2,0

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,0

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een drama is dit bedrijf

Wat een drama is dit bedrijf. Een ander bedrijf ingehuurd om bij ons een stoppenkast te vervangen (Flex Express Detachering) Heel eerlijk, alles werkt prima maar wij zouden een rapportage krijgen voor de verzekering. Nu na 2 weken beide bedrijven te contacten krijgen wij helemaal niemand meer aan de telefoon. Ook op e-mail wordt er niet gereageerd! Nooit in zee gaan met beide!!!!

21 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Komen hun afspraken niet na

Komen hun afspraken niet na. Beloven met spoed binnen 2 uur te komen. Meerdere keren telefonisch contact maar steeds valse beloftes. Uiteindelijk konden ze 9 uren later komen..

20 mars 2026

Oplichters!

Electricien laten komen vanwege kortsluiting. Alleen voorrijdkosten van 35 euro genoemd. 1500 moeten afrekenen voor vervangen van aardlek en automaten en daarna meteen een storing. Bij bellen voor garantie werdt er opgehangen en daarna niet opgenomen. Beloofde verslag legging nooit gekomen. Andere electricien heeft de storing opgelost en alles gecontroleerd. Toen bleek dat de onderdelen niet vervangen hoefden te worden en vervangen zijn door goedkopen onderdelen (40 euro) en er waarschijnlijk niks stuk was (goede onderdelen meegenomen) de nieuwe onderdelen waren slecht aangesloten (dubbel op klem en niet via aardlek). Alles is voor minder dan 100 euro incl materiaal weer hersteld door een tweede partij. Factuuradres anders dan adres op site. Kortom echte oplichting

15 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters! Niet mee in zee gaan

Niet mee in zee gaan, meester oplichters. Na 2,5 uur komen ze pas opdagen, zoeken niet naar oorzaak van het probleem maar vervangen een aardlekschakelaar zonder dat deze (bleek achteraf) kapot was. Ruim 1000 euro lichter en een half uur later sloeg de schakelaar er weer uit. Telefonisch onbereikbaar en factuur is na betaling ook niet meer in te zien. Kortom, ze laten je achter in het donker met een peperdure rekening. Scam. Oplichting. Dieven.

2 octobre 2025

Opgelicht voor 1150,-

1150,- euro betaald op een zaterdag avond voor twee nieuwe aardlekschakelaars die zogenaamd kapot waren. We zaten weekend zonder stroom en de schakelaar klapte er steeds uit. Uiteindelijk na dat het gemaakt was en er direct betaald moest worden bleek dat er niks gemaakt was. Na een half uur klapte de aardlekschakelaar weer uit. Uiteindelijk zijn we er zelf de volgende dag achter gekomen dat het een tuin lamp was. Ipv even doorzoeken gewoon gelijk 1150,- afrekenen. De factuur is online niet meer zichtbaar en niemand neemt meer op. Oplichters uit Helmond.

4 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ouders zijn gisteravond ook…

Mijn ouders zijn gisteravond ook opgelicht door “elektricien specialist”. Eén aardlekschakelaar vervangen vragen ze 1200 voor!!!. Ze kwamen met twee monteurs intimiderend over waardoor mijn ouders alsnog maar hebben betaalt. Een uurtje later was de stroom weer uitgevallen. Trap hier niet in mensen!! Een gewaarschuwd persoon, telt voor twee.

Zoals Cristina aangeeft gaat het om MB Montagebedrijf. Heb navraag gedaan en de KVK opgezocht. Het is gevestigd in Helmond. Buurt bewoners weten ook degene die er wonen. Het gaat om Mohamed Boulachyoukh en zijn vader Brahim.

10 août 2025

Oplichters

Oplichters! Jullie kunnen beter aangifte doen bij de politie, hoe meer hoe beter!

MB montajebedrijf, pure oplichterij!!

15 mai 2025

3 aardlekschakelaars

Op zaterdagavond 3 aardlekschakelaars kapot. In het hele huis geen stroom. Terecht gekomen bij Elektricien Specialist. Na diverse keren gebeld te hebben waar men bleef, uiteindelijk na 4 uur gekomen. Conclusie door blikseminslag 3 aardlekschakelaars kapot. Kosten € 1.875,-. Aangezien mijn vrouw en ik de 2 heren (geheel in zwart gekleed en rubber laarzen; bovendien uitsluitend Marokkaans met elkaar sprekend) bedreigend vonden overkomen, maar betaald. Dat moest direct. We zijn dus duidelijk opgelicht, waarvan ik nu maar aangifte ga doen bij de politie. Op telefoontjes om een duidelijke omschrijving op de factuur wordt niet gereageerd door de klantenservice van elektra-specialist. Telefoon wordt opgehangen. Zeer slecht bedrijf! Geen zaken mee doen.

13 juillet 2024

Nooit op komen dagen

Afspraak gemaakt tussen 11:00-13:00. 13:15 gebeld voor een update. Eerst kon de persoon mijn afspraak niet vinden maar zei ineens dat de monteur onderweg naar mij was. 14:00 nog een keer gebeld, nee hij is echt dichtbij nu. 15:00 nog weer een keer teruggebeld en gezegd dat ik een andere elektricien had gevonden (die wel is komen opdagen)

11 décembre 2022

Groepenkast upgrade naar 3 fase

Groepenkast upgrade naar 3 fase
Na intake en 400 euro vooruitbetaling komt monteur niet opdagen op afgesproken dag. Diverse keren bellen, komt twee dagen later een uur te laat, twee dagen thuis gezeten.
Slordig werk, kleur van bekabeling niet volgens de rest van de kast (allemaal zwart ipv bruin/blauw). Niet volgens de NEN1010: er zijn in plaats van de verwachte hoofdschakelaar en twee installatie-automaten; drie hoofdschakelaars geplaatst! Twee 40A hoofdschakelaars direct achter de eerste (die ook 40A is) en zonder 3 fase aardlek. Willen ze dat het hele huis zonder stroom komt in plaats van een groep? Waarom geen 16A of 25A aardlekautomaten? (tja misschien omdat een hoofdschakelaar de helft kost van een aardlekautomaat). 935 euro, dus voor twee uur werk en 3 hoofdschakelaars echt te veel geld. Ik zou ze voor deze kwaliteit werk nooit weer inhuren. Alles werkt, maar is prutswerk en onveilig en is niet volgens NEN1010, dus ik heb zelf maar twee 16A aardlekautomaten en bruine draad besteld om alles netjes en volgens de regels te maken De nieuwe groepenverklaring moet ik ook zelf maken.
Klacht wordt niet behandeld, dus via ACM en politie aangifte gedaan.
Blijf weg van internet bedrijven die geen contactadres geven. Deze oplichters leveren levensgevaarlijk werk af.

29 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

20 minuten werk en 500 euro factureren aan een 89 jarig vrouw

Mijn moeder ( 89 jaar ) heeft na een stroomstoring dit bedrijf gebeld. Er kwam een monteur die het maar een oude boel vond en een stop heeft vervangen. Na 20 minuten is deze man vertrokken nadat hij mijn moeder heeft opgezadeld met een factuur van 500 euro. Echter het probleem was niet eens opgelost. Daar zijn we nog wel even mee bezig geweest. Mijn telefonisch beklag werd weggehoond met het argument dat mijn moeder akkoord is gegaan. 20 minuten werk en dat voor 500 euro factureren. Ik vind het misbruik maken van een 89 jarige. Minachtend en niet menselijk.

11 juillet 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus