1. Fournisseur de service de jeux
  2. Magasin de DVD
  3. Magasin de location de films
  4. Cinéma

Informations provenant de diverses sources externes

Kæmpe udvalg af DVD, Blu-Ray, Spil og CDer

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

11 avis

Utrolig langsom

Utrolig langsom. Bestilte den 9. Maj 2021 og til dato er intet dukket op. Den ene dvd skulle bestilles hjem (2-7 dage stod der !!!) Og man svare ikke på en mail. :-(

24 mai 2021

billigt og hurtig levering

plejer at være glad for at købe film her da de er billige og hurtig med at sende hvis det da er på lager.. ellers kan der godt gå laaang tid på at få film eftersendt. denne gang har jeg dog ikke været glad for at købe. i min ordre manglede der en film i en doble pack og en anden film var knækket to steder, og hvad er ods lige for at det sker i samme ordre på 9 film :P øv øv håber at få to nye film uden beregning. har skrevet og spurgt efter nye
har fået svar nogle timer senere om at jeg får tilsendt de to film. god kundelag og service så de får 4 stjerner af mig

19 décembre 2013

Meget nemt og hurtig levering

Det kører rigtigt professionelt med at sende ordren og få en kvittering på orderen. Og meget hurtig levering - næsten dag til dag levering. Har handlet flere gange med samme resultat. Kan anbefales.

17 juin 2012

Support = * * * * * (5 stjerner), helt perfekt når man har nogle spørgsmål

Reklamation (RMA) = ikke bedømt

13 janvier 2012

max. 3 stjerner

Bestilte 2 film til min datter d. 29. Juli og hørte derefter intet.

Kontaktede dem pr. email d. 9. August og fik svar samme dag.

Den ene film er ikke på dage da vores leverandør holder ferie i 14 dage.

Syntes nu godt at de af sig selv kunne have givet den besked og ikke lade der stå på siden at begge film var på lager.

Ringe service !

9 janvier 2012

Det kan da ikke være rigtigt man selv skal kontakte dem hvis noget er helt galt

Godt nok var det i juletid, men vi bestilte vores ordre d. 4/12, altså hele 20 dage før jul.
Da vores ordre stadig ikke er ankommet d. 15/12 vælger vi at skrive en mail. Desværre forbliver den ubesvaret og vi ringer derfor og hører hvor den bliver af. Vi får at vide at der er gået noget galt og at den ene varer slet ikke har været på lager (selvom der stod på siden at det var den).

Vi ender ud med aldrig at modtage varen og ringer for at få pengene tilbage.

Synes også generelt det virker som en rodebiks med alt for dyre priser og der er ikke styr på en skid. Har før bestilt noget hvor der ikke var nogen højtid i sigte, og der gik også noget galt hvor vi måtte kører personligt ud til butikken, kun for at få at vide at filmen faktisk var klar til at blive afsendt men aldrig var det.

Sidste gang jeg handler hos VideoNetto...

10 septembre 2011

ELENDIG SERVICE OG INGEN LEVERING!

Vi havde bestilt en hel del flm, og der stod en længere leveringstid på nogle af filmene, da vi bestilte...fint nok, så regnede vi med, at vi ville få vores film omkring det tidspunkt.
Da der er gået 2 måneder over de angivne datoer på hjemmesiden (og ordrebekræftigelsen), skriver vi til dem. Nu vil vi ikke finde os i at vente længere - især når man ikke bliver kontaktet og informeret omkring leveringstiden forlænges...
Får bare en svarmail tilbage, hvor der stod ok!!! Hvad fanden er det for en service - vi havde bestilt film for flere tusinde kroner - men de vil åbenbart ikke tjene penge.....

KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!

18 janvier 2011

No title

Jeg har nu handlet der et par gange og godt tilfreds. De er dog ikke så informative, som man er vant til fra større butikker; ens ordre er "under behandling" indtil varen er kommet. Og så har de en underlig kategori, som hedder, at varen "er måske på lager". Bortset fra det, ingen kritik.

28 mars 2008

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit