Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Danmarks hurtigste butik! Bestilte nogle minitragte til olielamper hos Emborg Design mandag kl 14:15. - Kl. 14.54 - bekræftede PostDanmark, at pakken var indleveret !!!! Louise Emborg har altså nået... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Har netop handlet ved Emborgdesign.dk - og siden er overskuelig, priserne er rimelige og leveringstiden er ok. Gratis fragt! Vil klart handle der igen! Hvis der skulle gives forslag til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Hårpynt og moderne accessories til lave priser - stort udvalg, der jævnligt udvides indenfor smykker, hårtilbehør, makeup & beauty og sjove gadgets. Spørg, hvis du mangler noget specifikt, måske er det allerede på lager, men blot ikke oprettet endnu :)

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top-dollar oplevelse

Rigtig god oplevelse at handle med dem. Jeg fik hvad der var bestilt inden 2 dage i min postkasse - rigtig fint pakket ind, så det ikke kunne gå i stykker. Et ekstra plus er også, at priserne er frygtelig konkurrencedygtige i forhold til havd de skal giove for et tilsvarende produkt andre steder. Skal jeg bruge noget, man kan få fra emborgdesign, så vælger jeg KLART dem igen.

4 avril 2013

Hej Pernille!

Mange tak for din søde besked :) Du er til hver en tid noget så hjertelig velkommen - også hvis der er noget du ikke kan finde for jeg har ca. 2000 varenumre, der slet ikke er lagt ind endnu :) - Så SKULLE du mangle et eller andet, kan du altid lige spørge for så kan jeg måske være dig behjælpelig igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk webshop, med TOPservice, TOPkvalitet og BUNDpriser!!

Har handlet med dig flere gange på Trendsales, og du er den ubestridte sødeste og mest kundevenlige og servicemindede sælger derinde, hvilket også afspejler sig i alle dine "Årets Bruger"-priser! Nu har jeg så prøvet din webshop, og det samme gør sig gældende her! Tusind tak for gode oplevelser, spændende pakker, og din altid fantastiske måde at være på; man bliver jo behandlet som VIP uanset om man køber en hel kasse hårpynt eller blot 10 elastikker! Kvaliteten er altid i top, og priserne altid i bund! Kommer helt sikkert igen og igen og igen og....... :D :D :D

1 mars 2013

Réponse de Emborgdesign

Hej Betty! Hvor er du bare sød - tusind tak skal du have for dine flotte ord! Hihi og ja, hjemmesiden er helt det samme som Trendsales, bare lidt mere overskueligt når man kan opdele i kategorier osv :) Fedt, at du tog dig tid til også at kigge shoppen, du er ALTID så hjertelig velkommen :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Kendte ikke købeloven og skulle diskutere en del før jeg fik penge tilbage

Købte en halskæde der ikke helt var som jeg håbede (ikke firmaets fejl) og skrev at jeg ønskede at returnere den og få pengene retur. Der skulle mere end 10 mails og en henvisning til købeloven til, før det lykkes at få mine penge tilbage. Firmaet skrev jeg var uhøflig, selvom jeg skrev helt neutralt. Der var også lidt uenighed om hvorvidt der var tale om "personlig længde" på kæden, selvom der på vareteksten på hjemmesiden stod hvad længden var.

Et meget uprofessionelt firma, men med nogle smukke varer af god kvalitet.

4 août 2012

Réponse de Emborgdesign

Hej Julie - jeg forstår på ingen måde hverken din vurdering eller dine skrevne ord... For det første er alt jo løst - og for det andet skrev jeg i min ALLERførste mail til dig, at du ingen som helst grund til nervøsitet havde for SELVFØLGELIG skulle vi nok løse problemet! At jeg var nødt til at rådføre mig med Forbrugerstyrelsen, der pga. ferietravlhed var underbemandede, var selvfølgelig beklageligt, men ikke desto mindre var det NETOP for, at alt skulle gå fuldstændigt efter bogen!

Jeg er fuldt ud bekendt med købeloven i øvrigt, men nu var din sag jo heller ikke så ligetil - og samtidig overholder du i øvrigt ikke selv den fornødne, eksisterende lov vedrørende oprigtighed af angivne navne-, adresse-, og telefoniske-oplysninger, hvilket jo i en sag, der udvikler sig på denne måde, må siges at være temmeligt tankevækkende....

Jeg må vælge at læne mig op af de 19.212 positive vurderinger jeg har af min virksomhed på Trendsales:

- de giver et noget mere oprigtigt billede af min virksomhed end det du her forsøger at skabe.....

/Louise.

Kan klart anbefales!

Jeg har lige bestilt for første gang, hvilket var en super oplevelse - tror sjældent jeg har følt mig mere velkommen :)
Der er ikke en finger at sætte på noget - det kan klart anbefales at bestille derfra.
Desuden er der jo fri fragt - det er jo bare så skønt!

26 juillet 2012

Réponse de Emborgdesign

Hej Maiken! Hvor er du bare sød, tusind tak for din søde besked her - og du ER altid så hjertelig velkommen så det er jeg glad for, at du også har fornemmet, at du var :)

- Og hvor er det i øvrigt fedt, at du værdsætter den gratis fragt - det er der snart ikke mange tilbage som gør så det er virkelig dejligt, at du sætter pris på det :)

Tusind tak for din henvendelse!

Intet at bemærke..

Jeg har efterhånden bestilt rigtig mange gange (måske lidt for mange gange, hihi) fra emborg design, og jeg kan intet negativt nævne. Tingene har været i orden, leveringen er sket på ekstremt kort tid og servicen er fuldstændig i top. Jeg kan ikke andet end anbefale siden.

10 mars 2012

Hej Maria!

Hihi hos mig kan man ikke handle FOR mange gange :o) - Tusind tak for din søde besked og fordi du tog dig tid til at skrive den - du er altid så hjerteligt velkommen!

Johnny

Jeg har flere gange købt varer hos Emborg Design og hver gang har været en absolut fornøjelse. Hurtig levering, perfekte varer, virkelig sød pige. Man kan ikke finde bedre service andre steder på nettet Punktum :-) Kæmpe ros herfra.

19 août 2011

Réponse de Emborgdesign

Hej Johnny! Tusind tak for din søde vurdering! Jeg håber smykkerne gjorde stor lykke hos fruen :) I er som altid velkommen til hver en tid!

KH Louise.

...Kommer altid igen

Jeg har flere gange handlet ved firmaet. og kommer altid igen. Det er en super side, og sælger er sød og hjælpsom. Der har aldrig været problemer, og varerne har været fejlfrie :)

Et trygt og godt sted at handle...

27 octobre 2010

Réponse de Emborgdesign

Åårh dét er jeg vel nok glad for at høre! Tusind tak for dine varme ord, Stina, det er virkelig skønt at høre - og sødt af dig at tage dig tid til at skrive et par ord... Du er altid så meget mere end hjertelig velkommen!

KH Louise.

Noté 4 sur 5 étoiles

Tilfreds kunde

Gratis fragt!

Vil klart handle der igen!

Hvis der skulle gives forslag til forbedringer, ville det være:
- Lidt hurtigere levering
- Mulighed for betaling med Dankort

21 octobre 2010

Réponse de Emborgdesign

Hej J.J - nu kan jeg ikke lige se udfra dit navn, hvem du er, men kan blot fortælle, at alle ordrer afsendes så hurtigt det på nogen måde er muligt, men det kræver selvfølgelig at en betaling først modtages :) Her kan der blandt andet være 1-2 dages ventetid før en betaling modtages fra én bank til en anden...

Da der også er en del risici for kunderne ved at handle med dankort er det simpelthen vurderet, at de, der i forvejen handler på nettet også har netbank så det er en lige så nem og sikker løsning når man handler ved at firma, der som Emborg Design er anerkendt... Herved undgås situationer, hvor der i et administrationsystem kan være indbrud og lignende som hackere kan stjæle kunders oplysninger igennem...

Jeg er glad for du har haft en positiv oplevelse og du er velkommen en anden gang :)

Noté 5 sur 5 étoiles

SÅ tilfreds!! Super betjening!!

Jeg har handlet et par gange over trendsales, for nogen tid tilbage og nu en gang igennem reby... jeg er MEGET tilfreds!! Gode produkter og MEGET venlig og god behandling!! Kan varmt anbefales!!

Vi ses bestemt igen hos enborgdesign!!!

Mange hilsner en tilfreds kunde! Nanette.

27 août 2010

Fantastisk sted!:)

Ha handlet her flere gange og det er ABSOLUT ikke sidste gang!
Servicen er i top og altid behagelig.
Varene er fejlfrie og holder altid utroligt lang tid!
Elsker bare Emborgdesign ville ønske man kunne give 10 stjerner!:)
Julie

11 janvier 2010

Kære Julie...

Eeeej, dét er jeg vel nok glad for at høre, tusind tak for dine roser! Det betyder rigtig meget med en "udtalelse" som denne, tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Du er altid så hjertelig velkommen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, lækre varer & super hurtig levering

Jeg har købt flere ting fra Emborg design, gennem Trendsales, og hver gang har jeg været tilfreds med varen, og leveringstiden har været som lovet.
Louise er bare totalt yndlings accesory-sælger :)

7 décembre 2009

Kære Milla!

Årh, det er jeg vel nok glad for at høre! Tusind tak for dine skønne ord - de luner noget så dejligt :) Du er altid hjertelig velkommen!

Super betjening!!

Kan KUN anbefale at handle her!
På trods af problemer med at Posten havde smadret mit stativ, blev det ombyttet UDEN problemer.. Endda til et dyrere stativ.
Jeg takker mange gange for en rigtig god behandling!!

10 juillet 2009

Réponse de Emborgdesign

Hej Kenneth - ja der overgik posten vist sig selv hvad pakke-tortur angår :)
Tak for din vurdering, du er altid velkommen en anden gang og held og lykke med smykkeprojektet!

SUPER side.

Så fin service. Handler GERNE her igen!!!!! Mange gange tak.

2 juin 2009

Réponse de Emborgdesign

Hej Linda, Tusind tak for dine dejlige ord, du er så hjertelig velkommen til hver en tid!
Og tak for din oprettelse af emborgdesign.dk - flot initiativ må jeg sige :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus