Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Danmarks hurtigste butik! Bestilte nogle minitragte til olielamper hos Emborg Design mandag kl 14:15. - Kl. 14.54 - bekræftede PostDanmark, at pakken var indleveret !!!! Louise Emborg har altså nået... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet med dig flere gange på Trendsales, og du er den ubestridte sødeste og mest kundevenlige og servicemindede sælger derinde, hvilket også afspejler sig i alle dine "Årets Bruger"-priser! Nu h... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Har netop handlet ved Emborgdesign.dk - og siden er overskuelig, priserne er rimelige og leveringstiden er ok. Gratis fragt! Vil klart handle der igen! Hvis der skulle gives forslag til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har efterhånden bestilt rigtig mange gange (måske lidt for mange gange, hihi) fra emborg design, og jeg kan intet negativt nævne. Tingene har været i orden, leveringen er sket på ekstremt kort tid... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Hårpynt og moderne accessories til lave priser - stort udvalg, der jævnligt udvides indenfor smykker, hårtilbehør, makeup & beauty og sjove gadgets. Spørg, hvis du mangler noget specifikt, måske er det allerede på lager, men blot ikke oprettet endnu :)

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Rigtig god oplevelse!

Min handel på denne side har været en succes! Og leveringen har været noget af det hurtigste, jeg har oplevet. Jeg fik endda en lille gave med i min pakke, som jeg blev meget glad for. Der er kun positivt at sige her! Jeg anbefaler denne side og hvis der kunne komme flere stjerner på, så havde jeg givet flere.

4 juin 2020

Réponse de Emborgdesign

Kære Nour - det var dog en dejlig besked :) Tusind tak for din skønne anmeldelse og ikke mindst stjernerne! Jeg er bare så taknemmelig når selve leveringen også fungerer for dén lægger man jo i hænderne på nogle andre end én selv - simpelthen så dejligt når det så kan svare sig, at jeg afsender hurtigt! Uanset, hvornår du igen står og mangler hårpynt, skal jeg gøre mit allerbedste for at være hurtigere end lynet selv :) Igen, tusind tak for dine søde ord! ♥

5/5 :)

Meget sød indpakning, hurtig levering og så kom der også en lille sød gave med! 5/5 :)

13 mai 2020

Réponse de Emborgdesign

Kære Diala - hvor er det bare sødt af dig at bemærke indpakningen :) Jeg siger mange tak for dine fine ord, du skal være noget så velkommen når som helst! Jeg samler på dejlige kunder som dig - guld værd, simpelthen :)

Fantastisk service!

8 avril 2020

Réponse de Emborgdesign

Iiih, Maja - du er da lige til at få påske-pip i hjertet af :) Tusind tak for dine dejlige ord og du er til HVER en tid noget så hjerteligt velkommen! ♥

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Fine produkter. Der er ikke noget at sætte en finger på. Jeg ville handle her igen.

24 février 2020

Réponse de Emborgdesign

Kære Sandie - det er jeg bare SÅ glad for at høre! Tusind tak for dine søde ord, du er til hver en tid noget så velkommen en anden gang :)

Rigtig god weekend til dig!

Perfekt handel

Perfekt handel, service og vare. Vil helt klart anbefale Emborg Design (Louise) til andre

26 janvier 2020

Réponse de Emborgdesign

Kære Lone - Årh, hvor er det bare sødt af jer, tak for din dejlige besked! Din datter så bare så fin ud med huen, jeg håber hun bliver vildt glad for dem! Det var godt I kunne arrangere "selv-afhentning", så går tingene jo altså bare ekstra hurtigt :)

I er altid hjerteligt velkomne til hver en tid og igen, tusind tak for din betænksomme anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fantastisk service

Tak for en fantastisk service, fine produkter, hurtig levering og den lille fine gave. :-)

26 janvier 2020

Réponse de Emborgdesign

Kære Anja - TUSIND tak for din dejlige besked! Det er virkelig betænksomt når nogen tager sig tid til at skrive herinde, det betyder virkelig meget med så varmende ord :) TAK!

Du er altid velkommen til en ny tur forbi shoppen, hvis der er noget jeg kan være dig behjælpelig med!

En super handel

En super handel. Bestilte varen en torsdag og den blev leveret allerede fredag. Varen var pakket fint ind i lyserødt papir, og der var lagt et par søde hårspænder med, til både min datters og min egen glæde.
Tak for en virkelig god service.

3 janvier 2020

Réponse de Emborgdesign

Kære Anne - hvor er jeg bare glad for postens hurtighed og ENDNU mere glad for dine dejlige ord!

Du er til hver en tid mere end velkommen når der skal mere kage- eller hårpynt indenfor dørene :) Igen - tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde, det er simpelthen så sødt af dig og ordene varmere mere end du aner!

Perfekt!

