nog een grote mond ook.
Wij balen enorm van deze dure aankoop.

Dure rommel
Aangezien wij vrij lang zijn hebben wij ons bij Babypark laten adviseren om de Dubatti 2 te kopen. Ondanks dat ik best handig ben, was het in elkaar zetten een nachtmerrie. Ik lees altijd aandachtig de handleiding, waarin gewoon belangrijke stappen overgeslagen worden. Het is mij uiteindelijk wel gelukt. In het begin dacht ik nog....wat een fijne en mooie kinderwagen, maar na 4 maanden gebruik ben ik er wel achter dat het extreem dure rommel is. Net zoals vele recensies hieronder blokkeerden de voorwielen bij het minste al snel, waardoor de wagen niet meer te besturen was. Nadat de veren bij babypark beter afgesteld waren, brak een wiel tijdens een wandeling over een hobbelig pad spontaan af. De Dubatti 2 zou daar juist voor gebouwd zijn. Dat was voor ons de druppel om de kinderwagen in te ruilen voor een ander merk. Nooit meer Dubatti!!!!
Wij hebben vorig jaar de Dubatti Two…
Wij hebben vorig jaar de Dubatti Two gekocht voor ons zoontje wat in september geboren is. Bij de eerste keer gebruiken viel het boodschappenmandje er meteen af.. Daar was ook iets afgebroken dus moesten we meteen de eerste week naar de servicebalie komen bij Babypark.. niet heel handig! Dit kon gelukkig ter plekke gerepareerd worden.. Toen hebben ze ook meteen de voorwielen bijgesteld omdat ze daar veel klachten over kregen.
Vervolgens na een paar maanden (4 maanden) gebruik is er een slinger in de wielen gekomen.. hier is de wagen 2 maanden voor opgestuurd geweest maar uiteindelijk is dit nog niet verholpen.
Als ik de kinderwagen vergelijk met andere van mijn vriendinnen bijv (bugaboo / Joolz) dan vind ik het uiteindelijk geen fijne en soepele wagen. Hij voelt heel gammel aan en niet stevig nu mijn kind ook zwaarder wordt.. Dit moet niet de bedoeling zijn van zo'n dure kinderwagen denk ik?

Réponse : Dubatti
Helaas dezelfde problemen als vele…
Helaas dezelfde problemen als vele anderen. Wielen blokkeren elke 10 minuten. Daarnaast blijft de zonnekap niet goed zitten en ben ik bang dat de rem er binnenkort afbreekt. Helaas €1400 betaald voor een slechte kwaliteit kinderwagen.
Onmonteerbaar
Wij hebben een Dubatti Two gekocht voor ons meisje dat eind Januari geboren is.
Tot nu toe hebben we enkel maar frustratie op frustratie met deze kinderwagen. Bij het al heel frustrerende monteerwerk van de wieg zijn we nu helemaal radeloos met het hermonteren naar de zitgedeelte. Dit is onmogelijk! Elke keer vliegen de metalen staven uit hun clips (Clipt nooit stevig vast) net als de zonnekap… En dan spreken we nog niet over de stukken die de metalen frame moeten vasthouden die elke keer los springen. Hierdoor dus onmonteerbaar…
Geprobeerd door 3 capabele mensen bij ons thuis.
Er zijn duidelijk fabricatie issues met de hele kinderwagen en we kunnen dit echt niet aanvaarden na dat we hier 1400€ voor betaald hebben.
We hopen op deze manier een acceptabele oplossing voorgesteld te krijgen want we zitten nu dus met on onbruikbare DURE kinderwagen.
Alvast bedankt,
Mooie en fijne kinderwagen!
Wij hebben afgelopen jaar de Dubatti two kinderwagen aangeschaft. Wij zijn hier heel tevreden over, de kinderwagen is erg prettig in gebruik en ziet er fantastisch uit!. De ligbak van de kinderwagen is in twee hoogtes te zetten en ook de duwstang kan goed hoog, erg prettig voor mijn man die langer is. Makkelijk in te klappen en mee te nemen in de auto. Wij hebben ook de autostoel aangeschaft, hierover zijn wij ook heel tevreden, deze past ook mooi op het onderstel van de kinderwagen. Wij hebben wel eens moeite om deze op de base in de auto te zetten maar dit zal hoogstwaarschijnlijk aan ons liggen.
