Mærkeordning uden effekt Jeg har bestilt hos en E-mærket webshop, der trods 6 henvendelser aldrig har svaret retur. Som jeg husker det, skal E-mærket webshops være bedre end det. Jeg har fors... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kontaktede E-mærket efter en tvist med Helsegrossisten. Der gik mere end 1 måned uden svar fra E-mærket, hvorefter jeg rykkede for svar. De gav Helsegrossisten medhold, da de mener, at jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik mange gode råd og vejledning fra deres jurister da Love.dk skulle e-mærke certificeres. Mails med spørgsmål blev også besvaret hurtigt, samme dag. Kan klart anbefales til andre netbut... Voir plus
Jeg modtog min nye seng efter 2 måneder som viste sig, at være i stykker. Firmaet svarede ikke, tog ikke telefonen og var ikke tilstede i deres showroom. Jeg kontaktede e-mærket og de fik kontakt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
e-mærket arbejder for en mere tryg og gennemsigtig og sikker e-handel. e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. e-mærket har mere end 2.600 medlemmer.
Vi hjælper hvert år mange hundrede forbrugere og erhvervsdrivende. Vi vil anbefale at anmeldelserne her på Trustpilot læses i lyset af det.Generatorvej 8D, st. tv., 2860, Søborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg var så uheldig at få problemer med nogle havemøbler, som jeg havde købt på nettet ved et firma, som var E-mærket. Da firmaet ikke rigtig ville samarbejde, kontaktede jeg E-mærket, og takket være Jurist Jens Enevoldsen har jeg nu fået mine penge retur.
De vil kunne tage sager op som er lette for dem selv. Man kan ikke bruge den garanti de stillet til noget som helst. Er træt af at blive snydt af danske virksomheder også når man handler i god tro fordi de e-mærket, kan de alligevel ikke gøre noget.
I sidste ende kan e-mærket kun opnå det samme som du selv kan. Men de bare penge fra det.

Réponse de e-mærket
Som privatkunde har jeg handlet hos en onlinebutik som er medlem af e-mærket, og da jeg løb ind i problemer ang.leveringen af grafikkort som var forkert version og ikke kunne få leveret den rigtige, kontaktede jeg derfor e-mærket ang. sagen som kontaktede butikken og igennem emails og telefon med e-mærkets jurist Jens Muff Enevoldsen blev der fundet en løsning på sagen, det hjalp mig virkelig meget, så jeg er meget tilfreds med den hjælp jeg fik.
Så har du et problem med en butik i en handel og i ikke kan finde en løsning vil jeg klart anbefale, at tage kontakt til e-mærket og få hjælp til at finde en fælles løsning.
emaerket har ikke en emærket....ha..ha.ha.... snyd..ikke ståle på...L..L

Réponse de e-mærket
Vi har her hos Osmedkaeledyr.dk nu i 2-3 år været med på e-mærket og deres kunde fragtscore og har sat virkelig stor pris på den juridiske hjælp vi har fået og får.. De er altid klar med et svar og ellers går de langt for, at finde det. Vi har også ofte kunder som nævner dem og sætter pris på de er en del af siden. Deres kunde fragtscore benytter vi som en del af vores markedsføring, både på siden, vores emails, facebook m.m. alt i alt er vi glade for, at være medlem af e-mærket.
E-mærket lever slet ikke op til deres løfte om at mærket er en garanti for at pågældende virksomhed lever op til gældende regler og etik indenfor handel i Danmark.
Ej heller er e-mærket garant for deres løfte om juridisk hjælp, i tilfælde af at du bliver snydt i en af deres mærkede webshops.
Og sidst men ikke mindst, er E-mærket fuldstændigt lige glade med om du er blevet snydt i en af deres mærkede webshops.
Jeg er blevet snydt i en E-mærket webshop, hvor jeg i juni har lavet et erhvervskøb, pengene blev trukket, trackingnummer blev sendt - men pakken blev aldrig sendt. I august modtager jeg så efter tovtrækkeri et forkert produkt - men ingen faktura - virksomheden nægter simpelthen at udlevere en faktura til mit regnskab. Dette er direkte bedrag - men som "juristen" fra E-mærket selv hævder, så ligger den slags uden for deres kompetence område, og e-mærket er udelukkende et emblem man kan købe i håbet om at folk er dumme nok til at hoppe på den.
Går den så går den!
Lad jer ikke narre af E-mærket. Det er udelukkende et emblem for at virksomheden højst sandsynligt ikke er markedsledende, og ligeledes nok har behov for at promovere deres virksomhed med så mange gimmicks som overhovedet muligt for at få fat i dine forbrugerkroner.
Fusk og bedrag.