Bestilte øreske om fredagen og blev leveret som Quickpost om mandagen.
Billigt, hurtigt og nemt!
Kortere kan det ikke siges.
Tak for handlen.

16 décembre 2019

Réponse de Emborgdesign

Kære Martin - TUSIND tak for din søde besked! Og sikke en lettelse, at posten har været så effektive! Det er virkelig sødt af dig, at du har taget dig tid til at skrive i denne travle tid - velkommen til hver en tid er lige, hvad du er og kortere kan dét ikke siges :)

Rigtig glædelig jul ønsker jeg dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos Emborg - vanvittig hurtig levering og alle vare er som beskrevet.
Kun positive oplevelser herfra.

13 décembre 2019

Réponse de Emborgdesign

Kære Ulla - det er jeg simpelthen så glad for at høre, du er altid noget så velkommen! Hurtigheden af leveringen må vi takke Post Nord for - nu, hvor man også altid er så hurtig at skælde dem ud når det modsatte er tilfældet :)

Jeg ønsker dig den dejligste jul man overhovedet kan tænke sig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en masse ting i tirsdags

Jeg bestilte en masse ting i tirsdags, og modtog dem i dag, torsdag. Alle varerne er som ønsket, og jeg glæder mig til at tage dem i brug!
Det har bare været en super oplevelse at handle hos Emborg Design. :-)

1 août 2019

Réponse de Emborgdesign

Kære Cathrine - Tusind tak for din virkelig søde besked! Hvor er jeg bare glad for, at det hele er som ønsket - og at posten artede sig :) Du er til hver en tid velkommen en anden gang når du lige står og mangler noget jeg kan være behjælpelig med :)

TAK fordi du tog dig tid til at skrive herinde, du får 5 stjerner lige retur i "søde-kunder-jeg-virkelig-godt-kan-lide-databasen" :)

Helt perfekt!

Super fin ting jeg fik købt mig, hurtig levering - alt er super!

8 février 2017

Hej Sophie!

Dét er jeg SIMpelthen så glad for at høre! Tusind tak fordi din søde besked og fordi du tog dig tid til at skrive den!

Det er virkelig dejligt, at du er tilfreds og du er så hjerteligt velkommen til hver en tid :)

Virkelig god webshop!

Jeg hørte om denne webshop fra en veninde, og jeg er vild med denne fantastiske shop, hvor jeg kan købe fine små hårdulledimser til mine to piger :) Det er simpelthen en fornøjelse at handle med Emborg Design. Der er hurtig levering, og jeg er vild med de billige priser på især babyhårelastikker, som jeg har købt et par gange nu. Det er fedt med det store udvalg af varer, og jeg kunne bruge flere penge på shoppen, hvis det var mere overskueligt at gennemse alle de fine varer. Det bremser mig lidt at skulle 'bladre' i siderne, fordi jeg syntes det tager for lang tid (der er jo mange sider) og det er svært at huske et sidetal, hvis jeg vil tilbage til en bestemt vare. Så jeg vil klart anbefale funktionen 'vis alle' til siderne, så man ikke skal bruge tid på at bladre. Tror i hvert fald det kunne få mig til at købe lidt flere fine ting til mine små piger :)

En varm anbefaling fra mig til nye kunder af Emborg Design.

6 avril 2015

Hej Louise!

Gud, jeg har ikke fået besked om din anmeldelse så jeg ser den først nu! Hihi du har bare sååå meget ret med hensyn til navigationen i shoppen, den har LÆNGE trængt til en solid overhaling :) Det er der så til gengæld kommet nu! I forgårs er det nye design gået i luften og nu er det langt mere overskueligt fordi man kan se mange produkter på en gang og ikke skal scrolle en tiende-del af, hvad man skulle før - og samtidig er den blevet responsiv så både smartphones og tablets også kan bruges, der var den jo også ret så gammeldags før :)

Tusind tak for dine virkelig søde ord og rigtig gode betragtninger! Jeg værdsætter hvert et ord og håber du stadig ved, hvor du kan finde mig næste gang der mangler hårdulledimser i duttenut-skuffen :)

God webshop, hurtig levering

Har efterhånden bestilt fra hjemmesiden nogle gange og bliver altid positivt overrasket over, hvor hurtigt tingene bliver leveret! Der er gratis fragt og det er også et kæmpe plus

God hjemmeside, meget overskuelig og rigtigt gode priser for en studerende som mig :-)

3 décembre 2014

Réponse de Emborgdesign

Ååårh Gabrielle - hvor er du bare sød! Jeg ser først din besked nu, hvor er det pænt af dig, at du har taget dig tid til at skrive - og hvor ER du bare velkommen hver eneste gang du mangler "tjavs" til håret :) Jeg står altid til tjeneste når hårnåle og elastikker har forputtet sig og du igen mangler :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God nem og overskuelig website. Billig fragt, hvis man kun skal have en lille ting. gratis fragt over 30kr. Det er fedt!

fik min vare en dag efter bestilling😉

3 octobre 2014

Kære Christine...

Det er jeg SIMpelthen så glad for at høre - du skal have tusind tak for din søde, søde besked, det vil være med stor glæde at betjene dig en anden gang du lige står og mangler "dimser" :) I hvert fald skal du være så velkommen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvor er det fantastisk at denne side findes !

Jeg har lige bestilt og modtaget de små latex hårelastikker i gennemsigtig samt et broderet hårbånd. Begge ting har jeg allerede i hånden dagen efter bestilling og hverken service, kvalitet eller pris er til at sætte en finger på. Det er ikke sidste gang at jeg handler med emborgdesign. Jeg betalte endda med mobilepay - hvor er det smart !

8 août 2014

Hej igen Heidi!

Årh, hvor er du da bare noget af det sødeste! Tusind tak for dine skønne ord - FEDT at posten var så hurtige til at levere! Du er til hver en tid noget så velkommen, så vil jeg bestræbe mig på at være lige så hurtig igen :) TAK fordi du tog dig tid til at skrive til mig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon online shop med alt hvad man skal bruge selv og til gaver

Jeg bruger ikke så ofte, at skrive anmeldelser af firmaer. Det sker dog til tider når, at jeg får en kanon købsoplevelse. I gav mig lyst til, at vurdere jeres shop. Jeg er mega glad, for nu ved jeg, at jeg aldrig kommer til at stå i den mega træls situation, at jeg ikke kan finde på en gave til familie/venner. Det skyldes, at jeg har fundet de mange flotte varer på EmborgDesign.dk

* stjerne for det enorme udvalg i netbutikken
* stjerne for de flotte designs
* stjerne for god service (er svært at finde hos de fleste virksomheder i disse dage)
* stjerne for de billige priser samt gratis fragt
* stjerne for hurtig levering

En lille kritik kunne være, at jeg først fandt jer nu. Jeg vil klart handle i jeres butik igen.
Ha' en god dag ;)

Vh
Brian

30 juin 2014

Réponse de Emborgdesign

Aaaarhmen altså - hvor GLAD i låget kan man lige gøre mig :) - Kære Brian - Tusind, tusind tak for din fantastisk dejlige besked! Det er simpelthen helt ubeskriveligt skønt at læse den og den fik lige øre-til-øre-smilet helt op på "av"-niveau! :)

Hvor er jeg glad for at have kunnet være behjælpelig og jeg håber modtagerne også bliver rigtig glade! Du er til hver en tid noget så hjerteligt velkommen!

hurtig og korrekt levering

Bestilte om eftermiddagen fredag og havde pakken i hånden dagen efter.. super hurtig service

24 mai 2014

Réponse de Emborgdesign

Kære Lonnie - Tusind tak for din søde besked, det er virkelig dejligt, at du har givet dig tid til at skrive og du er altid velkommen en anden gang! :)

Fantastisk!

Mindre end 5 minutter efter jeg havde sendt en mail med et spørgsmål, fik jeg et svar retur. Venlig, opklarende hjælp.
Tusind tak! :)

Sjældent oplevet bedre service!

25 novembre 2013

Réponse de Emborgdesign

Hej igen Amalie :) - Jeg siger bare så mange gange tak for din søde besked - du er, som jeg også skrev på mailen, bare noget så velkommen til hver en tid!

Rigtig glædelig jul!

Anbefales herfra

Jeg kan varmt anbefale dette websted. Det er let navigere rundt og finde det man skal bruge. Det er muligt at betale med Dankort og andre betalingskort. Fragtomkostningerne er lave og der er lynhurtig levering. Alt i alt har jeg kun positivt at sige om denne forhandler.

21 juin 2013

Hej Per!

Det er bare superdejligt, at du gider at tage dig tid til at skrive - hvor dét dog bare varmer! Tusind tak for dét og dine søde ord, du skal bare være så velkommen igen til hver en tid :)

- Måske så du det ikke, men du betalte slet ikke for fragten for den er gratis :) Så ved du også dét, hvis du en anden gang får lyst til at kigge forbi :)

Igen tak for din henvendelse!

Kh Louise.

PERFEKT!

Hvorfor har jeg ikke kendt til denne hjemmeside før nu? Kæmpe udvalg, hurtig og god service og favorable priser... Dette vil det første sted jeg kigger fremover :)

25 avril 2013

Hej Louise!

Haha jamen jeg er jo liiige her :) Du skal bare være noget så velkommen til hver en tid og også hvis du står og mangler noget du ikke lige kan finde på siden! Så skriver du bare - jeg kan ofte fremtrylle lidt fra lageret :)

Jeg sender dig et kæmpe smil og en stor tak for din søde besked! - og så håber jeg på et gensyn når du engang igen mangler "dullegrej" :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus