Mindre end halvandet døgn efter jeg havde placeret min ordre blev begge DVD'er leveret. Den ene DVD var ny og forseglet som anvist, den brugte DVD ser ud som ny og afspiller perfekt. Priserne var rime... Voir plus

Tak for jeres store fleksibilitet og løsningsorienterede tilgang d. 27. December. Butikken var lukket pga status, men alligevel tog I jer tid til at ekspedere vores bestilling som var bestilt hjem... Voir plus

Dvdcity har meget stort udvalg af forskellige film både indlands og import. Deres kundeservice er dog en helt anden sag. Har stadig ikke modtaget min ordre efter 7 dage, desuden blev beløbet hæve... Voir plus

Det var nemt at finde konkrete titler, brugte, import eller nye, og gennemsøge genre. Betaling var nem og blurayfilm kom hurtigt og udmærket pakket ind. Det kan jeg li'. Trods god funktionalitet vi... Voir plus

1. Magasin de location de films
  2. Magasin de DVD
  3. Cinéma

Informations provenant de diverses sources externes

Kæmpe udvalg af DVD, Blu-Ray, Spil og CDer

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Kundeservice svarer ikke tilbage

Jeg har tidligere købt flere gange fra dvdcity. Der plejer ikke at være problemer, og jeg har været godt tilfreds, men ved denne ordre modtager jeg en forkert dvd. Jeg har prøvet at kontakte kundeservice ad flere omgange igennem en måneds tid, men man får ikke noget svar tilbage. Så nu har jeg en dvd, jeg ikke vil have, og ej heller ikke ønsker at bære omkostningerne for at få leveret dvden tilbage til butikken uden at have en aftale med butikken på forhånd. Mine penge er kommet i klemme, det bryder jeg mig ikke om!

30 septembre 2025

Super god service

Super god service, fik mine dvd’er dagen efter jeg bestilte, og Lars i kundeservice er super kundeminded, og gjorde alt han kunne for at opfylde mine krav, kan kun varmt anbefale dem.👍🏻👍🏻👍🏻

31 août 2023

Nem, hurtig og simpel, fra start til slut.

Dvdcity Har tusindvis af film.
Og det var netop det jeg faldt over, en film serie jeg har ledt efter overalt... Og mener det, overalt. Men det var kun Dvdcity som havde dem og med dansk undertekster. Og i 4k Bluray.
Men læste som så mange andre herinde (på trustpilot) og på deres fb, og blev nervøs for om at det var et svindel firma eller måske bare ikke det samme som den gang de havde en fysiskbutik.

Men har selv arbejdet i detail i mange år, og huskede på, at de fleste der har en god oplevelse laver aldrig en anmeldelse. Så med det i mente, og det at være desperat efter lige netop de film.
Tog jeg chancen. og købte de 4 stk de havde.
Hjemmesiden tilbød at man kunne printe en faktura hvilket jeg har gjort, men har aldrig modtaget en på mail (og blev lidt nervøs der igen) Men efter at have bestilt de fire film D. 18-04-2023
kan jeg med stor glæde fortælle at i dag 20-04-2022 Så er de her, og de er i mint condition og pakket så fornemt.

Så selvom at der er en masse gule lys der blinker når man lave lidt undersøgelse af hjemmesiden, så tørrer jeg godt stå inde for at den virker 100%. Jeg er i hvert fald en meget glad kunde.
Alt fra ekstremt hurtig handling og leverings tid, til at de havde mine film.

Så helt klart 5. Stjerner herfra.
Og vender helt sikkert tilbage i fremtiden, når jeg skal have fundet, film der ikke er til at opdrive.
Mvh
Adam.

20 avril 2023

Elendig !

Elendig hjemmeside. MobilePay virker ikke når man bestiller. De reserverer beløbet men man får ingen ordrebekræftelse. Kundeservice svarer ikke på henvendelser. Absolut ingen anbefaling herfra.

