Mærkeordning uden effekt Jeg har bestilt hos en E-mærket webshop, der trods 6 henvendelser aldrig har svaret retur. Som jeg husker det, skal E-mærket webshops være bedre end det. Jeg har fors... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kontaktede E-mærket efter en tvist med Helsegrossisten. Der gik mere end 1 måned uden svar fra E-mærket, hvorefter jeg rykkede for svar. De gav Helsegrossisten medhold, da de mener, at jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik mange gode råd og vejledning fra deres jurister da Love.dk skulle e-mærke certificeres. Mails med spørgsmål blev også besvaret hurtigt, samme dag. Kan klart anbefales til andre netbut... Voir plus
Jeg modtog min nye seng efter 2 måneder som viste sig, at være i stykker. Firmaet svarede ikke, tog ikke telefonen og var ikke tilstede i deres showroom. Jeg kontaktede e-mærket og de fik kontakt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
e-mærket arbejder for en mere tryg og gennemsigtig og sikker e-handel. e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. e-mærket har mere end 2.600 medlemmer.
Vi hjælper hvert år mange hundrede forbrugere og erhvervsdrivende. Vi vil anbefale at anmeldelserne her på Trustpilot læses i lyset af det.Generatorvej 8D, st. tv., 2860, Søborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg kontaktede e-mærket og de fik kontakt til firmaet og hjalp mig. Efter længere tid og gentagende mails, gik firmaet med til, at de hentede sengen og jeg kunne få alle mine penge tilbage!
Fantastisk hjælp, tak Jens!
Jeg har tidligere været lidt skuffet over at e-mærket ikke kunne gøre noget ved en dårlig oplevelse jeg havde på en mærket hjemmeside. Grunden var at jeg ikke havde fuldt deres rådgivning 100%, hvor jeg skulle have givet en deadline for levering, til en producent der udskød leveringen 7 gange. Her tænkte jeg der sagtens kunne køres en sag.
Men så oplevede jeg en endnu dårligere oplevelse fra en e-mærket hjemmeside hvor jeg fulgte deres råd 100% og foretog dokumentation af alt. Her fik min sag en effekt på den dårlige webshop som endelig tog min bestilling seriøst hvor sagen så bliver lukket med mulighed for genåbning. Det blev der også brug for, og jeg har genåbnet over en meget dårlig afslutning af forløbet. Jeg håber de overveje at fjerne e-mærkningen af hjemmesiden, men jeg har først i dag genåbnet sagen og ved ikke hvad konklusionen bliver endnu.
Følg deres rådgivning og deres team vil hjælpe dig med de dårlige oplevelser.
Bondefangeri. Kan ikke anbefales, og slet ikke betale forud på nogen måde. Mangler at få 11 mdr betalingsperiode tilbage.
De er hurtige til at rykke for at man skal det ene og det andet og efterleve en masse, hvilket de ikke selv kan.
Lyt eller brug eller Jens for guds skyld, det bedre som erhvervsdrivende ikke at være med i dette.
Lang bindingstid
Lang bindingstid. Ikke til at komme ud af igen - og ulovlig markedsføring.
Jens burde ikke håndtere henvendelser. Jeg lokker samtidig folk til at skrive anmeldelser og beder personligt om det. (Dette har jeg også oplevet ligesom en anden på tråden)

Min historie kort:
Jeg kunne ikke få refunderet penge for mine returnerede varer til et stort internetfirma.
Jeg havde selv gjort en ihærdig indsats og bl.a. sendt tonsvis af forklaring/dokumentation, men intet hjalp.
Jeg kontaktede så e-mærket, og med kyndig og uvurderlig hjælp fra Jens er det i dag lykkedes at få pengene refunderet (efter i alt 2½ måned!) Jeg tror virkelig ikke, at jeg havde set mine penge igen, hvis ikke det havde været for e-mærket (trist, men sandt).
Tak til e-mærket for godt samarbejde og hjælp, hilsen en privat internet-kunde.
God og rimelig rådgivning
I samarbejde med Jens fik vi løst udestående med internet firmatet som ellers bare afviste min reklamation.
Følte mig i klemme i en lille dum sag om reklamation men e-mærket kom med gode råd og hjalp mig til at forstå hvad jeg havde krav på i følge loven.
Tak for god og forståelig hjælp!
Jeg bad om e-mærkets hjælp i går. Det var ret nemt at vedhæfte de relevante dokumenter. Allerede i dag blev jeg kontaktet af e-mærket og sagen er blevet løst — jeg havde ikke modtaget en vare jeg havde betalt for og kundeservicen af det firma jeg klagede imod var meget ineffektiv; e-mærkets hjælp var afgørende for at kunne løse problemet.
I har flere gange været en fantastisk hjælp. Også i dag, Tak til Jens, som gav mig den bedste ekspedition af min sag