Een aanrader!
Wij hebben voor ons zoontje een dubatti two kinderwagen en hebben sindskort ook en dubatti smart buggy. De dubatti's bevallen ons erg goed! Ze zien er mooi uit en rijden erg comfortabel. Het in elkaar zetten van de kinderwagen was een klusje, maar toen hij eenmaal klaar was, waren we er zeer tevreden mee! De service van dubatti is uitstekend, als iets niet helemaal werkt naar behoren, krijg je binnen korte tijd een nieuw onderdeel opgestuurd. Ideaal! Voor een ieder die van plan is veel te gaan wandelen met een kindje, is dit merk een echte aanrader!
Wij vinden dit een hele fijne kinderwagen
Wij vinden dit een hele fijne kinderwagen. Mijn man is aardig lang en ik ben wat kleiner. Ideaal dat je gemakkelijk de hoogte kan verstellen. Het is een fijne lichte kinderwagen, makkelijk vooruit te duwen. Door de fijne banden kan je zowel op een verharde als onverharde grond ideaal wandelen. Super mooi en strak design. Wij zijn heel blij met deze kinderwagen!
Fijne en mooie kinderwagen
Tot nu toe zeer tevreden over de dubatti two kinderwagen. Hij loopt stevig en beweegt soepel mee. Daarnaast is de bak makkelijk in hoogte verstelbaar net zoals het handvat, erg fijn als mijn partner en ik afwisselen. Het is een goede combinatie van mooi design en functionaliteit.
Fijne kinderwagen
Fijne kinderwagen. Wandeld goed. Deze kinderwagen is hoog, dat vinden we erg prettig. En de strakke frame vinden we mooi.
Aanrader!
Wij maken inmiddels 7 maanden gebruik van de Dubatti kinderwagen en zijn superblij met de gebruiksvriendelijkheid. Licht in gebruik en handig in de klappen.
Oftewel, een aanrader voor alle ouders!
Babypark kinderwagen
Bijna 3 jaar geleden bij Babypark onze Dubatti gekocht.
Voor ons eerste kindje hebben wij de kinderwagen altijd met veel plezier en gemak gebruikt, en inmiddels gebruiken wij de kinderwagen voor de 2e ronde. Nog steeds erg tevreden met deze aankoop!
Dubatti One
Wij hebben inmiddels anderhalf jaar een Dubatti One kinderwagen. Bevalt ons echt super goed. Zeer degelijke kinderwagen. Grote wielen geven groot rijcomfort. Hoezen zijn goed te wassen. Wanneer de rem aanloopt eenvoudig met een draaischroefje te stellen. Zeer divers in zijn functionaliteiten.
Fijne producten
Wij hebben eerst gebruik gemaakt van de Dubatti one.
Daarna zijn wij overgestapt op de Dubatti smart. We zijn echt super tevreden over beide producten van Dubatti.
Super blij met onze dubatti smart…
Super blij met onze dubatti smart buggy! Wij wandelen regelmatig wat langere stukken en dan is het vooral ideaal dat zelfs mijn zoontje van 4 er nog goed in kan zitten. De buggy is stevig maar toch mooi licht, compact en makkelijk inklapbaar! Zeker een aanrader.
Prima wagen
Praktische en mooie kinderwagen.
*Praktische kinderwagen.
*Voor ieder terrein geschikt door de grote wielen.
*Ook erg fijn voor lange mensen.
*Heel makkelijk inklapbaar.
*Mooi design!
Sturdy nice look with Flaws
Was looking for a stroller with strong wheels that could move on all types of terrain as me and my husband love travelling. Thus, thought Dubatti 2 would be a good choice to buy with strong wheels.
Unfortunately paying around 1300 euros is not worth it. There are quite a number of flaws firstly, assembling all parts together was a tedious job due to lack of availability of proper instructions. It looked as if company itself forgot to test it before launching.
Secondly, the wheels have started to make noise.
Thirdly, even on handling with care scratches have developed on the frame and handle of the stroller.
Lastly, even though the build looks strong but its shaky during the movement.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.