Réponse de e-mærket
I forbindelse med sag (se min TrustPilot anmeldelse af 6. juni) henvendte jeg mig til e-mærket. Dette har jeg ikke gjort før, men selv håndteret "sagen", så tog chancen. E-mærket tog hånd om sagen; først kom der pludseligt svar fra shoppen der ellers var helt tavse. Da jeg så fremsatte krav om dækningskøb var der tavshed fra leverandøren igen. I mellemtiden havde shoppen lukket. E-mærket har nu selv refunderet mig beløbet.
Undervejs blev jeg ringet op af dem (medarbejder VHK) af egen drift, hvor hun grundigt forklarede mig hvordan de håndterede sagen osv.
Meget kompetent rådgivning og værdiskabende produkt de har! Jeg vil bestemt kigge efter e-mærket næste gang jeg handler og benytte mig af deres service.
Jeg havde en tvist med et af deres medlemmer så jeg kontaktede dem og fik meget kompetent sparring fra deres jurist.
Henvendte mig til e-mærket omkring manglende levering af produkt fra en af de butikker de havde certificeret. Men har aldrig hørt tilbage fra dem. Et koncept som på papiret sikkert ser fint ud men som i praksis ikke fungerer. Sagsnummeret er 18462 såfremt I har tænkt jer at vende retur på min sag.
Irriterende, uprofessionelle og pågånde telefonsælgere som ikke kan forstå et pænt nej
Hej Jesper tak for svar.
Det var nu ikke helt sådan det foregik jeg takkede pænt nej tak tre gange, men der blev talt over mig hvergang. Samtalen endte med at jeg sage en sidste gang efter jeg sælger havde sagt, Nikolaj nu skal du lytte til mig! Farvel og god dag hvor efter jeg lage på.
Jeg synes i skal stoppe med at kontakte virksomheder der aktivt har vinget reklamebeskyttelse af i virk.

Réponse de e-mærket
Ville gerne have givet årsagen men...
Trustpilot censur længe leve. En Skam at Trustpilot ikke længere er et sted der afspejler en kundeoplevelse, men en kabale om at bruge de rigtige vendinger.
Jeg må erkende at E-mærket åbenbart bruger deres juridiske muskler mere på at censurere Trustpilotanmeldelser end de gør på at holde øje med om deres medlemmer overholder loven.
TRIST!
Fantastisk sted med masser af kompetent hjælp at hente. Og så vigtigt, at man kan få hjælp, når virksomheder har svært ved at huske eller forstå Købelovens bestemmelser.
Desværre så har de ikke særlige beføjelser, og når de konstaterer, at deres medlemsvirksomheder ikke overholder gældende lovgivning, så kan de kun vejlede og råde en til at klage sagen videre i det officielle system, men virksomheden får lov til at beholde sit E-Mærke og derved bliver andre forbrugere ikke klar over at virksomheden ikke overholder gældende lovgivning.
Har kun haft en god oplevelse med e-mærket.
Vi har haft et tæt samarbejde og de står altid klar til at give en hjælpende hånd med eventuelle spørgsmål!
Virkelig god og venlig service, altid klar til at hjælpe.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af e-mærket videre.
Vi driver en webshop. Og i den forbindelse har det været en ekstra sikkerhed for os og kunderne, at en af e-mærkets jurister, har været alt igennem og godkendt hele webshoppen.
Derudover er de løbende kommet med gode input til markedsføring, hvilket også har været en god hjælp for os.
Så alt i alt vil jeg gerne give mine bedste anbefalinger med på vejen.
fantastisk service og utrolig nemme at arbejde med :)
Som kunde er e-mærket i dag det første, jeg tjekker, når jeg handler online. Og som webshop er e-mærket hver en krone værd, fordi:
Da jeg i sin tid gik fra hobbyshop til fullblown webshop, fik jeg fuldkommen fantastisk rådgivning og step-by-step vejledning af e-mærkets jurist, så webshoppen levede op til de mange forskellige krav, der efterhånden er til nethandel i dag.
Hun har også løbende sørget for, at nye krav og udfordringer blev løst korrekt.
e-mærket er en garanti for, at mine kunder kan handle trygt. Men lige så vigtigt er det også en garanti for, at JEG kan drive webshoppen trygt:
Det er GULD VÆRD at have en jurist fra e-mærket i ryggen den dag, man som shopejer møder en "kunde fra H......". Så er det sagt!
Jeg har som mindre selvstændig erhvervsdrivende været yderst tilfreds med e-mærket fra dag 1. Har fra første "salgs-opkald" været mødt med en rar og venlig tone, også når jeg har haft spørgsmål undervejs eller brug for den juridiske rådgivning. Dette både via telefon og mail. Uanset hvad man "tror på", er det min klare overbevisning at jeg som nyere webshop, har haft gavn af den troværdighed som e-mærkets logo har givet mine kunder.
Tak for denne gang. Jeg vender med sikkerhed tilbage!
Jeg er har frabedt mig deres service og kan se via en mail jeg har modtaget, at jeg også har modtaget et dom på 10 kroner. jeg har fra startet skrevet til ehandels fonden pr. mail at deres produkt ikke har interesse og jeg er fejagtigt er blevet tilmeldy. men på ehandel hjemmeside kan enhver gå ind og tilmelde andre virksomheder. jeg kan af gode grunde ikke møde op da jeg er strandet i udlandet pga corvid 19.Ehandel fonden er flok svindlere der bare prøver at stjæle folks penge. det som de siger de laver har vi allerede lovgivning omkring, og i sidste ende er det som ehandel siger de gør banens ansvar. du vil vil ALTID få dine penge retur, uanset om en webshop bruger handels fonden eller ej. Jeg har skrifteligt sagt at jeg ikke ønsker dem og nu sidder jeg med en dom på 10 kroner til ehandel fonden. Fy for h..... siger jeg bare, og til alle erhvervdrivede. hvorfor benytter en virksomhed som snyder og omdrejer sanheden for forbrugerne.
E-mærket giver en falsk tryghed ved e-handel.
Et navngivent firma, som er godkendt hos e-mærket, er flere gange blevet anmeldt som fup og svindel, er STADIG godkendt.