Réponse de e-mærket
Jeg har ventet 2 mdr. på min sag og jeg har stadigvæk ikke hørt fra E-mærket udover bekræftelse mailen.
Knap 2 ugers responstid var det hele værd!
Fik seriøs og supergod rådgivning både i tlf. og på email.
Der findes mange (nye) "skyggevirksomheder", og e-mærket er nok det bedste sted at få dette verificeret.
E-mærket vendte hurtigt tilbage på min henvendelse, og Jens var både venlig og forstående og gjorde, hvad han kunne for at hjælpe mig med at få en aftale i stand med den virksomhed, jeg havde klaget over.
Lang bindingstid. Ikke til at komme ud af igen - og ulovlig markedsføring. Anmeldt til forbrugerombudsmanden.
* Det er ikke sandt. I skulle være troværdige over for kunderne.
Der var sket en fejl i en sag, hvor kunden ikke havde modtaget varen og så gerne ville refunderer. Alle kunder modtager selvfølgelig deres penge, så det er da noget være juks at fyre af.

Réponse de e-mærket
Deres jurist Jens var en stor hjælp i at få mine penge tilbage fra en virksomhed der ikke havde afsendt en vare. Han svarede hurtigt, var nemt at få fat i og fik løst sagen! :)
jeres jurist har været en kæmpe hjælp. vi har fået vores penge retur og det er en sejr i sig selv mod det firma vi var oppe imod.
jeg anbefaler klart at, hvis et firma er e-mærket og de ikke er til at danse med eller hugge i med reklamation eller retur. så hiv fat i e-mærket jurister.
tak for hjælpen endnu engang ;)
Hej med jer.
Det går bare ikke med jeres advokater og mundtlige aftaler, sådan arbejder vi ikke i den virkelige verden.
Føler mig presset på mange punkter, da i så ikke har fået ret, så angriber i på den personlige del, i ser kun tingene fra jeres synspunkt

Réponse de e-mærket
Very nice service from Jens, it was also extremely fast and helpful:)
Jeg har gennem 4 mdr. kommunikeret med et firma vedr. en vare der var defekt da vi modtog den. Det var ikke muligt at komme overens med refusion for varen. Kontaktede e- mærket og —— Vi har fået pengene retur 👍👍👍Har kun rosende ord ar sige om e-mærket. En stor tak herfra. Venlig hilsen Bente G.
Rigtig god håndtering om anmeldelser, samt god kommunikation med medarbejderne.
De tager sig rigtig godt om de anmeldte sager.
Jeg havde gennem mere end et halvt år kommunikeret med en internet butik om refusion af pengebeløb, og de blev bare ved med at skrive henholdende mails, selvom de flere gange lovede at betale pengene skete det ikke. Efter lang tid fik jeg øje på deres e-mærke på deres hjemmeside, og gik ind for at se, hvad det egentlig dækker over, og prøvede at kontakte dem for at få hjælp. Jeg udfyldte et skema for at få oprettet en dag, og en uge senere fik jeg mine penge efter at e-mærket´s jurist havde henvendt sig til internet butikken en enkelt gang. Sagsbehandlingen fra e-mærket´s side har været hurtig, effektiv og behagelig. Jeg siger 1000 tak for hjælpen og kan klart anbefale andre at forsøge at få hjælp derfra, hvis en forhandler driver gæk med dem.
Jeg mindes ikke at have tilmeldt mig til at modtage emails fra e-mærket. Ej heller ønsker jeg de skal fremme sin forretning ved at bede mig bedømme andre virksomheder.