26 mars 2023

Hurtig levering

Det er 2. gang jeg køber hos Dvdcity. De leverer hurtigt - bestilte mandag og torsdag kunne jeg hente i pakkeshop. Alt var som det skulle være!
:-)

4 février 2022

Jeg bestilte en BluRay/DVD Combo kaldet…

Jeg bestilte en BluRay/DVD Combo kaldet "Hvidstengruppen 1". Jeg bestilte den brugt, da det var billigere end at bestille den ny.

Jeg fik en ordrebekræftelse, og alt var godt. Jeg bestilte den en Torsdag, og tænkte at de nok sendte Fredag. Meeen, det skete aldrig. Der gik nogle dage, og jeg skrev så en mail, og spurgte om hvornår de sendte den. Der kom intet svar. Jeg ventede igen nogle dage, og skrev igen. Stadigvæk intet svar.

Til sidst fandt jeg endeligt et tidspunkt på dagen, hvor at jeg havde tid til at ringe til dem. Deres telefontider er fra 11-13 Mandag, Onsdag og Fredag. Hvilket i min optik er nogle meget korte telefontider. Der var heldigvis en person som tog imod opkaldet.

Jeg forklarede hvad der var sket, og personen i den anden ende svarede: "Ah, jeg ved godt hvad der er sket. Vi kunne ikke finde den DVD/BluRay som du bestilte". Han tilbød derimod at sende en ny version af den samme dag, istedet for den brugte version, som jeg originalt havde bestilt.

Det der undrer mig meget er, at jeg aldrig blev kontaktet vedrørende, at de ikke kunne finde min DVD/BluRay. Hvor langt tid skulle jeg have ventet, før at de selv tog kontakt? Jeg undrede mig også meget over, at der var ingen som svarede på min mail.

10 décembre 2021

Virkelig ringe kundeservice

Virkelig ringe kundeservice. De svarer ikke på e-mails og sparsomt på tlf. Jeg kæmper stadig med at få penge retur fra en vare, hvor købet blev annulleret i september. Handler her aldrig igen.

25 novembre 2021

Lugter af røg

Fin og hurtig handel, dvd uden ridser og cover i fin stand. Ville dog gerne have været informeret om, at den kom fra ryger hjem - den lugter meget voldsomt af cigaret røg, og det skal jeg så bruge tid på at forsøge at fjerne.. lidt øv..

21 novembre 2021

Super

Vi har bestilt brugte DVD'er her et par gange, og der er altid hurtig levering og DVD'erne er 100% uden ridser!
Rigtig godt sted at købe ældre ting der ikke er til at finde andre steder.

23 septembre 2021

Hurtig levering

Jeg ser andre ikke har fået deres varer. Men jeg bestilte lørdag aften, og pakken blev leveret på døren tirsdag morgen. Ordren blev behandlet søndag. Hjsiden er ikke mobilvenlig dog

7 septembre 2021

Der var engang hvor jeg skulle besøge …

Der var engang hvor jeg skulle besøge København hvor det var et must at besøge Dvdcity. Siden det blev lukket og blev en onlinevirksomhed har jeg indimellem bestilt lidt derfra som har været på lager uden problemer. Sidste bestilling var så 1 brugt film på lager og 1 film der skulle bestilles hjem den 10 maj 2021. Trods mails intet svar fra deres kundeservice nu er der gået 1 måned og 18 dage det er virkelig ringe fremover vil jeg bestille andre steder hvor der er en rigtig kundeservice.

Ordre 31145

28 juin 2021

Hold jer langt væk fra dem

Hold jer langt væk fra dem! De sender ikke, og svare ikke!!

Bestilte og betalte den 16 April, med levring med DAO, ville gå 1-3 dage.

Intet skete, efter en uge skrev jeg til dem på e-mail (vi svare inden for 48 timer) har stadig ikke hørt tilbage fra dem!

4 mai 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit